59

Не желая

преди 2 месеца

Иззедниците и разсипипители на България Петков и Василев да вземат по 10 бона на месец за нищо не правене!!! Че даже напротив саботажи!! На новите избори вън към ливада или Канада Гоу хоум Харвард бийчиз bitches!!!

58

Анонимен

преди 2 месеца

СОЛЕНИ ГЛОБИ КОГА ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ НА ЛЪЖИ НА ЗАПЛАХИ НА ОБИДИ НА ЗАКАНИ КОГА ПО ТЕЛЕВИЗИИ ПО САЙТОВЕ НИ ЗАЛИВАТ НЕВЕРОЯТНИ ЛЪЖИ ГАДОСТИ ЗАКЛИНАНИЯ НА ВСЯКАКВИ

57

Анонимен

преди 2 месеца

НЕВЕРОЯТНИ ЛЪЖИ ЗЛОБА ЖЛЪЧ ОТ НАЕТИ БЕЗДЕЛНИЦИ

56

Ако сте си

преди 2 месеца

Поставили тази цел- да се самоунищожите, пОЗДРАВЛЕНИЯ! Това е много справедливо! Всички на скамейката на обвиняемите! Престъпници до един! Ти, г- чо, като един от най- послушните кутрета до Борисов, колко години навъртя в НС? Гледахте си само личните интереси ипродадохте парче по парче България? И продължавате. Тоя с безформената глава Главчев, чии ще го търси с другаря фашист и натовски копой във Вашингтон? Да подадете и останалото малко на Украйна, защото САЩ така разпореди!

55

ВЪПРОС

преди 2 месеца

НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЧЕ СТЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЛЕД КАТО ЗНАЕТЕ КАК Е СТАНАЛО ТОВА И КОЛКО ПАРИ СТЕ ДАЛИ ДА КУПИТЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ И ЗАМЪЛЧЕТЕ ХОРАТА ЗНАЯТ И НЕ ВИ ВЯРВАТ ПОПИТАЙТЕ САЧЕВА НА КОЛКО МЕСТА Е ДАЛА ПО 20000 ЛВ

54

Сата НАТО

преди 2 месеца

До Анонимен 55 .... Абсолютно верно!

53

Сата НАТО

преди 2 месеца

Гербилите предлагат фашистки сговор. Това, което Орул е нарекъл "олигархичен колективизъм'. Задоволяване на патологичната жажда за власт на една шепа хора, водени от банкянския милиционер и тотално скотство за народа. Народе ????

52

Анонимен

преди 2 месеца

Докато гербавите айдуци не бъдат обявени извън закона и преследвани по улици, площади, тавани, входове и мазета и довършвани с тояги, за клета България няма да има никакъв шанс !

51

Анонимен

преди 2 месеца

До 53 пиши от свое име 53 а аз изпитвам погнуса от шайката шарлатани саботьори от чалгарите от копейките а за сбиротака величави съвсем нямам думи Всички тези са там само да получават пари без да си мръдна пръста за работа Лъжи наглост алчност а тези дето гласуват за цялата сбирщайн са наивници

50

Анонимен

преди 2 месеца

И тоя,както и останалите гербери,си живеят в тяхната виртуална реалност и не могат да разберат,че хората не ги искат.Това което говори,е обида за здравомислещите хора.Няма да изброявам защо не ги искаме,всички знаят защо.Изпитвам потрес и погнуса от тяхната наглост.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Тъй си е. Толкова поредни безуспешни избори. Изходът е един - гражданска война.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Състоянието на обществото днес е показателно за съдбата и историята на тази общност, наричаща се българи! Непреодолимо взаимно съперничество и взаимна омраза на всяко равнище. Известните публично резултати: 200 години византийско господство, 500 години османско господство, вече повече от 100 години руско господство! 800 години без самостоятелно държавно управление от обявените 1300 г България! Къде е ВЕЛИЧИЕТО?!

47

анонимен

преди 2 месеца

Целта е никога такива като теб да не бъдат във властта.

46

ПроСоТо

преди 2 месеца

До До ПроСоТо...уважаеми,има резон в написаното от теб..Но:..-В какъв "екип" работят гербаджиите?..-Уж бяха "в екип" с ПП-ДБ,а направиха всичко възможно да РАЗТУРЯТ "дослука" !!!!.."Всеки друг се запъва",защото всички разбраха колко безпринципно и опасно е ОПГ-то "герп",ОСНОВАНО И ФИНАНСИРАНО ОТ НЕМСКИТЕ ФОНДАЦИИ..

45

Анонимен

преди 3 месеца

Голямата цел е да го няма Гроб!!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Тия всичките, всяка сутрин, като влязат в Парламента, трябва хорово да рецитират това, дето го пише над вратата на НС. Дано го вдянат по нЕкое време!

43

До ПроСоТо

преди 3 месеца

Е, как да го скалъпят, като всеки друг се запъва, а в същото време никой не е в състоянише да направи кабинет. Защото българинът трудно работи в екип, той е индивидуалист и трябва само на него да се ръкопляска, не може да дели славата с друг. Е, докато не се научим, че така не става, много време ще мине, докато се разпръснат като мъгла на вятъра. И не ме приемай за защитник на Герб, не съм им фен, просто няма как да си затворя очите, това е положението в момента.

42

12345

преди 3 месеца

Този квото е казал, нищо не е станало

41

Селяндур

преди 3 месеца

Драги ми партийни лидери! Вие не разбрахте ли, че тоя модел до сега до нищо не доведе, Борисов и Пеевски трябва да се скрият, заедно с Доган, с Нинова и всякакви такива измислени герой, и който е сгазил лука да си понесе заслуженото. Не искам да кажа, че 240 депутати също не са за помилванеБългария е мафия с демокрация вътре!

40

ПроСоТо

преди 3 месеца

38, уж не са на смъртно легло и са "първи",а не могат да скалъпят правителство ...Ако тоя факт на теб ти говори че са "в добро здраве",на страничния наблюдател е ясно състоянието им...М/у другото,няма нищо вечно !.."Панта реи"..Ще се бръчкат още известно време в социалните отношения и ще се разпръснат като мъгли на вятъра..