30

преиграване

преди 2 месеца

дай да отчетем дейност:)))

29

Анонимен

преди 2 месеца

Детето без дрехи, тия духат балони от шарен флакон за 30 секунда веселба

28

Анонимен

преди 2 месеца

Хелий не е райски газ, така ли

27

Хахаха

преди 2 месеца

Ааааахахаха, сега остава да погнат родителите , дето карат пияни , дето играят еффбетове , дето не закопчават децата си с колан в колата, а ги държат на предната седалка ....не е само райския газ ...и питам се от къде идва този газ , това се продава нелегално магазини за химия и болници

26

Анонимен

преди 3 месеца

Кой я е бил тази в устата да пише коментари и да признава, че са смукали райски газ. Мълчи си там, и накрая като дойдат тези от ДАЗД кажи на адвоката си че е било балон с хелий... и всички по живо, по здраво. Но сега има за какво да се хванат черно на бяло

25

Анонимен

преди 3 месеца

Да направят тест за дрога на бебето. 100% ще се окаже че е пушило пасивно поне трева

24

Анонимен

преди 3 месеца

До 25 годишна възраст няма човек капацитет да взема трезви решения като за деца, семейство, да не говорим за финанси и работа за да има нормален живот. Предната част на мозъка все още не е развита. Ама нали, говорим за хора, тия не влизат в това число. Най-добре да им вземат детето и да го дадат на някой, който ще го гледа.

23

Не сте в час. Хич.

преди 3 месеца

Първо непълнолетната майка има нужда от закрила, поради това, че е станала майка. Второ непълнолетният бащата има нужда от закрила, защото е станал баща. Къде са бляли лекарите изродили родилката и къде е бляла Общината, като е издавала акт за раждане? Трето, и двамата имат нужда от закрила, защото някой е продал "райски газ" на непълнолетни. И чак тогава, ясно като бял ден, да, бебенцето има нужда от закрила. Да оставим настрана тъпотиите, че родителите им могат да дадат съгласие да са в брак.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Приличат на роми.Ама може и наши да са си - то вече не се различаваме особено.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Оная ромка която на 17 години има 5 деца що не и вземат децата ?По телевизията я показваха дори не може да каже кой кога я е таковал щото е била пияна на мотика.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Дазд да си гледа нас*аните *** и да не се бърка в семействата на хората.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Безмислени циркове.

18

Учител

преди 3 месеца

Още не наживели се тръгнали деца да гледат. Липсва знанието как се гледа семейство и за това имат вина родителите им и образователната система.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Ако бяха роми няма проблеми, ама на българите ще им зимаме децата Райския газ забранен ли е

16

Фитока

преди 3 месеца

Операциите ми бяха в чужбина,тъй като и там трябваше на момента да ме кърпят,а след 34 години здравни осигуровки не съм ползвал въобще лекарска помощ и вероятно няма и да ползвам,освен ако някой не си забие колата в моята.Тъй че съм горд донор и на здравната каса и още флиртувам с младите дами сервирьорки,колкото и да ме дърпа дъртата кукумявка,ако се усети.Не съм и нарцис като политиците и никога не ми мисли,че съм живял достатъчно.

15

МАХАЛАТА В СЛИВЕН

преди 3 месеца

Я влезте по кварталите с ромско население да видите там как се отглеждат деца. Ама там си затварят очите институциите. Двоен стандарт в българия. Ако си българин ти разкатават фамилията отвсякъде, обаче ако си от малцинствата никой не те закача за нищо. България мащеха за българите.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Тази не изглежда свястна майка и мъжа й по-добре да си направи ДНК тест че като гледам детето май не е от него.

13

ароматния пръч

преди 3 месеца

А бе вредата от тютюна е правило в 90% от случаите,както и от алкохола.Идваматами дядовци почти удариха сто години,а единия не сядаше без бира на масата,а другия без вино,предимно каберне и то само на закуска изпиваше над литър.

12

Сашо

преди 3 месеца

Днес.бг кво става днес ? Пушили райски газ, Созополо, Олимпиякос...Иначе за "новината"-от тази агенцийка,да се разходят из римските квартали, да погледнат и по черноморието.Ааааа да забравих-страх ги е да влязат в едното и им дават безплатни почивки през септември на другото

11

IQ 3.14

преди 3 месеца

До До Фитокаши3и, подстрекаването към самоубийство е углавно престъпление. пак си пиян и пак пресоли манджата.