59

бл.134 в Zап. парк

преди 2 месеца

Кажете го направо ! ЕС обяви икономическа война .. очаквайте продължение Явно ,Зелената сделка прави дъртите европейски кукумявки глупави и войнолюбиви. Но това е само началото -Украйна , Мита ' ,войни ..

58

Хмм

преди 2 месеца

Сега, започва смятането, на чия държава ще пострада повече износът за Китай. Защото, Китай ще си вземе тия пари обратно. Вероятно, най- много на Германия, която и без това не е цъфнала и завързала.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До 57 АнонименИ кои са тия западни модели за да ги имитира Китай ? Било е някога копирането но сега почти всичко се произвежса в Китай и то стоки които ги няма на европейския пазар а сега Брйксел слагат и мита на всичко от китой и ще купуваме скъпибоклуци евроатлантически

56

Анонимен

преди 2 месеца

Бях в няколко страни в Азия.Всички китайски магазини колкото и да са големи и претъпкани със стоки бяха празни.Нямаше или тук там купувачи.Просто китайските стоки имитация на западни модели са нискокачественни и негодни за употреба.От електрониката до маратонките.Една страна световен парий до преди 30 години без традиции и фамилии в производството има да измине много път за да се нареди сред световните производители.Много са надценени китайците и тези мита са за некачественните им стоки

55

Петър

преди 2 месеца

Германия не забавно трябва да премине от страната на Русия и Китай ако иска да цъде добре ,да видим тогава Англосаксонците какво ще правят буахахаха

54

Анонимен

преди 2 месеца

И това при заплати в Китай по-високи от българските ....

53

По същество

преди 2 месеца

ЕСССР на кратко. Да им купуваме скъпите и нескопосани европейски електромобили. А китайците ако вдигнат цените на батериите, панелите и всичко, което ЕСССР си доставя на 90% от Китай, ЕС какво ще прави?

52

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Защото китайците използват робски труд на политически опоненти, а в Европа плащат тлъсти заплати.

51

Христо Христов

преди 2 месеца

Извинявам се - 300 милиона.

50

Христо Христов

преди 2 месеца

До 43 "Въпроса е Европейският съюз защо не прави същото като Китай?" - ми прави. Даде 1 милиард на Фолксваген та да купят преди година и нещо ноу хау от Китай, как се правят електрически автомобили, а тази година Фолксваген налива 300000 в американска фирма да го прилагат в САЩ.

49

Кааааадо

преди 2 месеца

До БАНко не ти аааресва бе бааате - границите са отворени - не е като при комонизамат! За много умни ли се мииислехтееее бе баааате?

48

Айдеееее

преди 3 месеца

обратно по оризищата - или по дърветата. Маймуни с маймуните!

47

БАНко

преди 3 месеца

СКАПАНАТА ЕВРОПА !!!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Не ти се получи я, щото реалността е друга, хората ще внасят китайските от трети страни, както каза даже твоята шефка, американката - маайната му на ес. То не само това, 90те години всички "демократчета" плямпаха че не трябвало да има мита, free shop овете били пазарна икономика, сега плямпат точно наобратно. А няма един осъден от тия.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Нали всички трябваше да караме евтини електрички, за да спрем климатичните промени ? Green transition и т.н. Сега евротроцкистите оскъпяват електричките от Китай, без да си дават сметка, че батериите за VW, BMW и Tesla се произвеждат точно от BYD. Сега ККП реципрочно ще завиши цените на батериите за EU и USA и резултатът ще бъде, че всички електрички ще станат скъпи.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Удрай балъците ,да караме скъпите германски ***

43

Анонимен

преди 3 месеца

Въпроса е Европейският съюз защо не прави същото като Китай?А отговорът е ми щото предпочита да налива пари за оръжие и помощ на Украйна! Производството на оръжие носи по голяма печалба май. И сега животновъдите ще го духат.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как да дам една камара пари и да вися по пътищата на зарядна станция с часове. Никога не знаеш кога ще стигнеш, там за където си тръгнал. За зимата в България и електричка няма да коментирам. Има много по-силно от мен да кажат колко е прекрасно.

41

Христо Христов

преди 3 месеца

Зелените ди'во'тии на ЕС приключват. И BP, и Shell се отказват от строежи на повече вятърни и слънчеви паркове, сега и от заводи за биогориво. Мерцедес инвестира в дизели, металургията обещавала на Брюксел да мине на ток се връща към въглища. За производството на синтетично гориво само за самолетите на голямо летище са нужни 13 централи като Козлодуй. Всичко "зелено" на ЕК беше САМО корупция!

40

Христо Христов

преди 3 месеца

Китай пък реципрочно ще вдигне митото за свински уши и карантии... не по-малко болезнено за селскостопанския ЕС.