34

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 26 Пишеш дивотии без дапознаваш фактите. В сравнение дори с норвежците и швезите, у българите е по-висок процентът на онези, които имат безценното генетично качество кръстоска между арийци и хиперборейци. Ама какво ли ти говоря за неща, от които и хабер нямаш.

33

ТочноТоваЕпроблемът-

преди 2 месеца

Да не се получи кръвосмешение, ако се срещнат момче и момиче, които не знаят, че са полубрат и полусестра. Иначе няма нищо лошо в това един русокос и синеок интелигентен млад мъж да създаде много деца. Пък и кой нормален мъж ще откаже, ако някоя женичка му се обади и мило го помоли да приеме тя да му плати пътните разходи, за да отиде при нея и да я осемени чрез нормален секс? Хем и двамата ще останат доволни, хем ще се роди още едно дете-арийче!

32

Анонимен

преди 2 месеца

До Сата НАТО Дали е генетично *** не знам,но съм сигурен че ти си обременен!Татко-алкохолик или майка-бра нтия?Или и двете?И много бой като малък?Или си бил необичано дете!?

31

Анонимен

преди 2 месеца

хаха като срещнат плодовете на неговия труд и незнаят че са от един баща, помислете колко из ро ди ще се получат в следваащите поколения:)

30

Анонимен

преди 2 месеца

Вместо да гледате кучета, вижте човека какво прави.

29

Анонимен

преди 2 месеца

И кво? Не е изнасилил или убил никой.

28

До Боби

преди 2 месеца

Монах?

27

реалност

преди 2 месеца

Ако има една дето си продава и то много успешно онлайн пръднята в буркан,то този си е направо ангелче!Много добре се е ориентирал и бая загорели е опънал щото като ЕТ едва ли дава гаранция,та може да са повторили и потретили?!

26

Сата НАТО

преди 2 месеца

Какъв "здрав, рус, синеок"? Той очевадно има глупава фзиономия, даже донякъде уродлив и делата му потвърждават идио тията. Муцуната му е маймунеста, носът му е сплескан. Хората още преди хиляди години са изваяли от мрамор еталонните модели на хомо сапиенс. Този човек е генетично тьп.

25

Анонимен

преди 2 месеца

От булгурите по мешано, генетично сакато и ненормално семе има ли бе, този , лелиночичовия .Ти явно си тричан и онождан от попа като по малък. Какви англосаксонците са Фламандците във Фламандия бе, kayнь сплескан!

24

Ха ха ха

преди 2 месеца

Бая ч....кии е хвърлил. Ха ха.

23

Роскосмосс

преди 2 месеца

Този ще трябва на руснаците да компенсира загубите във войната........А иначе, Русия Умре.....

22

по закон

преди 2 месеца

бащата на тези бебета всъщност кой е? Ако майката посочи донора за истинският баща,как би се оттървал ,,таткото" след ДНК-Тест,ако се стигне до издръжка по закон? Това 500-600 чавета е някаква космическа сума.

21

Анонимен

преди 2 месеца

И тоя ако има някакво генетично заболяване или е предразположен към раково заболяване кво прайм?

20

Яловици

преди 2 месеца

Кой е казал,че Инвитро създава пълноценни 100% хора ? Създал е 600 Долита -не-нормални дефекта.А инкубаторите, износили ги, ако не са сурогатни ще им берат гайлето цял живот,защото слабо-умието е генетично и наследствено и причинно следствено.

19

Анонимен

преди 2 месеца

бял,здрав,рус,синеок,красиво носле ще бъдат красиви деца, браво!

18

Анонимен

преди 2 месеца

До 4 Абе, първо има мъже, които не могат да имат деца и това помага. Второ така или иначе е по-добре с донор и знание на двамата. Иначе жените винаги са намирали решение, ако те самите не са ялови. По статистика в над 30% от случаите на ДНК тест(за бащинство, при проба за донор и т.н.) се оказва, че бащата не е баща. Затова и в САЩ сега щати вкарват задължителен ДНК тест при подписване за бащинство и дела за издръжка. Представи си без противозачатъчни- 70-80% деца от изневери.

17

Русия

преди 2 месеца

Много Кикита *** има

16

Боби

преди 2 месеца

И аз искам да съм на негово място, но съдбата ми е друга, а именно да съм девствен цял живот и да нямам деца.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Сега и да вземат да го осъдят за издръжка, както ЛБГТ майка осъди донор в САЩ, защото "съпругът" я изоставила и отказала да плаща за детето, защото не е от нея...