102

Анонимен

преди 2 месеца

Доган втори ден мисли върху 20 написани изречения на една страница, обръщение към ДПССлед като публикува философската си мисъл, от 10 човека ще има 10 различни тълкувания

101

Ръководството на Дпс

преди 2 месеца

в Търговище начело с г-н Хамди Илиязов са длъжни да излязат с официална позиция пред симпатизантите на партията за това дали се ограничават от д-р Доган, изключвайки от партията Джейхан Ибрямов и се придържат към г-н Делян Пеевски.И означава ли това ,че вече д-р Доган е отминал фактор в партията за тях.

100

Бкп

преди 2 месеца

Щом един от архитектите на бьлгарският вариант за демокрацияАхмед доган който гради плана за перестройка с покойният кръстникЛюбен гоцев и още куп синьо червени лидери , между които и покойният андрей лукановСе дистанцира от шиши и бацеСпукана им е работата - бкп бьрзо издига и бьрзо снема доверието от кандидатите да управляват странатаВсички членували в -бкп знаят какво значи това , в личен , полотически план

99

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде турското ДСБ е наред, досега беше турското БКП.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Кой допусна една СВ. ИНЯ да върти държавата на пръста си ???

97

Анонимен

преди 2 месеца

Кой допусна една *** да върти държавата на пръста си ???

96

Обективен

преди 2 месеца

Доган нарече Шиши " феномен" но сега вероятно си е спомнил поговорката - " храни куче да те лае ".

95

ДПС мафия

преди 2 месеца

ГЕРБ Мафия!

94

Анонимен

преди 2 месеца

118 Защото са скапани, като него.

93

Анонимен

преди 2 месеца

119 Да, така е, но без ГЕРБ, иначе трябва да затворим държавата.

92

Анонимен

преди 2 месеца

117 И сам не знаеш, къв ти е проблема, ***!

91

Анонимен

преди 2 месеца

Държавна сигурност си е Държавна сигурност, все гледат към агент Сава :)))

90

FMC

преди 2 месеца

112,къф ГЕЩрБ те гони бе, смешшник :)

89

Анонимен

преди 2 месеца

Здравейте смешници! От всички партии в Джурасик парка България. Не разбрахте ли, че каквото и да правите, никога няма да достигнете преднината на ГЕРБ. Дори и в коалиция. Защото ГЕРБ поне могат да да бъдат държавници, вие, не. ГЕРБ вдигнаха виско летвата и не можете да я достигнете, дори, когато ви дадоха властта на тепсия, когато не я заслужавахте. ГЕРБ направиха много за държавата, дори и с грешките си. Сега се омазвайте в собствените си л...а. За съжаление, страдат бедните, вие, не.

88

Анонимен

преди 2 месеца

113Всички искат да унищожат ГЕРБ, другарката Нинова, Радев, чалгарят Слави, черепа, Киро просто, дори и Пеевски с жалкия агент на ДС Доган. И не за добруването на държавата, не против измишльотината "модела ГЕРБ" ,( защото самите те не предлагат нищо добро, даже още по-лош), а за да заемат нейното, първото място. Създадоха хаос, в който се родиха чудовища като "Възраждане" и "Величие". В резултат на всичко това държавата агонизира в спиралата на смъртта. Беззаконието продължава, бедността нараства.

87

FMC

преди 2 месеца

108, по-голяма глуппост не бях чел тия дни.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Здравейте смешници! От всички партии в Джурасик парка България. Не разбрахте ли, че каквото и да правите, никога няма да достигнете преднината на ГЕРБ. Дори и в коалиция. Защото ГЕРБ поне модата да бъдат държавници, вие, не. ГЕРБ вдигнаха виско летвата и не можете да я достигнете, дори, когато ви дадоха властта на тепсия, когато не я заслужавахте. ГЕРБ направиха много за държавата, дори и с грешките си. Сега се омазвайте в собствените си л...а. За съжаление, страдат бедните, вие, не.

85

FMC

преди 2 месеца

Марков се опитва да завземе Величие, Шишинда вземе ДПС...намирисва ми на конспирация.

84

Българин

преди 2 месеца

Борисов е най-успелият български политик! Копейките, които лаят нон-стоп, ги знаем! Още има оцелели от... Лукановата зима, Виденовата зима, Тройната коалиция/с ДПС/, та и от вдигнатия юмрук на превратаджията Радев! Хем треснали Пеевски с Магнитски, хем го държали от "посолството"? Айде разберете се!

83

Анонимен

преди 2 месеца

Всички искат да унищожат ГЕРБ, другарката Нинова, Радев, чалгарят Слави, черепа, Киро просто, дори и Пеевски с жалкия агент на ДС Доган. И не за добруването на държавата, не против измишльотината "модела ГЕРБ" ,( защото самите те не предлагат нищо добро, даже още по-лош), а за да заемат нейното, първото място. Създадоха хаос, в който се родиха чудовища като "Възраждане" и "Величие". В резултат на всичко това държавата агонизира в спиралата на смъртта. Беззаконието продължава, бедността нараства.