127

Анонимен

преди 2 месеца

След като политиците не си вземат поука, не трябва да се очаква и избирателте да го направят.

126

Анонимен

преди 2 месеца

--страцията няма да спре да гласува за него --Той има полза от това процента на гласувалите да е малък ! Ако още по-малко хора идат на избори неговите шансове се увеличават за това той има надежда при това влошаване на нещата ,отделно служебното правителство е негово тоест и във момента пак ни управлява --така че той си е на власт и чака още по-добри времена !

125

Анонимен

преди 2 месеца

Избирателите?! У ред ли сте? Това е наказателен вот. Ако някой трябва да си вземе урок не са избирателите, а управляващите и донякъде подкрепящите ги и коментиращи. С цялата тази арогантност, няма да накарате човек да иде до урните. Така и така губи всичко, поне да си спечели тридесет минути сън повече или един ден сред природата. Не, не казвам, че е правилно, но го разбирам. "Белене", "F-ове", избити животни, украйнско зърно...Какво искате! Ми к...р! "У" в средата. При това мек за отзаде.

124

Анонимен

преди 2 месеца

3 % АКТИВНОСТ на ИЗБОРИТЕ срещу ОМРАЗНИТЕ ЕДНИ и СЪЩИ БЕЗОТГОВОРНИЦИ и НЕГРАМОТНИЦИ независимо от КОЯ ПАРТИЯ СА!!!

123

Анонимен

преди 2 месеца

Моментното безвластие е проблем за олигарсите и мафията, щото им спряха финансирането от ЕС и няма откъде да цицат и крадат!

122

Никола Стефанов

преди 2 месеца

"Безвластието се превръща в много голям проблем" - проблем за кого? Честно казано, аз лично не забелязвам разлика когато имаме редовно или служебно правителство. "избирателите да си вземат поука" - сериозно? Избирателите им били виновни? А да им е хрумнало, че избирателите не гласуват защото са отвратени от всички партии? Дали пък политиците не трябва да си вземат поука, че вече не е толкова лесно да излъжеш избирателя и поне да си променят репертоара с номерата?

121

Анонимен

преди 2 месеца

"избирателите трябва да си вземат поука" - Сиреч: "Легитимирайте мафията щото иначе дори спират да се правят, че ги е грижа за държавата." То е ясно, че нагедците от партиите няма да си земат поука, но да казват че избирателите са им виновни е абсолютно дебелокожие.

120

Анонимен

преди 2 месеца

А какъв ще бъде резултатът от нови избори през есента? Точно никакъв. Честито на печелившите!

119

Анонимен

преди 2 месеца

Луна президент, Софито министър председател

118

Анонимен

преди 2 месеца

Лошия материал да си вземе поука. Управници слънце имат , а не ходят да упражнят правото си на глас. Не протестират. Не ходят по митинги да ги бият полицаите. Какъв народ сте бе? Засрамете се бе българи. Управници с бухалки, висши мафиоти сложиха специално да ви управлават и вие пак нидоволни. Лош материал братче и туй то. Не народ, а ***.

117

1

преди 2 месеца

По-добре без държава и без това е мащеха за нормалните хора. Анааархия, засега сме само двамина...

116

Тъй да знаете!

преди 2 месеца

Избирателире не искат вече и магаре да му вържат и да гласуват за него!

115

Анонимен

преди 2 месеца

Поука да си вземат Гербб, да купят повече гласове!!Буци да не стиска кисията,защото евтиното понякога излиза скъпо(пак да плаща за избиратели)!

114

Да питам

преди 2 месеца

А "PR експертът Пепи Димитрова" на кого прави PR? Струва ми се, че е на изпраният, бял и чист като Ангел Баце. Той иска пак да си краде сам, или само с шепа авери, тъй, че да го подяждат по-малко. Историята с Величие е много типична в това отношение. Баце си купува дупедати, влезли в парламента с чужда избирателна кампания. С две думи, чини ми се, че Баце пак развърза чекмеджето.

113

Анонимен

преди 2 месеца

"Ако една партия се случи за два-три месеца, тя няма да направи нищо повече от "Величие". А ПП за колко се случи?

112

До 113

преди 2 месеца

Амо започвай какво чакаш още

111

555

преди 2 месеца

"Безвластието започва да се превръща в огромен проблем в страната. Безотговорно ще бъде да останем в безтегловност" - от къде накъде! Не могат да си разпределят кой какво да краде ли? Би трябвало да идем и да им строшим главите! На-добре да им избием охранат, а на тях да им отрежем ръцете или краката, а може и двете и да ги стегнем с въжета, за да не умрат, а да се мъчат като нас!

110

До 109

преди 2 месеца

Не притеснявай човека я как ги чисти с клавиатурата.

109

По същество

преди 2 месеца

Какво значи безвластие? Първо, винаги има някой на власт, който да управлява и да ни представя. Второ, не е като да има значение избирателите какво искат, щом посолството ни управлява.

108

Христо Христов

преди 2 месеца

гласуваха срещу Дертлиев и подкрепиха пробутания от БСП плоскочели марксистки философ от с. Веселиново Желев. Още помня как тетките от политкатедрите на СУ го фаворитизираха размахвайки спонсорираното от БСП издание на "Фашизма",и подмениха скромния лидер на опозицията до 14.12.1989г. - Дертлиев с Желев. ПП. 1991ва година хората напускаха БСП да се присъединят в БСДП на Дертлиев и сДС на Паси и Йорданов туриха край на това.