104

Въпросче

преди 2 месеца

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

103

Путлер Капут

преди 2 месеца

Ами ще го раздробим на парчета, ето какво ще направим.

102

аяяяяя

преди 2 месеца

ВЕЛИКА И НЕПОБЕДИМА СВРЪХ РУСИЯ ТРЯБВА И ЩЕ УНИЩОЖИ ГНУСНИЯ ТЕНИОБРАЗЕН ЗАПАД

101

.

преди 2 месеца

Колко да е същото.. Сега ФАЩисаните ядат мазния.

100

Колев

преди 2 месеца

Като бяха СССР пак се пъчеха показваха ядрени мускули и накрая се разпаднаха и сега ще същото

99

Сата НАТО

преди 2 месеца

До Анонимен... Руснака може да произведе всичко. ----///----- Не може. И няма да произведе нищо. Свонособаката е способна само да краде и да се опитва да имитира. Сега се привдигнаха, защото15 години крадоха от Запада технологии и модерни машини. Но не е факт дали са ги крали или просто им пробутаха малко аванта, за да скочат и да им бъдат избити зъбите. Много русофили ( вкл. ноторният иддийод Иво Христов и Валентин Вацев) мучът, че Просията била влязла в капан. И то си е така.

98

Сата НАТО

преди 2 месеца

Ужасно е, че такива елементарни неща трябва да се обясняват на хората на Запад. Хубаво е, че все пак се намират единици като Автора, които се наемат да го правят. Нещата са елементарни - Мечката, която ни е нападнала, трябва да се утепа и разфасова, не да преговаряме с нея.

97

Анонимен

преди 2 месеца

В Украйна вече не останаха мъже.Пращат ги на фронта.Там умират.Да,ама няма кой да гушка жена си,то мъж трябва.Вече има видеа как украинските жени нападат тези,дето насила вземат мъжете им и ги пращат за пушечно месо...За да има дете са нужни мъж и жена.

96

Анонимен

преди 2 месеца

До Хахаха - Руснака може да произведе всичко. Кажи ти и България какво произвеждате?Русия не може да си произведе посадъчен материал за селското стопанство, всичко е било внос, сега да ги видим, глад идва. Не може да си набави генетичен материал от гнилия запад за пилешкото си производство, не може да си направи гвоздеи, оборудване за заводите, нефтопромишлеността и минното дело... Коли едва прави някакви Буханки и Зилове. Хубаво е да си бил в Русия или да познаваш стопанството и.

95

Бернар-Анри Леви

преди 2 месеца

"РЕВОЛЮЦИЯТА ИЗИСКВА КРЪВ.БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА ЕДНА НАЦИЯ Е НАД ЖИВОТА НА НЯКОЛКО ДУШИ." ЩО СЕ КОСИТЕ, ЧЕ ПУТИН Е ВЪЗПРИЕЛ НЕГОВИТЕ ПОСТАНОВКИ???!!!...

94

Анонимен

преди 2 месеца

Извинете, че не разбрах- кое точно прави Русия велика сила и цивилизация - оръжията ли?! Аз друго "велико" в Русия не виждам, за което западът да завижда...А нейната "гениална" колективизация, всички разбеаха до какви дълбоки поражения доведе не само самата им държава, но и всички останали страни в състава на съветския съюз, което доведе до колективен разпад!

93

рашка говняшка

преди 2 месеца

живеят с миналото защото им е ясно че нямат бъдеще . На Путин му са нужни измислени врагове за прикрие провалите и кражбите от руските прасенца ха ха ха

92

ясно

преди 2 месеца

Разбирането на Тръмпутин за мир е Няма Украина , няма война. Колко ли девочки са му осигурили при престоя му в Масква за да го държат така здраво за топките

91

Анонимен

преди 2 месеца

вземи пример от римския император Адриано, който е върнал земите спечеленини от Траян на Дачия и на империята на Партите на изток от Сирия, укрепил е империята изградил е адриановата стена в англия, борова стена срещу германците, стена в Африка.Путин да си оправи държавата ***. Големите империи се разпадат бързо.

90

Хахаха

преди 2 месеца

"Къде Си Тръгнал с Москвич Осмак - Копие на БМВ - модел 1960 - ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА....Един Чип Не Можеш да Проиведеш- Даже Нямаш и 5 - лева в Джоба....Къде Си Тръгнал????...."Все едни и същи глупости. Руснака може да произведе всичко. Кажи ти и България какво произвеждате?

89

Гошко

преди 2 месеца

Русия си функционира нормално. Проблема е в Украйна. Там държавата е фалирала така че не ми разправяйте, че печелят. Утре други ден САЩ ще измислят нещо ново и тогава всичките евроатлантици ще ги видите как почват да пеят други песни. На всеки му е ясно, че руснака бие много яко и никой не иска война с Русия.

88

Анонимен_777

преди 2 месеца

Западът ( САЩ ) трябва да разберат че глобализма, като културна инвазия, идва към своя край ! Глобализма не е даже ценност на запада, а е инструмент на перманентния-елит заполит. узурпация, сриване на нац. идентичност и съпротив. сили на обществото, като цяло. 'Културата' на глобализма е враг на изтока и на запада..!

87

Анонимен_777

преди 2 месеца

До - Рушляк : Просто има повече хора с критично мислне, които следят събитията а не слушат psy-ops-вете на мас 'медиите' с телешка наивност..Помнете унмо-красиви, дето си мислите че имате моралната висина и предопределено право - русофобията НЕ Е наука..!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските просяци не могат да правят разлика между форум и новинарски сайт

85

Анонимен

преди 2 месеца

Грешката на руснаците е, че живеят в миналото и не могат да се отърсят от него.