49

Анонимен

преди 2 месеца

Айде взимай си торбичката от Билла и дим да те няма!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Няма Русофобия и Анри-Българизъм! Има негативно отношение към корупцията в България и Русия!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е този?

46

Анонимен

преди 2 месеца

Каракачанов дълги години работите за унищожаването на България! Не знам дали е съзнателно или не , но го правите!

45

Анонимен

преди 2 месеца

А в същото време ние подкрепяме Украйна, където русофобията е национална идеология. Разберете, това не са нормални неща. Или то е друго? Ние сме други и нас трябва да ни обичат заради големите ни зелени очи.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Русия веднага задейства агентурата в България, когато осети сближаване на Македония и България! В първия ден когато поиска Македонската Православна Църква да стане Дъщерна Църква на Българската, се задейства канапа нивга за омразата на Македонци и Българи, веднага се наложи ВЕТО на членството на Македония в ЕС! Русия не иска добри отношения на Македония и България! Всички работещи за тази омраза са агенти на Русия!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Защо България не прие Македонската Църква за тяхна дъщерна църква? Македонската Православна Църква официално поиска Българскаъа Църква да и стане нейна Църква Майка!Вие твърдите,че ни мразят! Когато това стана веднага наложихте ВЕТО, веднага развийте теориите за Анри-Българизма в Македония и всичко което се случи! Спрете се с лъжите! Направихте най-скъпата Анри-Македонска кампания! Колко струва на Българите тя само Вие знаете! Вече 4-5 години работи тази кампания!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Каза Агента на Държавна сигурност и на УДБА! За Каракачанов има сигурни данни , че е бил агент на Държавна Сигурност! Има и сведения, че е бил и вербуван агент на УДБА в Македония! Това твърдеше по телевизията бившия шеф на УДБА в Македония! Напишете Каракачанов, УДБА и Македонския шеф и ще излезнат Видеа с разговор на бившия шеф на разузнаването в Македония!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Каракачанов, кажи как така станахте партньори с ГЕРБ и управлявахте България? Имахте правителство с тях! Преди това , Вие само и единствено говорихте само негативни неща за тях! Нещо подобно правите и с Македонското ВМРО. Те заради вашето говорене се върнаха на власт в Македония! Вие и ГЕРБ създадохте омразата с Македония! Това заедно с Македонското ВМРО! Нямате грам морал!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Докато Каракачанов беше Министър на Военните на България, продаде доста имоти на военните! Един от тях е имота до метростанция Младост 3 София! Там има два блока на частен инвеститор и ще се строи трети, освен това има и голям частен паркинг.Там може да паркирате срещу такса! Вместо всичко изброено, там Фандъкова беше обещала предизборно да построи парк! Тя в кампанията си показа, плана по телевизиите! Каза, че очаква само вашия подпис, Каракачанов!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Не е необходима идеология в Македония за Анти-Българизъм, достатъчно е да видят теб. На всеки нормален му е срамно да бъде твой съгражданин. Кога ще отговориш? Защо вместо парк в София-Младост 3 до метростанцията, ти продаде имота на Военните, когато беше Министър на Венните?Когато беше коалиционен партньор с основния Ви враг в България? Фандъкова показа план за парк и казва,че всичко е готово! Сега там има 2 блока, 3-ти ще се строи има и частен паркинг!

38

Анонимен

преди 2 месеца

" а с тях по може да се разберем". Колкото и да тъжно, това е вярно.

37

Стенли

преди 2 месеца

Нема страшно както е тръгнало скоро ще стане албанска Македония а с тях по може да се разберем

36

Анонимен

преди 2 месеца

Типично за глупави народи без идентичност. Вижте украинците, станаха нацисти. Нашите пък решиха че са древни македонци, защото никой не им каза, че в 20 и 21 век "Македония " е географско, не етническо понятие.

35

еее

преди 2 месеца

Брех, все едно пък не ви гледахме как си играехте пинг понг двете вемереота....само и само да си вдигнете резултата от поредните избори....Толкова бели направихте...

34

Боби

преди 2 месеца

Този нали беше част от разпадналите се патриоти, в които учасваха Атака, НФСБ и ВМРО?

33

Стойчо Миленков

преди 2 месеца

На мен пък само едно ме интереусва, а тоз изпикания да отговори. Защо като хората като самите неприсилени от никото, хем най-официално поискаха българската църква да им е майка ние отбихме? - Какво искате сега бе?

32

Живко Кочеринов

преди 2 месеца

Прочетох само заглавието! - Абсолютно и обратното си струва - блюят българските коментари отров срещу македонците. Та на края ще решат силните какво ще стане. Иначе много очевидно е че македонците не обичат нещо ес-то, а и натото. Открито си гласуваха отрицателно на референдума и пак силните ги набутаха в натото. Така че друг решава.

31

Анонимен

преди 2 месеца

До РУСКИ АНТИБЪЛГАРИЗЪМ хан Кубрат е напълно измислен образ от нашата историография. Хеле пък да има нещо общо с България. Престанете да вярвате в митове! То за Аспарух не е сигурно, а за снопа пръчки да не говорим... Комунистическа пропаганда!

30

Анонимен

преди 2 месеца

На български политици не вярвам!!