9

Маалата

преди 2 месеца

Туй са 150 бири и 150 кибапчитъ!

8

Анонимен

преди 2 месеца

А не е ли редно купони към лицензирани книжарници за учебници и пособия? *** ще пие бира и яде кифтета, а Асан няма и да стъпва в училище.

7

Анонимен

преди 2 месеца

. Като сте недоволни , има лесно,не ги вземайте.

6

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

" Бог види и не прощава ! " . Всичко ще ви се връща другарки и другари докато не подпомогнете реално нуждаещите се от всякакъв вид помощи !

5

Анонимен

преди 2 месеца

Че, днес 300 лева пари ли са, бе??? Децата в Бг, до 18 г. възраст включително, едва достигат Един Милион, без да отчитаме факта, че не знаем, колко от тях живеят с родителите си в чужбина?!

4

Анонимен

преди 2 месеца

2- можа да не стигнат- дават се еднократно- но могат да помогнат!

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Преди няколко дни написах тук ,че след лична проверка установявам масово нахлуване на каталунски роми в България. В родопските села е пълно с испански роми,които идват по сигнал,защото цел на служебните кабинети е да превърнат в рай за мързеливци Родината ни,налагайки високи социални помощи.

2

Анонимен

преди 2 месеца

То аз тези пари ги дадох само за униформи. Фирмите изнудват родителите с цени от 30 лв за една тениска. Като сложиш три тениски, три близи с дълъг ръкав, суитчер, пуловер, елек, риза, вратовръзка и даже може и да не стигнат. Български истории.

1

Айша от Смядово

преди 2 месеца

Всички сме осми клас,баба,дядо, седемдесет броя братчеди, двадесет братя и сестри,дисата и той,мажа и тя. Към сто бона ще земими.