279

FMC

преди 2 месеца

В ЕС не сме възмутени. Напротив, радваме се, че най сетне сред шареното множество, се появи истински мъж с топки.

278

Анонимен_777

преди 2 месеца

До - Анонимен 286 : Не си направил сметката правилно приятел...! При ядрена война, които има повече ядрени глави и територия - печели..! Отделно, повечето руски термо-ядрени глави са по-мощни от западните им аналози ! Това е изкл. важно..! Освен това Русия е започнала модернизация на термо-ядрения арсенал, нещо което запада не е направил, до този момент поне..И накрая - Изарел НЯМА място в това уравнение, ако им е мила малката територия поне..?!

277

Анонимен

преди 2 месеца

Русия да се готви за 180 ядрени ракети от Франция и 200 Великобритания. Американските и израелските изобщо няма да ги броим. ))))))))))

276

Анонимен

преди 2 месеца

Всички тези мнения и изказвания на дипломати и политици от ЕС показват характера на ОСАД/НАТО и ЕС! Не искат мир! Иска унищожение. Пожелавам им тези действия да ги сполетят и тях! Ако имаха силата и куража да унищожат руския народ щяха да го сторят! Бъдете сигурни! Не Русия като държава. Тя без народа си сама ще приключи! За радост всички видяхме, че наследничката на Хитлер, г-жа Лайен е неспособен ръководител, взима грешните решения, за които за жалост плащат всички европейци...

275

Анонимен

преди 2 месеца

Мир ще има едва след ядрените удари. Гответе се.

274

Анонимен

преди 2 месеца

Орбан ще развали сега алъш вериша, таман тръгна бизнеса.

273

Анонимен

преди 2 месеца

На отчет при шефа...

272

А кой

преди 2 месеца

Трябваше? Урсулта, макарон и Борел? Рептилите и вещиците войната им е бизнеса.

271

Анонимен

преди 2 месеца

ТАЛИБАН ПУТИН СЕ МИСЛИ ЗА БОГ.

270

Строител в Германия

преди 2 месеца

Възмутени са защото политиците при тях си е Мир и получават облаги когато там цари война. Не те са във война. Във война са бедните хора от двете страни както и европейските данъкоплатци които едвам свързват двата края. В Германия мотори на ЕС вчера видях със собствените си очи как пенсионери бъркат по кошовете да вадят шишета докато украинки с нови маратонки и спортни анцузи говорят с айфоните или по точно мякат на разваления си език.

269

Анонимен

преди 2 месеца

ГОВОРИ, АМА НИЩО НЕ ПОСТИГНА.

268

За "елита 1944&

преди 2 месеца

Эа 66 години "елитът", с извинение (воден от германците Негово Царско Величество пед.е.ра.ста Фердо и малоумният му син Борис 3) - сътвори 5 войни, три от които национални катастрофи, войнишко въстание, септемврийско въстание, преврати, диктатура и отмяна на конституцията, глад и мизария - селата на газени лампи и кладенци за вода, килийни училища - 1 милион неграмотни и 1,5 милиона полуграмотни (могли да се подписват) и т.н. Сега отново България не е пред, а в Нова Национална катастрофа.

267

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ти кажа щом искаш. У вас е много зле балканщината и простотията ви след окупацията и избиването на елита 1944. Неспасяеми сте също като братушките ви. По селата и малките градове дори не се и къпете. При кръщенето един път, после за сватбата и за погребението, толкова сте прости балканците.

266

До 274

преди 2 месеца

А у нас в Бг с алкохолизма каке, забрави да кажеш :D

265

Анонимен

преди 2 месеца

Не напразно руснаците са алкохолизирана нация. И те самите не приемат действителността в СССР и сегашна Русия. Беларус и Украйна е същото, на където и да погледнеш само алкохолизъм.

264

НЯКОЙ

преди 2 месеца

САЩ и ЕС са възмутени когато се говори за мир и да се спре войната - ето това е евроатлантизма. За САЩ да има мир е недопустимо, а ЕС просто нямат собствено мнение.

263

...

преди 2 месеца

Да напускат тогава съюза и НАТО всички противници на Европа. Постройте си нова система по образ на Северна Корея, Иран и Русия и си живейте в мир и равнопоставеност.

262

Анонимен

преди 2 месеца

Тепърва ще има възмутени,администрацията на Тръмп като спретне една ревизия какви пари са давани и в чии джобове са потънали.

261

Анонимен

преди 2 месеца

По-скоро да си съсед на Русия е смъртоносно.

260

Анонимен

преди 2 месеца

"Да си партньор на САЩ е смъртоносно", украинска поговорка