231

ИЗБОРИТЕ

преди 2 месеца

...НА 10 НОЕМВРИ. МНОГО ПОДХОДЯЩА ДАТА. И Е СЛЕД ТЕЗИ В САЩ. ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ ЕДНА ВРЪТКА БЕЗ ПОЛЗА.

230

Анонимен

преди 2 месеца

Мачкай, Румбааа!

229

Анонимен

преди 2 месеца

3 % АКТИВНОСТ на ИЗБОРИТЕ срещу ОМРАЗНИТЕ ЕДНИ и СЪЩИ БЕЗОТГОВОРНИЦИ и НЕГРАМОТНИЦИ независимо от КОЯ ПАРТИЯ СА!!!

228

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 228 ГЕРБ/ДПС ни хвърлиха в избори след избори, след избори..., за да омаломощят ПП/ДБ, да паднат процентите им от изборните резултати и накрая диктaтypa на ГЕPБ/ДПС, както беше 13 год. Mpaкoбecни времена!

227

Анонимен

преди 2 месеца

КАКВО ЩЕ ЧАКАШ РАДЕВ

226

Анонимен

преди 2 месеца

КАК ТАКА БЪЛГАРИЯ ИЗПАДНА В БЕЗВРЕМИЕ КОЙ И ЗАЩО САБОТИРА УПРАВЛЕНИЕТО БЕЗНАКАЗАНО ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТА ГОДИНА

225

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Орков е празноглавец. Дьо Гол лош политик ли е бил? Може би най-свестния в историята на Франция. Не "може би", а категорично. И в случая, след като някой говори за интересите, цитирам: България, а в същото време не може да обясни на народа, "какви са аджеба" тези негови интереси, че неговите интереси били военна тайна, би трябвало човек да се замисли за цялата тази шизофрения.

224

провинция

преди 2 месеца

Но другарю президент, те за това заслужават политиците.Август.Няма смисъл да се губи време заради тях.Дъртите муцуни да отстъпят място на младежите които не са корумпета като тях.

223

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

Октомври на избори. Третия мандат на Възраждане за да ви подсети за кого да гласувате!

222

Бай Орков

преди 2 месеца

До Анонимен Военен и политик са две взаимно изключващи се тези...Няма как един човек ,който през целия си осмислен живот ,поведението му да е било изграждано под формата на вертикална субординация,един ден да се събуди и да мисли многопластово...Политиката е низ от компромиси ..От военен може да се пръкне само диктатор...

221

Юлиян

преди 2 месеца

Второ:Какво значи до"пълна победа"на Украйна?Може ли да има капка здрав разум,да не говорим за логика в подобна позиция.Това изказване на"отнесен от вихъра"евроатлантик ли е или реалистична,основаваща се на логиката позиция на политик?Как я виждат интересно тази"пълна победа"въпросните"любители на фантастиката"?И дават ли си сметка как ще се случи тя и какво и колко ще струва.Батмани,Супермени и Рамбовци има само във филмите.Супероръжия също."На терен"е съвсем "по другому".

220

Юлиян

преди 2 месеца

Както винаги отговорна и добре аргументирана позиция на Президента.Първо-в това меко казано смутно време,когато на две крачки от теб бушува война,да даваш оръжие от собствения рехав оръжеен арсенал,преди да си получил обещаните нови оръжия,си е жива авантюра.Ако ти потрябват утре?Или"нашето НАТО ни пази"!Нещо като "родната полиция"... на Веско и Цветан.Само да не се наложи да ни молят да излезем масово с "чифтетата" поради "известни липси и недостиг"!

219

Анонимен

преди 2 месеца

Октоври месец е подходящ за избори.

218

Анонимен

преди 2 месеца

До 220. Много хубав коментар! Не мога да ти сложа +, не работи рейтинга!

217

аа

преди 2 месеца

Хората не гласуват заради големите субсидии на партиите. По-малко гласове, по-малка субсидия, това го чувам не от един, или двама. Партиите се сещат за хората само по време на избори, през другото време ги няма локално, да видят какво става. Кой народен представител има приемен ден за хора от града от който е избран? Никой няма.

216

До 215

преди 2 месеца

Каква гражданска война ,да си видял някакви протести,че хората не искат да се занимават с Урколадията,е то и за това 70% не излязох да гласуват и сега тия дето си въртяха далавери се чудят как да направят правителство

215

До 198

преди 2 месеца

Я си разкарай украинските простотии от тук . Това искаме българите

214

До 205

преди 2 месеца

Е те пишат вече само късно вечер и си мислят,че утре няма да се проверят коментарите и пак да не могат да пишат за известно време,ама може и да стане за постоянно,щото нещо прекалиха с украинската простотия

213

Анонимен

преди 2 месеца

Мен не ме интересува мнението на някакъв дето се пише цървулъъ

212

Анонимен

преди 2 месеца

Не подтиквайте народа към гражданска война , няма нужда от това . Нека скритите сили да поставят България на картата на света където и е мястото . Досегашните лидери вече са изхабени