10

Анонимен

преди 3 месеца

Така и не разбрах кои лекарства за сърце са безплатни. В първоначалния списък например, бе посочено че конкора ще е безплатен, но се оказа че намалението му е само един лев. За други не знам. Кажете вие кое е безплатно.

9

Обективен

преди 3 месеца

Цените на лекарствата за кръвно са около 50% покритие от НЗОК. Проверете в аптеките и тогава пишете ,защото е НЕВЯРНО че са безплатни.

8

Иван

преди 3 месеца

Не пишете глупости нито едно от лекарствата за сърце по нови нямат никакво намаление!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Намалете майчинството на 1 година на 9 на 3 и спестените пари вложете в други пера в нужда?

6

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Анонимен5ако нема далавера за големите вериги нема далавера и за снабдителите. проверяваме целата таа верига за познати фамилии...опааа, кравата мъжка.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде хайде, далавераджии. Досега на пациентите им разделяха лекарствата на повече от една рецепта и измислиха че аптеките трябва да получат по 5 лева бонус за всяка обработена рецепта на клиент . Сега правилно искат да съберат всички лекарства на клиента на една бележка което означава и 10-тина лева по-малко за аптеката.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Не е направена добра прогноза колко пари да бъдат откраднати и хоп, пара вече нема, класическа история от родните географски ширини.

3

IQ 3.14

преди 3 месеца

няма лекарства за трансплантирани, диабетици, сега за сърдечно болни. на мене ли ми се струва или четвъртото поколение добронадеждни се опитва да ограничи разходите по грубия начин?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Когато аз не си свърша работата - не ми плащат. Но не е държавна.

1

IQ 3.14

преди 3 месеца

от меджидийката насам имало ли е правилна прогноза? ако нема пари за лекарства и за пенсии, работата е виденов 1/1. не сме банкрутирали само задади валутния борд