46

Аз бих казала

преди 2 месеца

Еднополовото управление! Ти къде се беше наврял до сега, докато Ебеевски се правеше на новият собственик на страната? Нали си СЪпредседател? Къде се скри Данчо ментата? Сигурно някъде Веждито му прави склуптора, символ на коруцпция, наглост и алчност!

45

Алекс

преди 2 месеца

Позицията на Доган ще е съпроводена от мощно квичене.Тази година Коледа ще подрани.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Никога ДПС близо до властта, камо ли, във властта! Алчността за власт и желанието на ДПС да извиват ръцете на ГЕРБ, ги обрече на изолация, която им предстои. Вчера доказаха, ме не са евпоатлантическа партия. С този товар от миналото който носят, да са благодарни, че изобщо имат министри в парламента. Нужни са масови разследвания за произход на имуществото, на Доган и членовете на ДПС. НАП да влезе в "обръчите им от фирми". Доган вече отдавна не раздава порциите, някой трябва да му напомни.

43

До

преди 3 месеца

Коментар 37 много си прав,кръвта си е кръв,никога няма да мислят за българия.винаху ще ти подлея вода.на турчин вяра да нямаш.къдрти живея е турско население,много са мили но си имам едно наум . камери,пистолет и пушка който ми се полагат,за да защитя семейството,охрана от президента не искам,сам си защитавам семейството.

42

АнонимеН

преди 3 месеца

РАЗЦЕПВАНИЯ В ДПС Е ИМАЛО НО ТЕ НЕ ПРИКЛЮЧИХА ДОБРЕ ЗА ОТЦЕПНИЦИТЕ В МИНАЛОТО! ТУК ИНТЕРЕСНОТО Е ЧИЯ ПАРТИЯ Е ВЕЧЕ ДПС НА ПЕЕВСКИ ИЛИ НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ :dD

41

Елементарно Уотсън

преди 3 месеца

На всички избори трябва да плащат на ромите огромни суми а не им излиза сметката и за това идват проблемите в ДПС.

40

Доган изигра Пеевски

преди 3 месеца

Вторият искаше да превземе движението бавно, но ПЪРВИЯТ го успа и го сложи на пангара на всички, чувстващи се етнически турци. Които са 95% от ДПС. Кольо, Райчев, Първане, записвайте си. Пари не искам. Познаваме се, ще почерпите за анализа. И синтеза.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Тези ги ра зказвай на баба си на шортите!! Били евроатлантици?Друг път!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Изкара изказване на Доган, 1 към 1 Костадинов! Случайно?

37

бг

преди 3 месеца

До Анонимен 29 При 10-15 % от цялото население на страната няма как ДПС да не бъдат в парламента. Ти бъди благодарен, че не са първата политическа сила и да поемат сами управлението на България. Щото след 10-20 години и това ще стане. И то демократично, чрез избори. Само предупреждавам, *** български кратунни!

36

бг

преди 3 месеца

До АнонимеН Театър за пред публика. Когато някоя партия на турците се разцепи, да дойдат да ми се обадят! Мноооого има да сънуват още медиите разцеплението на ДПС, ама скоро няма да ги огрее. Просто турците разиграват комедия, на която българите се хванаха лековерно.

35

Бай медьо дьо ганьоф

преди 3 месеца

Джезвет шикеров - е кон, бе кон!

34

До Анонимен 35

преди 3 месеца

"Доганя как изпусна контрола да се чудиш." На три ракии? Пардон, на пет уискита?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Кое е еднолично Доган или Пеевски

32

АнонимеН

преди 3 месеца

БЪЛГАРИЯ САМО ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА ПЕЕВСКИ И ДОГАН ДА СЕ ХВАНАТ ЗА ГУШИТЕ :D А , ЧЕ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ В УПРАВАТА ИМА :D ИМА

31

Назад, назад...

преди 3 месеца

...моме Калино. Българин ще управлява турци? По-полека.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Друго си е ДВУЛИЧНО управление.

29

АнонимеН

преди 3 месеца

ПЕЕВСКИ ОБЯВИ, ЧЕ ПАРТИЯ ДПС Е НЕГОВА ТОЧКА А ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ Е ОТЖИВЕЛИЦА! СТАНА БЕТЕР: ПУСНИ ПРАСЕЕ ПОД ОДЪРА ТО СЕ КАЧИ ОТГОРЕ :dD

28

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС да са благодарни, че изобщо имат депутати в парламента. Помним как бе убит секретарят на Доган в собствените му сараи. Обръчи от фирми, "Аз раздавам порциите". 1.5 млн за хидромелиорация, консултански?! Пеевски в Магнитски. Какъв евроатлантизъм, моля Ви се! ДПС имаше шанс, но Доган го придържа към бездната. Забравихме за ДПС. Никога ДПС в управлението на държавата!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Това е театър на ДПС, искат повече министри и извиват ръцете на ГЕРБ. Искаха Борисов да им подари властта, както на ПП,ДБ. Сбогом, ДПС!