21

Анонимен

преди 2 месеца

За последните години два пъти виждам лисички в градската част на старата столица. Едната беше малка и с червена козинка а другата по голяма и по рижава. Много сладички но бързо бягат хитрушите.

20

Банкеръ

преди 2 месеца

Вие нормални ли сте бе?Лисицата е пълна с бълхи,кърлежи вероятно и бяс и Вие ще оставите Кума Лиса да омеши болестите си с децата Ви.Явно познанията Ви по медицина липсват изобщо.Лисица заживяла около хората не се връща в гората няма да какво по казаните има достатъчно лесна храна.Скоро ще има епидемия от Бяс ако знаете изобщо какво е.

19

Име

преди 2 месеца

До тотиМногодетна майка е. Те са с предимство. :)))

18

Кучкар

преди 2 месеца

Пуснете едно каракачанско куче и проблемите с лисиците ще изчезнат напълно. В краен случай може да пуснете западно-сибирски лайки или български барак... Жестоко е, но лисиците са много по-жестоки и безмилостни, като другите хищници в България, например чакалите, вълците и мечките.

17

тоти

преди 2 месеца

Абе нахалница,хората с години чакат,а тя да не социално слаба ха ха

16

Име

преди 2 месеца

Не знам колко мишки са изяли дотук, но на сметката на това котило, са две домашни котки, и около 30 кокошки. За тези знам, но сигурно има и още.Явно институциите неглижират случващото се, и си правят ПИ-АР. И само по-сериозен инцидент, ще ги накара да вземат истински мерки. За съжаление, но много вероятно с дете от тази детска градина.

15

Гошо

преди 2 месеца

Заведе лисицата малките си на детска градина и каза: ако не слушате ще ви затворят като тези дечица..... До ФАКТ: една лисица изяжда до 100 000 плъха през живота си , така че те са полезни животни и приказките за лисиците са не точни.

14

ФАКТ

преди 2 месеца

Най-скапаната община и управа- "Витоша"! Обезопасили и заградили мястото, а от детската градина щели да спазват инструкции... Алоооооу, това е ВРЕДЕН дивеч, разрешен за лов по всяко време с всички средства! Утре заградете за плъховете в квартала, че и без това са станали с размер на котка!

13

Е и?!?

преди 2 месеца

Какво ни интересува къде си води отрочето Гуг-Лена Парапетная?!?

12

Анонимен

преди 2 месеца

На децата им обяснете какво е бяс а не ги подучвайте на тиктокърски шитни!

11

Баба Гошка

преди 2 месеца

А лъвиците и тигриците какво се ослушват? Кога от общината ще им отидат на домашния адрес да ги питат защо не водят децата си на детска градина? Език трябва да учат. Да се социализират.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Е, какво? И малките листчета имат право на образование. Пък и май след 4 ходенето на детска градина е задължително и мама лиса решила, че е време и записала децата. :;

9

Браво

преди 2 месеца

Умна лисичка!:)

8

Анонимен

преди 2 месеца

Дано някоя вълчица не реши да си заведе децата в детската градина...

7

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Това е чакал не е лисица хаха.

6

Ббб

преди 2 месеца

Да ги ваксинират по някакъв начин, че бяс и др може да имат.

5

ибре

преди 2 месеца

Дъртия лисик е от Банкя.

4

Баба едно казваше

преди 2 месеца

че от козина от лисица, се правят магии за раздяла.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Лeлятa ga ru нaxpaнu, a. Backo Уxoтo ga uм oтnycнe бюgжeтнu napu oт nepoтo зa ЛГБТ-тo!

2

Анонимен

преди 2 месеца

А лисунгера къде е за кокошки ли :)))