19

Христо Христов

преди 2 месеца

Фараж е визионер. Както сам казва, когато преди 20тина години казал в Брюксел, че ще извади ЮК от ЕС, масово са му се смеели. След Брекзит е отишъл до Брюксел специално ТОЙ да им се посмее. Факт. ПП. Дано да има повече като него!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Дърт п.ърцул атакист като Болен Сайдеров и Копейкин :)))

17

До 8

преди 2 месеца

Не е до 9 , а до 10. В четвъртък е тъпо и , много хора не могат да гласуват защото работят /, командировки и др/ но аристокрацията не обича да я безпокоят през уикенда, но има възможност за гласуване по пощата. А защо е бързо - Организират се много секции, плаща се на много хора да са в тези секции и рядко повече от 1500 хора гласуват на секция . Така че , 10 човека да сортират 1500 бюлетини е бърза работа .

16

Име

преди 2 месеца

До 5 FMC. В голяма грешка сте, английските и шотландските ягоди не са пластмасови, а мароканските и египетските! Испанските също са хубави.

15

Анонимен

преди 2 месеца

До Иван Асен Фараж искаше БРЕКСИТ за да може да си позволят да ги вършат по-добри от ЕС. Но плана на Божо Клоуна беше да излязат от ЕС за да може да си позволят да ги вършат още-по лоши... Както примерно ескалираха войната в покрайна наместо мир...

14

До Анонимен 8

преди 2 месеца

Изборите по принцип ги правят в четвъртък в местни църкви, училища, малки сгради и минават много леко, без опашки и други глупости. Даже мястото за гласуване е просто маса с прегради, така че да е разделена на 4 и няма това криене в стаички и т.н. Има две, максимум три маси и едновременно могат да гласуват около 10-ина човека. Гласувал съм над 5 пъти за парламент и местните съвети. За Брекзит и други избори/референдуми се изисква английско гражданство.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Аха, тяхното Възраждане пада надолу като нашето.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Да видим ще успее ли да извади Англия от Обединеното Кралство, както направи с последното от ЕС! Лейбъристите се очаква да вземат над 400 места в 650 местния парламент. Да видим наесен в какво и ние ще сътворим с тъмния чичко без мустачки от Варна наесен. Някъде се подхвърляха "предсказания", че Европа първо ще се отворят страните една към друга, а после ще се затворят. Като гледаме възхода на националистите в цяла Европа, нищо чудно.

11

61

преди 2 месеца

"А бе винаги съм се чудил каква е избирателната система в Великобритания?" ... Системата е мажоритарна, което я прави-по опростена и лесна за провеждане. Всеки избирателен район си брои бюлетините и излъчва народен представител. Няма нужда от централно броене и събиране.В секциите също всичко е просто. Бюлетината е само една - обикновен бял лист хартия и на него са пачецатани с черно всички партии. Задрасква се квадратчето за съответната партия и бюлетината се пуска в една черна кофа. Това е.

10

До Анонимен 8

преди 2 месеца

Ти виж и Франция. Макрон обяви извънредни избори и след 10дни вече бяха проведени! На нас ни трябват по 3 месеца за организация! Или ни лъжат че трябват!

9

Johney

преди 2 месеца

Не само ние сме с празни глави.

8

Анонимен

преди 2 месеца

А бе винаги съм се чудил каква е избирателната система в Великобритания?Как е възможно да гласуват през седмицата до 21часа.И на следващият ден сутринта резултатите да са готови! А на обяд да се връчи и мандат за правителство??А нашият президент да ни разправя че било невъзможно да имало избори септември че хората били още заети със отпуските?

7

Анонимен

преди 2 месеца

Английската копейка!!!! Шут и полулист

6

Иван Асен

преди 2 месеца

Тоя шут е основно виновен за БРЕКЗИТ и всички беди, които последваха от това. Народа обаче е стадо и винаги има кой да се върже на глупостите на един тарикат. У нас не е по различно.

5

FMC

преди 2 месеца

Сега да изгони всички българи, румънци и поляци, да няма кой да му обере пластмасовите ягоди. Пак да има празни рафтове по магазините.

4

FMC

преди 2 месеца

Британският арламент е парлама.

3

Британски учЕн

преди 2 месеца

Британците имат склонност да вярват и да подкрепят всякакви празноглави клоуни, защото всичките са такива - от Борис Джонсън до Лиз Тръс и Сега Найджъл, празноглава нация, но пък оборват правилото пpocт народ - слаба държава.

2

Анонимен

преди 2 месеца

А действащият им военен министър - НЕ.

1

Зозо

преди 2 месеца

Файда...