23

Анонимен

преди 2 месеца

3 от оръжията законни, но кои са им собствениците. Тези които са стреляли или на други лица???

22

Анонимен

преди 2 месеца

Върни ги на собствениците щом си ги намерил :)))

21

Русия

преди 2 месеца

36 лета банани. Банани банани банани банани

20

Ганеца от СИК като

преди 2 месеца

атакува - първо се набоцка с хероин . Взима една лимонка и един макаров с изпилени номера или калашник . Така сам спечелваше . Тея са го чакали на пусия . А и не са пострадали . Не е акция за сплашване . Прилича на Очите срещу Кравата . Отпреди 7 години .

19

прилича ми на

преди 2 месеца

затворническа свада . 3ч жега , 35 градуса им изпича мозъците . Паро : връни парите бе , Сашо : Немам бе , Паро : Връни ги бе , Сашо : бегай , ти си криминален бе, ще пратя от районното да те арестуват , та да умреш бе . Така е станала лудницата .

18

1

преди 2 месеца

Абе кой каквото си е търсил си е намерил. В тези среди е така, уж много хубаво, ама с ранно "пенсиониране".

17

каква марка са

преди 2 месеца

колд , Берета , Глог . Последователноста с и без боричкане е ясна . слабини и гърди , крак и гърди , бедро . 3 оръжия с 5 мишени . Около 6х7 = 42 патрона и около 8-9 изстрела . 5 попадения . 2 от тях са фатални . Слабини и гърди . Затова е умрял . Не е бил с жилетка . с ментак не е спечелил . Ако бяха с мачете , остри ножове , бухалки, чукове и винкели щяха да победят .

16

Слави Трифонов

преди 2 месеца

С 4 пистолета във всяка ръка и крак... търсещи наща съдба. К0Пелете гадни бяхме сичките до един - ЧАЛГАРИ СЪР

15

за пари е станала

преди 2 месеца

патакламата . Кибици много . Не са я предотвратили . Следователно не е за пръв път . Умрелия Паро е разказал на другите защо ще се изтрепат преди търкала . Да . всеки с чер джип кубче на улицата е въоръжен и опасен .

14

ББ

преди 2 месеца

Най-обикновен спор за паркомясто пак.

13

Анонимен

преди 2 месеца

По БНТ 4 дават министър на културата как се мята като риба на сухо пред някакъв оркестър! Правителство "Гламчев" е пълна пародия и абсурд.

12

Анонимен

преди 2 месеца

MВР намерили 4 пистолета до мястото, но не знаят изобщо кой, кога и защо е стрелял! Е, това ли ви е вършенето на "работа"? Дайте пак онзи папагал да говори пред микрофоните да го чуем каква чутовна глупост ще каже!

11

когато 2 бригади

преди 2 месеца

се сблъскват е тежко . Нападнатата е пред избор 1. убииство на боса и раняване на лейтенанта , 2. избиване до крак , 3. Други методи - възпиране с хора , тежки оръжия , шокови гранати , ами не е станало така . Любопитна тема . Следовател да е в днешно време . Домакините бият . Съдята е елиминират .

10

Модерно Предградие

преди 2 месеца

Новата мода в модерно предградие, бой с пистолети и който оживее печели 20 години в панделата. Win-Win, това са свръх интелигентни мъже - за пример.

9

Това не са граждани

преди 2 месеца

Единия е бивша барета, другия мутра. Гражданите най-много да се псуват или сбият, но никога няма да се стрелят така като в каубойски филм.

8

Разхвърляни патлаци

преди 2 месеца

"Три от оръжията са законни" - айде сега МВР да обясни как е "намерило" 3 законни пистолета изхвърлени на земята, като в Дивия Запад. Законните притежатели на оръжие са длъжни да държат оръжието винаги единствено в тях.

7

ОСНОВНАТА ВЕРСИЯ.

преди 2 месеца

Пистолетите най-вероятно са били на жертвата. Вероятно е жонглирал с тях за да се направи на интересен пред приятели и без да иска се е самопрострелял - нелеп инцидент...

6

Анонимен

преди 2 месеца

Колко евроатлантическо

5

Анонимен

преди 2 месеца

Всички с бързите кредити са криминални, но държава няма. Има само мафия!

4

Аматьори

преди 2 месеца

А защо не 6 трупа и да се реши проблема? Хайде по сериозно, моля.