21

Анонимен

преди 2 месеца

"...сега вече се видя." СЕГА се видя ВЕЧЕ? Хахахахахахахаххахахахахахахахаххахахаа, навярно за вас продажни изччадия се видя СЕГА. За нас нормалните хора се видя още на предните "избори". Наакания дайъпър не беше годен още преди 4 години. Но тези го видяли това СЕГА, защото медиите го били крили от тях. БахВаИнещастниците! ПодлогиПродажни, стигнахте дъното отдавна, ГНУС ни е от вас!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко ще се изясни след като излетят ядрените заряди. Ако имате близки, които обичате, сега е момента да им го кажете )))))))))

19

Анонимен_777

преди 2 месеца

До - БГ РУСОФИЛИТЕ : Съдбата на Украйна ще застигне всяка страна която си помисли че може да си позволи*** да води proxy-войната на САЩ срещу мощна, термо-ядрена Русия ! Изводите са очевидно ясни, въпроса е кои ще направи грешката да вярва на Американските кукловоди..

18

до 16-2

преди 2 месеца

Написах ***-ВЪРВИ на фронта,а се появиха звездички...

17

Анонимен

преди 2 месеца

До - БГ РУСОФИЛИТЕ : Напротив ! Аз лично винаги съм твърдял че това е братоубийствена война ! Имше немалко опити за полит. решение - Минск_1 , Минск_2..??! Какво каза тьотка Меркел..? - 'Използвахме Минск за да спеч. време и да въоръжим Укр.' Нали така ? САЩ излъга Укр. че могат да спечелят и ги подтикват да неглежират всякакви Руски позиции ?!Сега НАТО трябва да претърпи военна, полит. и най-вече МОРАЛНА загуба, за сметка на Украйна обаче..!

16

до 16

преди 2 месеца

Ако си укрофил,*** на фронта и воювай за Украйна.Най-вероятно там ще останат кокалите ти.

15

Анонимен_777

преди 2 месеца

Е, за телешки наивните, които се дезинформират от мас-'медиите' това явно е шок и ступор...Но ще е добре и да си вземат поука - че ги лъжат като гладни кучета..

14

БГ РУСОФИЛИТЕ

преди 2 месеца

ВСИЧКИ СТЕ С ДЕМЕНЦИЯ БЕ.... БЛИЗКИ ОКОЛО ВАС НЯМАТЕ ЛИ, ДА ВИ ГО КАЖАТ.. ПО ЦЯЛ ДЕН ПЛЮЕТЕ ПО УКРАИНСКИТЕ НЕВИННИ ЖЕРТВИ....

13

Га4е

преди 2 месеца

Като лекар,още при първото появаване на Байдън,поставих диагноза-АЛЦХАЙМЕР.Целият свят, лекарите знаеха, само тъпите американски лекари,говореха друго-че е здрав.Той Байдън,като първи ***,се набоде с васкината против Ковид-умряха ЧОВЕЦИ.Нещо съд за УРСУЛА-диванчето,заради ваксините Пфайзер /*** и те се набодоха от 10 до 93 годишни,под строй.Само българите показаха,недоверие и почти не се набодоха,с малки изключения.В Русия си имаха своя ваксине и никой не се гътна.

12

марчела

преди 2 месеца

Ясно е ,че Русия попиля отдавна фашистка Бандеровска Окраина. Зелената *** ,няма да коментирам-един наркоман, като Навални,а и не е истински евреин/майката трябва да е еврейка-Вл.Вл.Путин го знае и му се подиграва/.Фашистка Бандеровска Окраина беше пушечното месо на съединените наркомански щати.Сега ,когато Окраина е победена,да видим имат ли дУпЕ наркоманите от сащ ,да се изправят в пряк сблъсък с Армията на Русия!Чакам с нетърпение НАТЮ и наркоманските сащ т.е. *** да нападнат Русия!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Мисирките последни "научиха" че другарят Байдън е с деменция. То си личеше още преди 4 години. Той още тогава не направи никаква кампания.

10

Анонимен

преди 2 месеца

криели,отдавна си личеше че баи-дън е лиснал лигена отвсекъде

9

Бетер

преди 2 месеца

Байдонът е решил бетер Брежнев,Черненко и Андропов взети заедно. Номенклатурата на американските демократи копира под индиго съветските рептили.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Този "дебат" свърши още в 3-тата минута, когато Байдън си оплете езика, а Тръмп каза "Нищо не разбирам какво говори този човек. А вие ??"

7

Анонимен

преди 2 месеца

"Дълго криха истинското състояние на Байдън"-----------Дълго време лъгаха за състоянието на Байдън и продължават да лъжат, но на всеки му стана ясно още от предишната президентска кампания, че Бидоня отдавна е издухал гарнитурата на главата.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Не можеш да скриеш нещо очевидно. По-скоро изопачаваха и се опитваха да ни накарат да повярваме в мираж.

5

Обективно

преди 2 месеца

Позицията на ЕС и НАТО е за война до победа наД Украйна!

4

Българин

преди 2 месеца

Добре де, единият кандидат казва, че е първата чернокожа жена в Белия дом, а другият, че щял да спре войната. Да разбирам ли, че войната не е между Русия и Украйна, щом той щял да я спира. То, не че нашите политици са по-различни, но тези са световно известни.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Добитъците, които се "ваксинраха" сигурно още вярват, че Байдън е с всичкия си.

2

Анонимен

преди 2 месеца

То пък ние ядем бананите с обелките и не ни беше ясно, че е изперил чимшира.