38

СМЕХ...

преди 2 месеца

АБЕ , КЪДЕ МОГА ДА СИ СМЕНЯ МАЛКО "ДОЛАРИ" ЗА "БРИЧКИ" И "РУПИИ"...ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ..??!

37

До 32

преди 2 месеца

А и така са украинските копейки ,обаче ще им се наложи да си обръщат гривната в рубли

36

дедо Груйо

преди 2 месеца

А бе, европейското по БРИКС кога ще го дават? Чакаме, ама няма.

35

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

С тези 2 метра на ден настъпление, Русия вече се okenд3a. Мъчат се, не става. Нато трепе по 1200 ручляка на ден. Колкото повече времето върви, върви полза на САЩ.

34

Българин

преди 2 месеца

Какво падение за руския фашист - от държавен ръководител на когото всяка дума беше внимателно следена, до обикновен терорист и тролей, за когото всички знаят, че се опитва с евтини излитания да спечели каквата и да било позиция.

33

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Копейките по дефолт са животински тъnu. Но дори и те не са чак толкова, че да си обърнат парите в рубли ахахахахахахаха )))))))))

31

Анонимен

преди 2 месеца

Високия рус мъж с гигантските токчета е много умен, всички вече разбраха, че по-голям гигант на мисълта не се е раждал последните хилядолетия

30

до 28

преди 2 месеца

"""""Само трябваше да се пътува свободно и живее по избор!""""" ------- Китайците го направиха!!! В Бг Людмила Живкова искаше държавата ни да последва примера на бивша Югославия, но скро след това, скоропостижно почина?!

29

Анонимен

преди 2 месеца

до 2, едва ли, той е посетил украйна през февруари, но аташето на американското посолство е открит мъртъв в хотел "Хилтън" в Киев

28

Анонимен

преди 2 месеца

Свътът хубаво си беше разделен 1989 г.! Само трябваше да се пътува свободно и живее по избор!

27

до българин

преди 2 месеца

""""""ЕС вече заяви, че Орбан няма мандат да "говори от името на ЕС". """"" ---------- Абе на кой му пука за ЕС, бе, човек, (справка - Витория Нуланд, "F... the EU"). Споми си с кого се срещна Орбан преди четири месеца!!!!

26

Пхахахаха

преди 2 месеца

До ъБе те и в центъра на Киев уж бяха за три дни, ама нещо не ги виждам там сега. И в Берлин ги няма...що така?

25

Айляк

преди 2 месеца

Путин директно казва на ЕС с кой техен представител единствено би преговарял за Украйна - с Орбан.На Орбан обаче, хич няма да му е лесно в едни такива преговори, хич...

24

Анонимен

преди 2 месеца

Със заглавието отново ударихте греда. Аз мисля, че Орбан преди да отиде в Москва е съгласувал с Тръмп, а Президентът Путин вчера си свери часовника с Председателя Си.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Живота показва, че не може да живеем омешани! Всеки трябва да живее според ценностите си в съответната страна! Като Южна и Северна Корея!

22

Българин

преди 2 месеца

ЕС вече заяви, че Орбан няма мандат да "говори от името на ЕС". Ботокса пак има двойка на изпита по право. Аматьорските му опити за тролене само показват с какъв елементарен терорист си има работа света.

21

Рендето

преди 2 месеца

Запада изпрати своя Емисар в лицето на Орбан, за да опипа почвата при евентуално начало на "тихи", задкулисни преговори, след многото предложения отправени от Путин! Туй-то!!!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Унгария още получава газ през Украйна! До края на годината! Затова първо изтича при Зеленски, а сега при Путин! За Орбан става сложно! Унгария вече е по-бедна и от нас!

19

ъ

преди 2 месеца

Ами те руснаците вече били в центъра на Ню Йорк. Засега на украинския, но то като се почне веднъж...