20

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв лидер е вече този антиквар? Бой последен за корупцията в ДПС!Уплаши се от парите на Пеевски!Забрави собствените си приказки за "обръчите от фирми".А беше време ,когато в интервю за яхтата му,се изказа че може и летяща чиния да си купел! Докога ще се изживява като пророк Мохамед,вече гони 80-те ? Утре ще се търкулне в розите, и тогава ще се види,че без Лидера , са стадо без овен..

19

Анонимен

преди 3 месеца

Ама, кой е лидер?

18

Lina

преди 3 месеца

Заплахата с "етническия мир" не минава ли и кой осинови *** и му даде власт. Сега ще му носи последствията - в ефир, за по - шумно

17

Анонимен

преди 3 месеца

Новина. Агент Сава от ДС бил Лидер и трябвало да пълзим в сянката му... Малиий, свободен човек е тоз Илханчо!:)))

16

Анонимен

преди 3 месеца

Да. По- ниско от тревата...тъй се напредва, Илхене, със следване...пълзене... Голям успех, няма що!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Много лидер, малко индианец...

14

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

И кой лидер, Джанъм - този , който си е дал партията на лизинг и се опитва да " води" от болничната постеля, или другия , по - " феноменалният"? Не се ли обърквате там как да гласуваъе. Много " права , малко свободи " :)

13

Хаха ха

преди 3 месеца

Момчето знае кой е ритнал срещу доган , самият алах в кавички го е наказал

12

Deja vu

преди 3 месеца

Стана както преди 4 години : Тогава някой натисна копчето на агент Иван и деактивира ВМРО, уж щели сами да играят и изтекоха в WC канала. Сега пак някой от Изток ( няма значение от Север или Юг, антибългари са), натисна копчето на почетния агент Сава и деактивира ДПС. Затова пък са в настъпление прокремълските образования : Възраждане, Величие, БСП и филиалът на ДПС - ИТН. ППД(С)Б са от същия десен. А, да не забравя и новия башпоп Данаил. БГ вече цяла изтича в канала.

11

Ботйов - ибрикчиите

преди 3 месеца

Ще се изредят да ръсят великомъдрости с малките си гнили мозъчета и да лизнат височайшия гуссс, няма значение чии е той! Свикнали са на божествения мармалад свише!

10

Alex

преди 3 месеца

Робот!

9

Мда

преди 3 месеца

Този няма да изгори като пеевскиМоже дори да заеме мястото муИма разум това момче

8

Спартан

преди 3 месеца

Аман от лидери в тая държава. 21 век аз нямам нужда от лидер. Аз съм свободен човек.

7

Машалла, кьопоолар

преди 3 месеца

Наближава времето на второто турско робство.Апостолът,Ботев,Каблешков,Бачо Киро и много други...умряха напразно.Герои,не трябваше да жертвате живота си !

6

Анонимен

преди 3 месеца

Нали благодарение на затворника от Варна мажете дебело филиите десетилетия- философа хидро и партийен инжинер- разпределителят на порции..Те за тоя..Агата преквалифициран в сътрудник на ДС и по късно със съдействието и личния състав и на други агенти им създадоха ДПС за да държат под контрол етносите- и пунта мара демокрация за пред хора - а реално контрол и усвояване на ресурси през обръчите от фирми..Та благодарение на такива като те тоя - сме в мизерията с фасадната демокрация- на мафията

5

Язе

преди 3 месеца

Toва фото да не сте го взели от сп. Пийпъл за конкурса най-секси мъж на планетата?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Да се изтрепят кучета мръсни олигархични крадци, наследници на една диктатура. Изгониха цял народ от държавата и съсипаха всичко. Престъпници!

3

Елементарно Уотсън

преди 3 месеца

Пигито взима юздите лека по лека. Държи Бойко за топките и Славуцата също...

2

Анонимен

преди 3 месеца

Лидиръъ съ следва иначе няма да има порциика и ке пукнеш от евроглад . Нии следваме лидеръъ той следва Урсула тя следва задокеанските господари а те следват печатарите банкери . Тва е пътя на парата . Следването му е майката . В индийска нишка . Само да не пръдна някой от нишката че мой да се разпадне като ДъПъСъту ;)

1

Анонимен

преди 3 месеца

Филиз Хюсменова се оказа най-умна и излезе чиста без да се налага избира страна.