13

аноним

преди 2 месеца

Интересно-и ливанката мюсюлманка,която прави доноси срещу еврейската държава,и по тия доноси сега ще ги съдят-как така опира до благата на евреите?Всичко на тоя свят е-мижи,да те лажем!

12

пияница мистик

преди 2 месеца

Не е кой знае колко. Аз с двама приятели - мъж и жена платихме 30 000$ за 10 дена за вила във Варадеро, Куба. По 10 000$ на човек. Тоест по 1 000$ на ден. И бяхме в дървена къща на брега на океана :)))

11

Анонимен

преди 2 месеца

Вие какво очаквате да строи в България ли????? Хаха много Ви е високо Айкюто ха

10

Kostas Linke

преди 2 месеца

АУПАНИА (БОРЕАС ЕПИРУС) Е ГРЪЦКА ЗЕМЯ ОТ ОТДАВНА....ВСИЧКО ТАМ Е ГРЪЦКО ....МОРЕТО, БРЕГА = ПАН-ХЕЛЛАС !

9

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ше живей на остров без ток и вода - Робинзон Крузо :)))

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тия ми омръзнаха с това деление на известни и неизвестни. Всички са смъртни, това, че са разпознаваеми заради професиите им, не означава че са нещо по различно от всички останали. Чудя се на будалите които тичат след тях и им създават ненужно самочувствие. Изкуствен свят с изкуствени идоли.

7

А сина на бай Издън

преди 2 месеца

търгува с дрога...

6

до 4 от Ари Голдберг

преди 2 месеца

а знаеш ли на Иврит какво значи "Яел" - дива козичка и не се майтапя, т.е. Иванта стана "Дивата Козичка на Кушнер" - така обичаме да унижаваме всички Шикси, т.е. НеЕврейки омъжили се за един от нас, т.е. от БогоИзбраната Раса!

5

Редакторите

преди 2 месеца

Къшнър или Кушнер е?! щото поне Гугъл Транслейт казва Кушнер! ама аз не съм никак наястно с Евреиските фамилии, така че може и Къшнър да е, ама едва ли...

4

Въпросче

преди 2 месеца

защо я Пишете с Християнското й име - Иванка Тръмп, след като за да се Омъже за Милиардера и ЮдеюСемит Кушнер - прие Юдеизъмът и съответното името Яел, т.е. на документи е Яел Кушнер?!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленская ще похарчи 160 милиона български лева от тия дет събират капачки .По корумпирани и продажни управляващи нема .Ама то от 30 години са едни и същи

2

Анонимен

преди 2 месеца

Кога ще напишете за жената на Зеленски и нейните харчове? Щот' българите сме щели да платим 80 милиона евро за украински не знам що си. тези 80 милиона евро ги има Зеленска поединично. Че и повече.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Чудесно предприемачество, крайбрежието на Албания е супер!