76

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистикТи сигурно си с виШу и какво ,в последните години дипломите се раздават .........Като сме на челно място по брои на 'професори ",а сме на последните места на всичко .

75

ГЪДЮ

преди 2 месеца

Продължавали били да работят/вж.статията/.Като го гледам тоя и онзи-гавазина,хич не мога да си ги представя как ще творят закони.Просто нямат умствен и интелектуален вътък/багаж/ за тази работа,а тя е основна за НС.Не виждам никакво величаво поведение във "Величие".Как е възможно да проспиш клетвата/гавазина/ при положение,че без нея ти не си депутатин!!??

74

Тъжна равносметка

преди 2 месеца

Създаването на "Величие" с помощта на "Галя от Посолството" излезе успешенпроект, тъй като успя с помощта на този измамник Марков, "да открадне" 66 000гласа от "Възраждане", по време на последните Парламентарни избори.Съжалявам че отново се намериха толкова много заблудени българи, които гласуваха за тях !

73

Шаши

преди 2 месеца

Сциентоложка шльокавица стана. А Марков е истински антибългарин. Бащите на нашите възрожденци обсъждаше. Явно мисли с меката задна връзка между гръб и бедра.

72

Вие

преди 2 месеца

Може да си мислите, че продължавате, но повече парламент няма да видите! И след разпада е редно да напуснете народното събрание. Интрига след интрига в рамките на броени дни. Няма такъв срам! Излъгахте 100 000 човека!

71

Дуньо П.

преди 2 месеца

Физиономия на дявол,който е притиснат по нареждане от ГОРЕ,дръпва му се фашк.ята и хуква да изпълнява което са му наредили.Обикновен бригадир,събрал от кол и въже зависими фльорци,които са подгонени от жестокия глад.Марков е име,а ти си со.ол.

70

пияница мистик

преди 2 месеца

Този среднист, без висше за какви глупости говори и си фантазира? Създал една пирамида на Понци, не плаща данъци и заплати, а ми говори за народа на България??? Запознал се с някакъв подполковник от запаса, дето и досега го нарича полковник, без капка мозък с селинджърската си кратунa, с 200 думи в речника си и иска някой да му гласува доверие. Ами явно такива като него ще му гласуват доверие, че ще ги "оправи" :)))

69

Анонимен

преди 2 месеца

Киро Брейка президент! Бях забравил как Росенчо се кле на барека, но специалистът по всичко Киро-Брейка ми напълни душата. А когато и бивше ченге сложи кръст, разбрахме, че немЪ лабаво при вас. Ивелинчо пък напомня на един Вагещайн, който щеше да строи жилищни комплекси. Е Ивелин е една идея по-напред - построил е доста и е навързал стотици да платят за мечтата да живеят в примитивно-общинския строй с цени на къщи от бъдещето.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Ивелинчо- първо махаш ПР не свърши никаква работа, а после продължи скандалите извън парламента- не ставате браточка- даже за селски съвет не ви бива!

67

Анонимен

преди 2 месеца

да смени името, с това претенциозно име няма шанс, освен това аман от богаташи, дето са загрижени за бедните

66

Внесено от САЩ

преди 2 месеца

Радвайте се 4е Сциентолозите използваха И. Михайлов да влязат във власта, ако беше Наков нямаше да има такива издънки, и народа нямаше да повярва каква е истината. Предполагам 4е голяма 4аст от хората, не знаят мн. за Сциентологията, защото стратегията им е да се разрастват инкогнито (като вирус) за да няма обществен отпор. В Берлин уж ги наблюдават от техния ДАНС, но като като построиха 6 ет. Централа, "Службите" отговориха на пресата 4е разбират тепърва от тях за това :). И там има Посолство и то мн пази, ама мн..

65

Ангелина

преди 2 месеца

Партия "Величие" ,не само ,ща я има ,но ще придобие още по- голяма сила ,но с основен водач Ивелин Михайлов. Същият обаче ,трябва да се обгради от негови себеподобни,с ум ,интелект и визия ,а не от хора ,които може да са добри ,но си нямат идея ,какво се прави в НС. Тези ,които повярваха не на партията ,а на Ивелин Михайлов от чужбина българи ,са тези ,които трябва да привлече в нея и да намерят причина да се върнат в България ,защото сред тях преобладава умствения потенциал на нацията.

64

Боби

преди 2 месеца

Свършено е с тази партия. Аз няма да гласувам повече. Не знам кой нормален ще гласува за тях.

63

Славчо

преди 2 месеца

През цялото време говориха от името на целия народ... аве една шепа маймуни дето гласуваха за безличие не е целия народ

62

Анонимен

преди 2 месеца

Продължаваме напред :)))

61

Времето тече

преди 2 месеца

Измислената дс-партия "Величие" ще съществува до момента- в който крепостните колонизатори бъдат сразени в Украйна. Ще последва укриване на членовете и от ударите на Закона...

60

Анонимен

преди 2 месеца

Питам се 100000 българи толкова ли са глупави не искам да ги обиждам толкова ли са шарани че да гласуват за тези сбиротакини И искайте развитие на държавата как с такива гласоподаватели вярващи на тези сбиротакини потрес

59

Анонимен

преди 2 месеца

Аз мисля че Тя Приключи! Една " шепа" българи,решили да " създадат" " нещо" в нета.Моите уважения за тези българи,че са се Мобилизирали да създадат нещо " нови"! Но как Никой не се сети да ги попита,тези Убавци? Какви са им възгледите? Какво искат и за какво ще се " борят"? Наивни хора! Жалко че между тях е Имало и Интелигентно българи!!!-:(Един" беден" българин с идея и един заможен млад човек,са решили да създадат нещо. Е нищо не " създадоха" !-:( Можеше И без Тях!!!

58

Това не е партия!

преди 2 месеца

Величие е секта, в която членуват хора, които са ограбени с измама от същия този Ивелин Михайлов! Този водач на секта говори "бил чул"!? Доказателства има ли !? Няма, но така, чрез медиите в България се омаскаряват целенасочено определени партии и хора!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Колко хиляди мозъци бяха гласували за Величие?