10

09

преди 3 месеца

Нали вчера се избраха

9

Анонимен

преди 3 месеца

Пицата е малка, гладните са много, всеки иска по-голямо парче !

8

Happy 4th of July

преди 3 месеца

В ДПС тържествата по повод Денят на Независимостта настъпиха ден по-рано - Доган отбеляза своята независимост от Пеевски. Ролите се размениха и този път Доган от засада изскочи с насочен към Пеевски газов пистолет

7

до Таня

преди 3 месеца

Мисля, че грешиш. Голяма част от електората на ДПС вече са индуси, това си дава влиянието и върху ръководството. Отделно включилите се в тази партия български ибрици. Пък и част от младите турци са си евроатлантици, не по-умни от редица млади българи. И така.

6

аха

преди 3 месеца

Тия в НС започнаха да приличат на някакъв зверилник. Всеки срещу всички, озъбени и оцъклени, ще си изгризат гърлата. България е някъде много назад в мислите им, освен може би на Възраждане. Въобще, типични продукти на демокрацията и евроатлантизма. Първото 35 години ни учи, че трябва да сме абсолютни егоисти, а второто от 10 години ни обяснява, че трябва да сме и геюве. Народното събрание е представителна извадка на резултатите.

5

ТАНЯ

преди 3 месеца

Каквото и да си говорим, ДПС е Доган. Затова и масово го слагат на предизборните плакати, ако и да не участва официално вече в партията. Не слагат Пеевски...Сега Пеевски може да се окаже с етническа партия без турски електорат, което значи -0.Или е ***, или е много ***.В общи линии, политическата му кариера си е до тук.

4

Анонимен

преди 3 месеца

То ДПС за избитите са ясни,но крадците от ПП че им паднат още с 300 избирстелитеюите ,а да им е честито ,7 %за изборите гадове мушеници

3

Театър "Събрани

преди 3 месеца

Шута на Доган срита Пеевски в междускутието :)))))))))))))))))))))))))) Не ви ли е любопитно как всички бяха убедени, че ИТН и Величие ще подкрепят кабинета на ГЕРБ и Пеевски - а какво се оказа, че всичко било ясно още предната вечер да няма кабинет.

2

Анчо Шукри

преди 3 месеца

Дупеевски шъ го тричат Доган и Борисов.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Предлагам всички ние които не гласуваме на изборите есента да отидем да гласуваме като изберем бюлетина не подкрепяме никого да влезем вътре в парламента това ще е урок и голям звучен шамар за всички български политици без изключение в България.