104

Тъпи

преди 2 месеца

И в същото време сме на това проклето анархистично дередже! Егати ентелегенцията !

103

Анонимен

преди 2 месеца

Да бе, щото сме толко умни затова тикви шишита, парапети и хазарти ни управляват.

102

Политкоректен

преди 2 месеца

Доколкото си спомням през 90-те бяхме на второ място по интелигентност в света (веднага след евреите). Така че има известно отстъпление в новите поколения. Колкото на въпроса защо сме най-зле от всичките ни съседи: ами защото всички те са обединени срещу нас, страхуват се от българите и правят всичко възможно да ни го турят. Не само днес, но от 150 години.

101

Анонимен

преди 2 месеца

А да понеже сме големи умници затова сме най-зле от всички в съседи

100

На теслата дръжката

преди 2 месеца

Чалга Културата наложена като мода и определена като чист КИЧ от измислени ,,звезди" като БГ-манекенки/делфини и ,,големи пичове" като Коцето Чалгаря имат най-голям приност за младите поколения.А пък ,,Шоуто на Баш-Шоумена'' направо разби всичкият десетилетен труд на българските учители и възпитатели.

99

До 101

преди 2 месеца

Бойко е бил от интервюираните и това ни е смъкнало коефициента .

98

Бугарак и акъл

преди 2 месеца

Аахаахаахаахаах лъжци нещастни

97

А СТИГА БЕ

преди 2 месеца

НИКАК НЕ СЪВПАДА МНОГО УМНИ ПА БЕДНИ И ПОСЛЕДНИ Я СЕ ГРЪМНЕТЕ УМНИТЕ СА НАПРЕЕЕД ПОИ ВСИЧКО БГ ТУ ПАНДЖИИИ

96

Ппппростаци БГ

преди 2 месеца

А Бойко,част от тези"интелекти" го обиждат на "тиква".... Това високо IQ ли е?

95

Анонимен

преди 2 месеца

Няколко пъти правих подобни тестове, не съм имал резултат под 140. Не знам дали са ползвали същите тестове тук, не се считам за Айнщайн, но резултати под 100 ми се струват нереални. Част от тях действително включват критичен анализ и добра подготовка по математика, но все пак 80-90 интелект е съвсем нереално, освен ако не да тествали шимпанзета.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Еми ако не бяха *** щеше да е още по-добре

93

ББ

преди 2 месеца

Айкю на беден прос умствено сакат народ му е излишно

92

икономист

преди 2 месеца

Иначе казано, българите сме силни на дребното - елементарните житейски ситуации. Както и при същите моменти в професионален план. Когато трябва да се взимат по-сложни и специализирани решения, сме кръгла нула. Комуникацията с другите хора също ни куца, а за това си трябва също интелигентност.

91

икономист

преди 2 месеца

Този резултат не е показателен за интелигентността на българина. Тук става въпрос за общата интелигентност, а специализираната всъщност е много по-важна. Всъщност, важна е комбинацията между различните типове специализирана интелигентност, които в цялост могат да дадат представа за интелигентността на дадена нация или индивид. Българинът е всепризнат тарикат, което му е помогнало да оцелее през вековете. И въпреки, че имаме не малко постижения в науката, почти нямаме цялостен продукт...

90

Анонимен

преди 2 месеца

Е, нали бяхме неграмотни? Сега пък шести в Европа по интелигентност. Каква е истината?

89

Американ

преди 2 месеца

При цялата neдepaщинa в последните години американската армия не приема хора с IQ под 83, щото такива не можели да научат или да изпълняват нищо по начин който да не е вреден или опасен, освен за метене, носене и грубо чистене за друго не ставали, ама за тези неща си имало евтини, компактни, ефикасни и бързи уреди. Такива били 10% от хората. Тези в Габон с 86 са много близко до тях, а и повечето им приятели от Африка също. Прочее и българското е под 100, което не е ласкателно.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Има един проблем с това IQ, всеки дава акъл и никой не работи

87

Анонимен

преди 2 месеца

гг

86

Анонимен

преди 2 месеца

до 89 А бе ти казваш че щом си беден значи не си интелигентен и по твоята логика аз те питам: Значи ако си милионер си интелигентен ли, смееееешник? Виждат хората кой е тъпунгeрa, смеееешник!

85

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 88 Разправяй ги на старата ми шапка, Сценаристе. Половин София е в тесния му кръг, а ти: най-паче. Даже в жълтите вестници няма такъв фейк. Пък аз четох, че ти, след като си до сменил пола,си ходил на околовръстното да се предлагаш, но не те огряло, защото имаш дългове от хазарт. Сега се пускаш на други копейки да си погасяваш бързите кредити))))) Половин София знае. Сега се въртиш около члена на Величие.