16

Анонимен

преди 2 месеца

Айде още 100 000 лв. разходи от нашите пари. А резултата пак същия.

15

СМЕХ...

преди 2 месеца

РОБИТЕ СА СВИКНАЛИ СЪС ГОСПОДАР---ЗАТОВА , СЕ ИСКА "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА" ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ "ДИКТАТУРАТА"....ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО...ХА,ХА,ХАА..

14

АБЕ ГЛУПОСТИ...

преди 2 месеца

ПРОДЪЛЖЕТЕ МАНДАТА НА ГЛАВЧЕВ ЗА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ---И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!

13

Анонимен

преди 2 месеца

До титаник. Въпроса е кой е узурпатора. Узурпатор е този който трийсе години съществува в нарушение на конституцията.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Не може да се дават два и повече мандата. Един печели и прави правителство. Ако не е избрано нови избори но за министър председател и за министри свобода !!!свобода на президента. Даже няма нужда от премиер. Министрите се ръководят от президента.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Защо служебния сменя областни управители и ни в клин ни в ръкав назначава хора на позора както и защо всеки божи ден един и същи министър е по няколко пъти във всички национални ТВ и просто си говори ей така на по телевизията.....

10

Анонимен

преди 2 месеца

Герб не търсеше диалог а точно обратното. Герб извади едно ново лице и то непосходящо за поста на председателя. Вместо ББ да преговаря той прати разни жени които напълно омръзнаха на всички. Иска подкрепа от ДПС а не преговаря. Нито с тях нито с никого. Взе мандата и вмеато да преговаря прави Правителство. Защо вместо в САЩ да отиде Президента пращат главчов. От Герб зависеше да отиде Президента а не служебнотонедоразумение.

9

НИМРОД

преди 2 месеца

УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ БИВШИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ СА ЗАБРАВИЛИ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ЛЕНИН ЗА РЕВОЛЮЦИОННА СИТУАЦИЯ: " Когато от горе не могат да управляват по новому , а от долу не искат да живеят по старому" БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД НОВ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!! Дай Боже то да е истинско!!

8

Титаник

преди 2 месеца

Явно е, че нямаме сили да разкараме узурпаторите на властта.(то взело 5% от гласовете на хората, бие се в гърдите и се хвали, че било спечелило. Това ако не е дебелоочие, значи е дебелотиквие и ибрикчийство!) Ограбват ни вече 30 години. Докато еврогейския Титаник не смени курса си на 180 градуса по-добре сме със служебни правителства- До тогава тия 240 цирея ще одъртеят за пенсия или изпукат. Така поне служебното правителство не може да направи голяма поразия на държавата...

7

Анонимен

преди 2 месеца

до 2, и на ДПС процентите растат, че при тях гласуването е задължително

6

Анонимен

преди 2 месеца

два месеца, за това време могат да манипулират и заплашват хора, да ги купят с екскурзийки и безплатни услуги, може да се направи "ала бала" с машините или бюлетините, за пари на ръка да не говорим, ако е както ги проведоха в Англия и Франция току-що, няма време за такива неща

5

Анонимен

преди 2 месеца

"неграмотни хора", това за Христо Иванов ли

4

Анонимен

преди 2 месеца

Как без съмнение след като има 2-ри и 3-ти мандат? Тези болни ли са? Все едно да кажеш, че без съмнение Франция ще стане Световен шампион.

3

Анонимен

преди 2 месеца

французите за 10 дена се подготвиха и направиха избори на нас полвин година ни трябва че все на някой му пречело или сезона или месеца или датата!Па сега трябвало да чакаме американците да си били провели първо изборите!

2

Чичо

преди 2 месеца

Колкото им гласувах на тия избори, толкоз ще е и на следващите! Арното е, че трезвомислещите хора около мен се увеличават и също спират да гласуват.

1

Анонимен

преди 2 месеца

ДАТА ЗА ИЗБОРИТЕ - 10 НОЕМВРИ. ХЕМ ЗНАКОВА ДАТА, ХЕМ СЛЕД ИЗБОРИТЕ В САЩ. ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ ЕДНА ВРЪТКА ИЗБОРИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ.