47

Някой

преди 2 месеца

Ние сме българи и имаме мерило за дружба с Русия. Години наред плащахме най-скъпа газ, за да живеят и воюват по-добре руските братя. Обратно, враговете на Русия искаха Газпром да печели по-малко. Така през 2023г. Газпром е на загуба. На всичкото отгоре, за 2024г. Китай поиска и получи газ на половин цена (-47%). Русия вече има газови загуби, а не приходи. Газпром има и голям дълг. Така остана само нефта. А после? После - мъжка дружба по китайски.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Когато руснята се разпадне доста руснаци ще избягат навсякъде включително и в България.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Президентът Путин каза "Либералният модел навлезе в задънена улица. Настъпи глобална криза на капитализма и тя е причина за всички ключови беди и конфликти." ---- сякаш в Русия не е капитализъм и не са използвали западни технологии (от лошите либерали и глобалисти) за развитие на нефтодобива и газодобива...

44

Анонимен

преди 2 месеца

Дзин дзън пръц!

43

Дин Дзън

преди 2 месеца

Скъпи приятелю скоро скоро ще ми отстъпиш Сибир.

42

Относно КНДР:

преди 2 месеца

Подписаният договор за всестранно стратегическо сътрудничество между РФ и КНДР, анулира абсолютно целия пакет на ограничения срещу Пхенян. Отношенията между КНДР и РФ са надградени до най-високото ниво от 1945 г. насам Други подписани документи включват споразумения за изграждането на транспортна и ЖП-инфраструктура, сътрудничество в енергетиката и ядрената енергетика, промишлеността, строителството, космоса, здравеопазването, образованието и науката.

41

това нищо не е

преди 2 месеца

До До 33 Ако ти кажа как китайците си изграждат градчетата с дежурния тец,как леят бетонните пътища в тайгата,как строят блоковете с трислойни прозорци на метър над земята,как гледат парници с домати,как откриват отново закритите рудници,..На Сахалин възстановиха цялата жп-структура,унищожена и ограбена от самите руснаци!А изоставените села ги почистват до последната дъска,за да няма и спомен от предишните жители!Най ми е кеф как краварите стоят с лакомията си отстрани и не знаят какво да правят

40

Анонимен

преди 2 месеца

Основните световни потребители и производители на въглеводороди се разделиха на 2 лагера: Пиндостан+ЕС от една страна и държавите в БРИКС+сътрудничещи, които преминават към друг вид разплащане, като не използват наложения от Пиндостан $. Основните производители на най- конвертируемата стока-въглеводородите Русия+ОПЕК са в БРИКС и най-мощните световни потребители на въглеводороди Китай, Бразилия и Бхарат също са в БРИКС. Защо им е нужен $?

39

Анонимен

преди 2 месеца

Не случайно на последния икономически форум в Санкт Петербург Президентът Путин каза "Либералният модел навлезе в задънена улица. Настъпи глобална криза на капитализма и тя е причина за всички ключови беди и конфликти."

38

Анонимен

преди 2 месеца

"Бе не знам в Китай да има руснаци" - И в Харбин има много руснаци, но най-много са те в курортния град Санья, Хайнан.

37

Анонимен

преди 2 месеца

"Във вторник финландският президент Александър Стуб заяви, че Китай може да прекрати войната с "едно телефонно обаждане", ако реши, защото Русия е толкова зависима от Пекин" - Не може да е истина, че финландският президент е кух като рог на вол.

36

До 33

преди 2 месеца

Ти брои ли ги лично и кога се върна от там с тая информация

35

До 30

преди 2 месеца

Имаш да кажеш Уколандията,че вчера излезе информация,че външния и дълг е 95% от БВП и,ако не договори отсрочка на плащанията на дълговете през месец август,ще е фалирала окончателно

34

Анонимен

преди 2 месеца

Председателят Си Дзинпин не е президент и никога няма да бъде.

33

войната ще продължи

преди 2 месеца

Никой няма интерес да я спре!Освен хората,които загиват!

32

на мен,на теб

преди 2 месеца

До Анонимен 20 Бе не знам в Китай да има руснаци!Ама в Сибир китайците са вече над 10 милиона!И най-интересното е,че има много смесени бракове!Май обикновените хора за пореден път ще изненадат политиците!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Американците направиха войната в Украйна за да предотвратят сближаването на Русия с Германия ,евтини ресурси с технология,но вместо това направиха немислимото някога сътрудничество между Китай и Русия по ползотворно откогато и да било...

30

Анонимен

преди 2 месеца

Мдааа, гущерчета, не разбирате какво идва, нали?

29

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Раша е фалирала държава. След войната всички ще емигрират. Като в България. Само войната ги спасява временно.

28

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Комунисти