11

Общски съвет Нарния

преди 2 месеца

Махнаха Лъва, щото мис Вещицата прави конкурс за Гардероба.

10

изомруд с перука

преди 2 месеца

Плешляк - ОК, ама оперукен с боядисани ямболенени влакна залепени на тиквата е само повод да си затваряме очите и без да го гледаме да го напръскаме с лимонов сок да видите как чмболена ще се изпонакъдри в цветовете на педороДъгата

9

Наблюдател

преди 2 месеца

Такъв паметник не трябва да има там!Трябва да се възстанови паметника 1300години Българи с надписите на Левски Ботев !

8

Анонимен

преди 2 месеца

Искам да гледам Витоша, а не поредните издраскани с графити тараби. ОСТАВКА!

7

маслото

преди 2 месеца

Конкурса трябва да се спечели от Наша фирма. Казах!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Разкарайте Боковите грозни камънаци и сложете колчета или нищо не слагайте, хората си изпотрошиха колите и краката!

5

кмето

преди 2 месеца

До 2 Естествено без патриотични... Може само *** изхвърляния като пето.ху.ника, когото разказахме за ужас на соц питек като теб.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Да, занимавайте се с глупости или с рушене или изграждане на паметници, а улиците ви са като след бомбандировки и война; надраскани и олющени сгради; криви, неравни, нагънати, с дупки, с изпочупени или липсващи плочки тротоари, табели с имената на улиците липсват , номера на много от адресите, също липсват, градинките застроени и пейки също липсват, но камънаци, вместо колчета, сложили по тротоарите, които пречат на хората и движението на коли и пешеходци и предизвикват инциденти, колко хора тря

3

Анонимен

преди 2 месеца

Васе, загуби следващите избори...

2

Анонимен

преди 2 месеца

Скромният малък лъв сега е идеален за паметник! Няма нужда от изхвърляния и национализъм! Този лъв там е всичко!! Не е нужно повече от това! Там няма пространство за повече стени и колони!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Как е злобни бачкери, русофили? Бачкотите ли? Осъзнавате ли, че Терзиев спря това фиаско, за да не вземат пак "нашите" фирми (да се разбира на ГЕРБ) едни пари за една бутафория?