6

Анонимен

преди 1 седмица

Гърците не могат да не спазват закона, държавата ги дебне и яко ги санкционира. Бяха се засилили да строят безразборно, но всичко беше разрушено, а тук с едни сараи и частно пристанище в Росенец не могат да се оправят, а чадърите на мутрите са уникум. Гърците дръпнаха шезлонгите и чадърите и освободиха пространство, а в Бг не. На Силистар си продължава обирджийството за кола за да отидеш на плаж, а пеша няма как да се стигне, държавата я няма.

5

до Бг на три морета

преди 1 седмица

Разликата между Гърция и Бг е, че само с едно щракване на пръстите, гърците могат да решат проблема с нашите Мутри и Инвестициите им в Гърция за броени "минути"!!! Повярвай ми, за разлика от нашите, техните служби функционират, знаят абсолютно всичко за всяка Мутра и Бг "Бизнес", с досиета и папки, не са поискали, не са ги смачкали...

4

Анонимен

преди 1 седмица

Нас такова нещо не ни заплашва.

3

Бг . на три морета

преди 1 седмица

Почивам в Гърция от няколко години става все по зле бай Бг. инвеститора налази и тук . В момента яко строи до вилата в която съм .Някакви бетонни многоетажни кутийки -без канал естествено. Скоро аромата на Черноморието ще дойде и в гръцко. Яко бетон се лее в пика на сезона с помпи от сутрината-шум и прах. Налазили са и Бг. мутри по плажовете взели са много плажове и пренасят великия Бг. опит в туризма и тук- яко шезлонги на педя разтояние и татуиръни селяни с чантичка през рамо късат билетчета.

2

Рендето

преди 1 седмица

"""""И Гърция се бори със свръхтуризма....""" ------- За разлика от нас, щото за съжаление, ние нямаме проблем като "свръх туризма"!!! Що ли????

1

Анонимен

преди 1 седмица

И ние се борим с туристите, да вземат пример от нас - хотел до хотел, сграда до сграда, без места за паркиране, мутри навсякъде..