221

ватник

преди 1 седмица

До Анонимен 207 ГЛАДНА кокошка просо сънува

220

Старец

преди 1 седмица

А в България,даже да попиташ чичко гугъл ,как се отглеждат тикви,или те трият,или ти искат бисквитки,или регистрация.Иначе няма тикви,добре ,че е Путнин и народното събрание.

219

сравнението

преди 1 седмица

Аууууу пратил Вовка писъмце!Адресат-Деменций Алцхаймерович Байдън жълтия дом фашингтон!Краварите знаят ,че трябва да напуснат обора в източна европа!Деменций бе чети,Деменций не помни кво е скивал!Той и клатушко триперов е същия!Като падне кииф на 7.11 всичко ще им стане ясно!ВЪПРОСА Е КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НАШАТА РОДИНА СОФИЙСКИ МАЙККОПРОДАВЦИ?

218

Руски Трол

преди 1 седмица

Питлер усети дебелият но още се прави на мъжага като нашият радю.

217

дедо от село

преди 1 седмица

ха,така!Бързайте да се молите на Русия мижжжитурки ,щото "мъртвешката ръка" почва да се простира над вас!

216

журналя

преди 1 седмица

Големи глупости пишете. Всъщност има кратък ОТГОРОВ на президента Путин по повод коментара на Тръмп, че ако спечели изборите ще работи върху проблема в Украйна.(това е лесно прогнозируемо защото не е подвиг да спечелиш дебат и гласове срещу дементен старец, който се губи и пада непрекъснато) Отговора смислово е, че Русия поддържа идеята ва прекратяване на военните действия, но разбира се ИМА ЗНАЧЕНИЕ какво предлага насрещната страна.

215

КъсокракиЙ Мудак

преди 1 седмица

Верно е, даже сложил една негова снимка по розови прашки надупен! Надява се да му мине номера пред склерозата, щото знае че при Тръмпа няма да му е лесно!

214

Анонимен

преди 1 седмица

Путин печели време за да направи нови по-бързи дронове и ще завземе всичко.

213

пияница мистик

преди 1 седмица

Пyтаk, що така се излагаш бе, бакшишче? Нали за 3 дни Киев щеше да е мордоски и да сложиш марионетките си Лукашенко или Кадиров да управляват Украйна ??? :)))

212

Да бе!

преди 1 седмица

Някои дрОгари тук си правят илюзии, Пентагонът никога няма да отстъпи пред Примитивна рус...

211

Неразбрал катил

преди 1 седмица

До 203 Ехееееееееее. . . неслучайно Финландия и Швеция направиха отстъпки на Турция. . . . . Точно обратното е Турция отстъпи за да влезат Финландия и Швеция! Best example for функционално неграмотен, чете, но не разбира!

210

Неразбрал катил

преди 1 седмица

До 203 Ехееееееееее. . . неслучайно Финландия и Швеция направиха отстъпки на Турция. . . . . Точно обратното е Турция отстъпи за да влезат Финландия и Швеция! Best example for функционален ***, чете, но не разбира!

209

Анонимен

преди 1 седмица

Явно Путин наистина се е поминал щом витае в пространството такова предложение , макар че то не е съваем лишено от смисъл.

208

Анонимен

преди 1 седмица

И без друго каквото и да прави Запада един ден Русия и украйна ще се обединят. Пречка са Зеленски и хунтата.

207

Анонимен

преди 1 седмица

Това са украински партенки, които показват какъв мир им се е приискал нс укропите. Разпространява се от укропа Гордон, а сега и от клюкарника Сън. Вервайте!

206

Анонимен

преди 1 седмица

Пълни глупости, Крим е Руски и никога няма да го дадат.

205

Украинците да се

преди 1 седмица

Молят на икона на Сталин, че ги остави да мърсят природата, вместо да ги натири по сибирските ледени равнини и планини да копат замръзнала земя пос суровия взор на Чекистите. Но това е поправимо.

204

Анонимен

преди 1 седмица

Уточнение. Не са си дали ЯО защото не са имали. Русия просто си ги е взела. Ако украйна е имала свое ЯО щеше да ореве оррталъците но тя си трае. Всичко е точно. Ще се обединят и може да подпукатЗапада понеже е виновен за войната.

203

Ти батенце

преди 1 седмица

До Горд Българин си *** българин :) По-*** и от чибу-рашките

202

смешкооооо

преди 1 седмица

До Анонимен Украйна е новата Полша за русия - КРАЙ!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ!!! Зеленски няма нищо общо - Зеленски не е президент от 2014 - много сте плоски мозъчета! КОЙТО И ДА Е ПРЕЗИДЕНТ - ТАКА ЩЕ ПОСТЪПИ!