14

!!!

преди 2 месеца

Тез и те не спряха да искат. Все нещо искат. Ту-лу-пи на хранилка! И ние искаме да видим как си вършите работата! Не самозабравили се тумби с *** да пребиват хората по улиците. Не синчета на прокурори да газят децата ни с джипове за по 100 хиляди евро след употреба на три вида дрога и алкохол.. Битовата престъпност не могат да оправят за организираната ДА НЕ ГОВОРИМ! тръгнали още и още да искат! НЯКОЙ ДРУГ ДА ВИ ВЪРШИ РАБОТАТА ДОКАТО СИ ХАРЧИТЕ ЗАПЛАТИТЕ ПО КУРОРТИТЕ НЕ ИСКАТЕ ЛИ?!

13

Анонимен

преди 2 месеца

По огражденията по Патриарха си ходят пешеходци, майки с колички, пенционери, дърпат контейнерите за ббокклук през тях, щото няма как да стигнат иначе до джобовете, обособени по всички правила, сега безмислени.Кво ми се пулиш бе, не видиш ли че карам детска количка бе! По тротоара ли да хода! На тротоара е опасно, отсекъде може да ти налети некой тротинеткаджия, тука и без това никой не кара.

12

Тротинетки

преди 2 месеца

само на велоалеи с предпазни ограждения, на еднопосочни улици и прилежащи тротоари забрана. На Софийски по 50 сантиметра тротоари, велосипедисти и тротинегкаджии редовно удрят пешеходци. Невъзможно е двама човека да ходят по тротоарите, майки с колички също. Безумие, да се стесняват тротоари и хората да ходят в колона по един. . Махайте тротинетките и велоалеи по тротоари.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Тези с колелета и тротинетки карат все едно са само те ще те прегазят ако не внимаваш верно е необходима ограда

10

Анонимен

преди 2 месеца

Абе как едно време карахме колела навсякъде и се разминавахме културно с хората, а сега трябват вело алей, специални означения, огради... Кога се повредиха така хората?

9

ХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 2 месеца

Герберастите живеят в паралелна България,велоалетите са им най-големия проблем!Всички герберасти трябва да се заградят с бодлива тел и ограда,до властта повече не трябва да припарват,нанесоха по-големи щети на държавата и от комунизма!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва нови скоростни трасета за тротинетки без коли, освен това всеки който е сам в кола един бой след което му се взима!

7

Светулко

преди 2 месеца

Според мен трябва и лед осветление 4000 лумена да не им дразни очичките.Може и гумена изолация ако се зазяпат да не се спукат главичките

6

Дядо Стефчо

преди 2 месеца

Знаеш ли каква ограда ще ви дам с една по - дебела сопа.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Наистина велоалеите трябва да се оградят. Така педалистите няма да пречат на околните и няма да заплашват живота на останалите. Ако, не им харесва може да карат колела на село, или в планината.

4

Анонимен

преди 2 месеца

С колелата да карат като луди. МВР трябва да ги санкционира защото почти всички, ежедневно не спазват ЗДП, без каски, без светлоотразителни жилетки, без знак за преминаване от една лента в друга, и без да спазват светлинната сигнализиция. Днес, към 15.30 ч. един такъв премина на червено, до англ. гимназия, и само бързата реакция на останалите участници в движението го предпази от удар... Нито пешаходците, нито шофьорите на МПС могат да се движат спокойно поради изстъпленията на велосипедистите.

3

Гробар

преди 2 месеца

Искам да оградим всичкото МВР в Орландовци!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ще е супер интересно на Дондуков до министерски съвет. Фандъка пльосна велоалея на тротоара и изведнъж свършва. Абсурдите и безумията са от много време, а сега и ограда ако се сложи ще е върха. Никъде в Нидерландия няма огради, а там колелетата са в пъти повече. Всеки си спазва закона и всички са спокойни. Няма депутати, министри, ДАНСаджии, закона е еднакъв за всички

1

Граф де Бил

преди 2 месеца

Тези де Били виждали ли са някъде велоалея с ограда? А цялата пасмина с СОС пък виждала ли е изобщо велоалея? Все ходят на братски посещения по други страни. Но май само ходят да пият и да свалят секретарките си.