85

Анонимен

преди 2 месеца

Мицков, открадни нещо от сърбите де! Вземи им някой цар! Тогава ще те призная! Аме не смееш!

84

художника

преди 2 месеца

Мицко, а бе ти немаш ли държава та се занимаваш с комшиите? Я си гледай у твоя двор и не надничай в чуждия, че да не бутнеш оградата накрая?

83

Анонимен

преди 2 месеца

В РСМ има 160 000 български граждани. Значи в Албания са половин милион

82

пропуска

преди 2 месеца

че българите в РСМ са 160хил.

81

Анонимен

преди 2 месеца

А това единствено може да се случи само след намесата на тези 2 милиона български емигранти директно във вътрешните работи на България, защото българите в самата държава се оказаха неспособни да се справят нито с полумесечният нито с петолъчковия бaшибузук. Спомням си в Америка се запознахме с една Румънка и тя към нас на чист Майчин Български Език говореше към нас ...и казваше, ако бях останала там моите деца повече нямаше да си спомнят че имат Българско потекло, а в Америка всеки Помни!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Изхода от тази патова ситуация в която се намира България е първо забраната на губладжийскитеПСЕТА, комунистическа номенклатура и агентура достъп до държавната администрация и постепенно разселване на българските помаци в други райони на страната - самата близост до южните ни съседи автоматически предпоставя агитацията им за антибългарски цели.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Та сега накъде? Гърция и Турция имат ясна представа какво да правят с помаците, Сърбия също е наясно с "македонците", в Румъния никой нищо не чува за българското население в окупирана Добруджа, а Русия е наясно, че чрез рубладжийските *** след около 100-тина години България ще стане Задунайска Губерния, а това е стратегическата цел на руските *** по отношение на западното Черноморие от няколко века.

78

Анонимен

преди 2 месеца

През последните 70 години комунистите (рубладжийските ***) подкрепят процесите на де-българизация на българите, като православната църква е превърната в московски пудел, подчинен и ръководен директно от КГБ и днешните органи за шпионаж в Русия. Комунистите репресираха църквата и избиваха и затваряха всеки изявил антикомунистически убеждения. Днес самите комунистически вождове и семействата им станаха най-видни миряни, но църквата е една комунистическа *** и на практика е анти-българска!

77

Анонимен

преди 2 месеца

Нещата в днешна България не са прости и за съжаление се усложняват. С българите в Македония видяхме какво се случи - след 100 години масов сръбски и гръцки терор подкрепян и насърчаван от Русия, коминтерна, СССР и днес отново Русия се появи етноса "македонец". Подобен процес протича и за българските помаци, като Гърция и Турция подкараха каруцата по пътя на създаване на нов етнос "помашки" по примера на случилото се в Македония.

76

Браво бе!

преди 2 месеца

И какво излиза , или няма македонци в Албания, ами Българи, или има македонци много, ама да мекерета ламтящи за сладко Българско европейско гражданство в перспектива, та предателски са се самоопределили като българи.

75

АймБак

преди 2 месеца

Македонци няма от почти 1500 години! Има бюрмовци - нация създадена с решение на Коминтерна, с език създаден с решение на Югославската комунистическа партия!Македонското царство е на друго място и е в елинската културна общност!Последните македонци са живели в Тракийската низина, а не в днешна РСМ.

74

Чудя се...

преди 2 месеца

И защо злобее Мицковски?Какво гило интересува малцинствата в съседна държава, щом държавата не тормози хората? Наистина, що за озлобление показва населението на РСМ!

73

Анонимен

преди 2 месеца

След като обаче войските на гърция, и сърбия окупират Македония те отказват да спазят договора, като руския цар се е отметнал от задължението си да гарантира изпълнението му. След като Сърбия и Гърция започват да избиват българското население в МАкедония и това предизвиква 1БВ която поради окуражаването на Русия Румъние навлиза в Северна България, като руснаците са казали на румънското правителство да завземат Добруджа на юг до Варна.

72

Анализ

преди 2 месеца

Не три пъти повече са българите, те всичките са българи. Голям майтап е да се наречеш северомакедонец.

71

Мистика

преди 2 месеца

Много забавно се получава. Тук българи, говорещи български. В Албания българи, говорещи български. А по средата - няма. Мистика.

70

Хахаха

преди 2 месеца

Мицкоски побесня, че българите в Албания са тройно повече от македонците!!!

69

Мицкоски е лъжец!

преди 2 месеца

"Обвиненията за фалшифицирани данни бяха отхвърлени от директора на INSTAT Елза Дули, която каза, че преброяването е било прозрачно и проведено според международните стандарти."Мицкоски исща в Албания да му нагласят данните за българите както си ги нагласиха в Северна измислена Македония! Хаха

68

вгз

преди 2 месеца

Товариш Путин, извинете, Мицкоски, не иска да чете историята.На 13 октомври 2017 г. Парламентът на Албания прие Закон за защита на националните малцинства, който признава наличието на българско малцинство.https://mfa.bg/bg/3111

67

Русе

преди 2 месеца

Вето за Албания, ако не впише българите в конституцията:)))

66

Анонимен

преди 3 месеца

Циркажилък. Аз още от моите генетични Деди, които ги чувствам в основата на Гръбначния си Стълб - в първата си Чакра получава информация, че Мизийци, Траки, АрМагедони(Амейски Македони), Легионери - Легиони, всички са служили в Армията на Боговете на Арийците(БогАриани - БългАриани) на Балканите. Всички сме тичали едно време като Богове - Мъже(Армагедони) и Богини - Жени(Амазонки) по необятната Космическа Земя, не само с Мечове и Лъвове, но и с Рози..... Мойта леля се казва Розка!