107

До Лора

преди 2 месеца

Малко са Ви странни критериите за интелигентност! Слушали ли сте я да говори другарката Харис?!?

106

Анонимен

преди 2 месеца

Другарката Харис имала привърженици?!? Не се шегувайте с нас!

105

Анонимен

преди 2 месеца

Чака я оня дебелия,мазния.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Все си мисля че...отзад...я чака Тръмпи....имаст опит и е обаятелен...или пък си плаща,не може да се отрече...

103

Lora

преди 2 месеца

Камала Харис е много интелигентна и с голям потенциал. Ще бъде отличен президент. Не съм сигурна, че мнозинството от американците са узрели, за да избера жена и то цветнокожа.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Кой чака отзад тези професори по журналистика,които са дали диплома на автора на статията?

101

КаскетЯ

преди 2 месеца

А ве отзад я чака много народ, щото и се носи славата! То тя за друго не става!

100

Хмм

преди 2 месеца

Готова е отдавна. Още, когато я избраха за вицепрезидент я подготвиха за следващият кандидат на демократите. Рекламата ѝ беше - първата *** жена вицепрезидент, но пък поредният милионер, за да има приемственост в нещо.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Втората част от въпроса кърти мивки: "кой я чака отзад?" :D

98

Когоашвили Изодзадзе

преди 2 месеца

Превода с изкуствен интелект е лесен и изкушава, но все пак "чакане отзад" за дама в българския език не е много подходящо. Пробвайте с "Има ли други кандидати" или "кой ще е вице" ... Иначе Англия пробваха с индийец не се получи...

97

Анонимен

преди 2 месеца

Не съм сигурен предвид годините, на които е Miss Harris, че някой мераклия ще я чака отзад. Що се касае до възможността вицепрезидентката да спечели трите словесни двубои с експрезидента на САЩ и настоящ кандидат от Републиканската партия Trump, той има по-голям административен и дипломатически опит,има и дар слово, така че очакванията са, че ще я разбие. Да не говорим, че и престарелият Байдън държи да бъде представителят на Демократическата партия.

96

паси предателят

преди 2 месеца

Тая е толкова мало...умна , как е станала прокурор и то главен ?----когато едно изречение не може да каже . Говори несвързани , безсмислени , отвлечени неща . Единият е болен изкуфял, човек с деменция не помни това което са му написали преди 20 минути и го е прочел , тая освен да се смее като сла..боумна , друго нещо може ли се съмнявам .

95

1

преди 2 месеца

Дет се пееше в една песен: "Everyone I know have a demon inside"...

94

Трайчо

преди 2 месеца

Аз я чакам отзад

93

Гошо

преди 2 месеца

Ако не беше толкова стара и грозна щях да застана отзад, ама сега... но имаме Ахмед който с готовност ще свърши работа той нали е зад шиши....

92

отзад са рептилите

преди 2 месеца

то ясно!

91

Анонимен

преди 2 месеца

До Игра на полове:"На ЮЕСЕЙ им трябва спешно нова война, но да са победители този път, че след Ирак, Афганистан и сега Украйна....."==>>Няма такава война от тук нататък, в която ЮЕСЕЙ-то ще са победители.Всяка следваща война която отворят ще ги закопава все повече. Пътници са. Който нож вади, от нож умира. Разтурих Съюза, сега е техен ред - ще се разпаднат на отделни щати-държави.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да ви кажа, че прочетох заглавието по друг начин :D

89

баба мара

преди 2 месеца

съпругът и е евреин зад нея са парите и бизнесът какво не е ясно тя е с многолоша репутация още от калифорния като прокурор

88

Пич

преди 2 месеца

"Кой я чака отзад"? Еххх, "журналисти", "журналисти" ....