28

Анонимен

преди 2 месеца

Е, дойде му акъла на Везе... Поздравления. Да е нямал, имал е.

27

Глушков

преди 2 месеца

Не е търкал пейката защото основната му роля е била да пази играчи като Карийм Абдул Джабар , първия източноевропеец играл в НБА. Не се махнал той защото по онова време и пари не са му давали - всичките му заплати и пари са прибирани то държавата. Той се оплаква че няма пари за кафе Финикс му казват - ами то ние плащаме по 250 000 . Имал е мачове в които вкарва по 20 точки срещу Джабар и цялата зала е скандирала. Недейте да го подценявате. Доста по добре са го приели от Сашо.

26

Испанеца

преди 2 месеца

Още миналата година ви казах че нищо няма да стане . След три години в Испания - област Мадрид , аз лично реших че е по добре в България - София да си с по малко пари но на по висока длъжност .

25

Георги Глушков

преди 2 месеца

И аз на времето се провалих в НБА, защото бях слаб психически и физически. Търках пейката една година и с нетърпение чаках да ми изтече договора и да си се прибера на село. Като се върнах в България ме посрещнаха като герой и ме направиха шеф на федерацията, където също се провалих...това го чака и мишокът Везенков !

24

Везенко Кинг

преди 2 месеца

Везенков, както и другата шушумига Георги Глушков се провалиха в НБА. И двамата така и не разбраха къде се намират и не можаха да се адаптипрат към бързия, силов и атрактивен баскетбол който се играе в НБА.Затова пък са първи на село-герой в България и Гърция.

23

Майк Браун

преди 2 месеца

Казвах Ви аз, че нищо не става от Саша, ама Вие не ми вярвахте...

22

ЗаГлушков

преди 2 месеца

Голяма шушумига се оказа Везенко. Няма топки за НБА, като Дончич и Йокич ! Друго си е в Гърция, таверни, плажове, грозновати възбудени гъркини скандират името ти по време на мачове...пък и си е близо до мама и тати...Разбирам го нашия мижитур.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Тотьо, тук изборът е между 10 и 14 милиона. С тия пари можеш да се прибереш.

20

Анонимен

преди 2 месеца

До 17 много сте прав. В нашата страна най-важни са спортистите и артистите.

19

тоти

преди 2 месеца

Американската мечта вече НЕ Е ТАЯ ХРАНИЛКА ,по добро от Европата няма !!!половината наши гастербайтери нямат пари да се при ерат до близкките ,които си отиват от тоя свят...за кво говорим

18

Анонимен

преди 2 месеца

Джокович е по-добър от Везенков.

17

Анонимен

преди 2 месеца

СТИГА ВЕЧЕ С ТОЯ ВЕЗЕНКОВ БЕ, СПРЕТЕ СЕ. ВИДЯ СЕ ЧЕ НЯМА НИВО ЗА НБА, ТОЧКА. ОБИКНОВЕН БАЛКАНСКИ ПОСРЕДСТВЕНИК. НЯМА СМИСЪЛ ДА ПОСТАВЯТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА НЯКАКЪВ СПОРТИСТ...

16

Анонимен

преди 2 месеца

Мачовете в Евролигата са на много високи тактическо ниво и затова европейските играчи имат страхотна тактическа подготовка. Играе се умно и сложно. В НБА залагат на физиката и са по-зрелищни, спор няма, но все пак да се гледа европейски баскетбол в момента е много по-интересно и е като интелектуално приключение, все едно гледаш шах и тактическо надлъгване наред с класните изпълнения.

15

petko

преди 2 месеца

Петьоо, кой е този Саша ? със сигурност майка му не го нарича така! И ти ли учи жърналистика в руското училище хаха

14

до 3-ти

преди 2 месеца

Точно обратното е и това показва, че въобще не си гледал Сакраменто и Везенков.Нашия е комплексен играч, а те искаха в атака да ирае само за тройки. Това го правеше предвидим. Той е много подвижен играч, постоянно играе с пресечки, много добър в заслоните и т.н. В НБА си бяха изградили шаблон за него като тропйкаджия и след някой пропуск го пращаха на пейката. Липсва им тактическата грамотност в НБА, макар да са физически перфектни. Нашия освен това се раздаваше много в защита, въобще е класа.

13

Ники

преди 2 месеца

не е за нба...слаба работа,а и спрете с прекалената реклама...няма смисъл...

12

Koko

преди 2 месеца

Договора му в НБА е за по 10 000 000 долара на сезон. Сега ще ги взме три години тези пари. Не виждам как го позлатяват. Надявам се нашето момче да не се отказва да се бори да намери своето място сред най- големите в този спорт. Ще е жалко, защото е role model за много подрастващи българчета, които мечтаят за магията на НБА.

11

Кънчо

преди 2 месеца

по-добре да се маха от тия палячовци НБА. Отдавна НБА не е това, което беше, а една комерсиална машина за пари и шоу. Там правилата на играта са различни и крачки изобщо не се свирят, както и носена топка. Да не говорим и че топ играчи като Лука Дончич признават, че в Европейската лига е по-трудно отколкото в НБА и не веднъж европейски отбори бият такива от НБА.. последно Реал Мадрид отупаха Лейкърс. Така че..правилно решение за Саша.. Успех.

10

до 1

преди 2 месеца

а ти кой си, Анонимен?

9

афроамериканец

преди 2 месеца

Има хора, които извън България/Балканите стават други, спичат се. Един познат, с доста пари, мрази турове по екзотики и прочие, най-вече защото там не го знаят кой е, какъв е, и го смятат за *** турист, та и на това момче баскетболистче проблемът му е повече психологически да се разгърне, отколкото спортно-технически.