4

Британски учЕн

преди 2 месеца

Вярно е, аз не бих пържил със зехтин, оставя гаден горчив вкус, от олиото по добро за пържене няма.

3

пияница мистик

преди 2 месеца

Звучи страхотно, ще я пробвам, но има грешка в продуктите. Зехтинът екстра върджин е за салати и при нагряване си променя вкуса и свойствата, става канцерогенен. Има си специален зехтин за пържене в тиган.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ужасно трънлива риба е ципурата. Кости, костички много. Само си пълниш устата с кости. Хапнеш залък, уж го прегледаш предварително- айде пак трънки плюеш, вадиш.... А пък шери домати не кусваме. Тц. Не ми се яде такова.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Звучи вкусно, ще я пробвам :))