32

Анонимен

преди 2 месеца

Щом даже българите бягат от Британия, много глад има там.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Между другорто. този нов министър-предесдател е само бакалавър. По старому - с полувисше образование. Впрочем. не ми е ясно дали може да си бакалавър по гражданско право. При нас , във всеки случай, не вярвам да може. ама там си избират квкво да учат, и много-много не се замислят доколко са добре с науките,нали падат пари като адвокат! Няма да се озори да прочете нешо настана, като няма конкретен келепир.

30

До 16

преди 2 месеца

За това ли британски историк посочвайки карата не Европа каза.Когато България е била държава и империя Европа е ходила под масата

29

Анонимен

преди 2 месеца

По българските земи НИКОГА не сме били диваци. Попрочете за археилогическите данни по нашите земи. Даже преди цивилизацията на траките в райна на Подбалкана е имало селища , на които жилищата са били на няколко етажа. И НЕ са намерени НИКАКВИ оръжия, хората не са воделу войни. Това са деалните научно данни с материални доказателства. Хоараъа по нашите земи не са били диваци. Доващината я виждаме точно он английските пояндета и футболни орди.....

28

до 26

преди 2 месеца

А вие знаете ли как е станала тази индустриализация. на която Англия била люлка????? Прелюбопитно, що се касае до право, законност и човешки отношения. Прелюбопитно! А номера с Шекспир не го пробутвайте! Никой не го чете! Многословие и кървища.

27

15 до 16

преди 2 месеца

В интернет има съвсем достъпна интерактивна карта на държавите в света за 3 000 одини назад ( това, което европейците знаем) .Може да отворите Interactive World History Atlas sinsee 3 000 Bc / Grea Cron. Вижте и българските државИ, ако желаете.

26

До 15

преди 2 месеца

Великобритания е люлката на индустриалиазацията. Най много учени във всички сфери са там, да не говорим за Дикенс, Шекспир и стотиците други които се четата в целият свят.

25

До Малък праз

преди 2 месеца

Абе, сега като пристигнат новите бармани и камериерки от Бангладеш, Непал и Пакистан по черноморието ще видиш откъде изгрява слънцето. Европа застарява и раждаемоста намалява. Вносът е неизбежен, колкото и да ти е криво.

24

Британците

преди 2 месеца

Стартираха възхода на левите , а французите са следващите. Ипсос публикува нови данни за изборите в неделя. " Национален фронт ( обединението на левите, социал демократите, зелените и други формации) 175 - 205 , крайната десница 175 -205, партията на Макрон 118- 148 , лявото крило 145 175. Тоест популистите няма да имат нужните депутати за съставяне на правителство и ще загубят ОТНОВО.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Прави ли ви впечатление как наще кокошки се надпреварваха да кудкудякат за украйна а в англия не тyк всеки вика аз съм по голяма kypBa

22

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, взеха властта, но какво ще следва? То и при нас Боко печели изборите, но после трудно.

21

15 do 16

преди 2 месеца

Дайте пример. Освен камъните Стоун Хендж с какво искат да се представят като стара култура?????? Дайте пример. Разбирам, когато човек е излъган в изюзите си, е болно и обидно. Но винаги е по-добре да се привме истината. В дългосрочен план винаги. На англичаните даже езикът им е пълен със смачкан и опростачен латински. Не са се потрудили във времето,когато се е ПОЗВОЛИЛО да си развият националните говори, даже да имислят калки...И не осъзнават какви са мизрници!

20

Малък праз

преди 2 месеца

Много бЕл тоя. Не отговаря на новите евро-атлантически ценности за толерантност към малцинствата. Освен, ако мигрантите от бившите колонии на Обединеното кралство не са станали мнозинство и белите вече са малцинство - Така може!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Невероятно е как UK вчера имаше избори, а днес има нов премиер! Ние 3 месеца организираме избори и се притесняваме че август не е подходящ! Ние е сме некви астралопитеци!

18

юниън джак

преди 2 месеца

Много е бял за англичанин, да не е чужденец?

17

А сега

преди 2 месеца

Да видим , дали Стармър ще спази обещанието си да даде право *** глас на европейците със статут на постоянно пребиваване да гласуват на следващите избори.

16

ДО 15

преди 2 месеца

Когато Англия е градила своята култура, ние сме били езически диваци. Само това ще кажа. Недей, бедни ми бачкотещ чалгаджия слуга на запад, бачкере, да се сравняваш с големите! ТИ нямаш култура, не те!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Каква идентичност да преоткрива Великобритания???? Англия даже фолклор няма ! на някого да му е известна някаква английска народна приказка? Танци! Носии. Изобразителнои изкуства? ....Нямат НИЩО! Защото религията им го забранява. Да,! Забранява всякакви такива веселия и красоти,..... Какви паметнци има в Лондон?..Напишете! ...Друри, като шотландци, ирландци, са отделни. Те не са от съшата религия. Пиша абсолютно сериозно.

14

Кире

преди 2 месеца

14 години лъжи и мъка колко е лошо в ЕС. И сега разбраха, че ги будалкат:) От страх да не се наводнят с чужденци, пакистанец им стана премиер, а за да ходят на ски или море им трябва виза. Безработицата на рекорд, а всички фирми се изнесоха в Ирландия и я направиха най-богатата в ЕС. Този лош. лош съюз. Аман от ***.

13

Анонимен

преди 2 месеца

И тук няма разделение на властите. Хем ръководител на партията, хем - Министър преседател. навремето много се зъбеха против "ръководната роля на партията" и че Тодоер живков бил хем ръководител на партията , хем на държавата. Западняците не са по-разични. И примера, който взехме от тях, е както винаги, лош. МНОГО лош. Навремето поне парията имаше дългогодипна обучение на кадри, не се издигаха случайни хора. Сега птвсякъде по някое зайче.