27

МЕДИ ЗНАЕ

преди 2 месеца

ДОГАН ЗНАЕ, ЧЕ ОРЕОЛЪТ НА ГЕРБ ВЕЧЕ ПОМРЪКВА И ЗАТОВА ОСИГУРИ НА ДПС ВТОРА ПИСТА. РАЗЦЕПЛЕНИЕТО Е ОРТАК БУ ДА ЛА РАБОТА, НИЩО ЧЕ ИМА РИМА С БУДА. ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СПРИНТИРАТ ПО ВТОРАТА ПИСТА, НАЛИ МЕДИ!!...

26

Анонимен

преди 2 месеца

Шепа милионери се карат кой повече да си прибере ТЕЗИ години наред прибира пари а техните избиратели гласуват по команда

25

1

преди 3 месеца

И аз пак да попитам: КЪДЕ Е ДОГАН. Стига глупости, покажете го да го видим.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщнст тези разчитат на гласовете в бедните турски села в забравените части на Бг, където никой не говори български и гласува срещу една каруца дърва за зимата и един пласт асфалт, докато защитаащия етнипеския мир бей сменя конаците сезонно.

23

Анонимен

преди 3 месеца

А Магнитски защо си мисли, че без гарантираните турски гласове въобще може да е някой , никой не би гласувал за него, освен , ако не е под турско маане

22

Анонимен

преди 3 месеца

Какво се оказа, че няма много " права и свободи" в Движението з Права и Свободи ?"

21

kolio

преди 3 месеца

Най на края хубави новини за България.Почна се.идва видов ден!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Турска трагикомедия - той си дал партията на лизинг. Сега си търси собствеността

19

баба мара

преди 3 месеца

кажете на хората кои докара магнитски в дпс и с каква цел старите муцу-ни от дпсотдавна трябваше да си тръгнат трябва мандатност и свежи сили и идеи

18

Lina

преди 3 месеца

Интересно доан на всеки има сила да каже " Драги" , само на Шишо не смее. Защо така ? Да няма кадри с мъжленца ? Голям страх от тоя шишо, чак партията му взе .

17

Никога не плашете

преди 3 месеца

ДПС, никога, ама никога повече не плашете с етническо напрежение. Днес един ваш обикаля студията и говори глупости, не навивайте българските турци на размирици. Както сме БЪЛГАРИ и имаме приятели и партньори турци, ще вземем мерки и ще се вдигнем и ние, кой с квото има. Нашите деца, под второ турско робство няма да влязат. Българин битка няма загубена, има само лоши политици. Първо ще изринем всички тия продажбици, после всеки който се чувства не БЪЛГАРИН а живее тука, е свободен да ходи където

16

Анонимен

преди 3 месеца

Доган винаги е защитавал дълбоките и трайни ИНТЕРЕСИ НА ТУРЦИЯ В БГ. ВСЯКО ЕДНО НЕГОВО РЕШЕНИЕ Е В КРАЙНА ПОЛЗА ЗА ТУРЦИЯ, ВКЛ. И ВЛИЗАНЕТО НА БГ В НАТО. БГ Е ПЛАЦДАРМ НА ТУРЦИЯ ЗА ЕВРОПА.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Дано Чакъров и Доган махнат ПуевскиЙ

14

Анонимен

преди 3 месеца

Старите кучета на Доган тръгнаха да хапят младите кучета на Пеевски пропускайки много важния детайл, че благодарение точно на Пеевски и "дружбата" му с Борисов ДПС стигна второто място.

13

Анонимен

преди 3 месеца

НЕ ДЕЛЯН ПОЛУЧИ ЗВУЧНА ПЛЕСНИЦА, А ДОГАН. З0 НА 15 В ПОЛЗА НА ДЕЛЯН. НЕ ЗАЩИТАВАЙТЕ АГЕНТ САВА, ДОКАЗАН РЕЗИДЕНТ НА КГБ И МИТ, ТОЕСТ ДВОЕН АГЕНТ В БГ! НЕ ГО ЖАЛЕТЕ!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски, ако успее да разцепи ДПС - трябва паметник да му издигнеме )))

11

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Ще си покаже. Де ментния бей разбра, че не може да уоравлява от болничната постеля , а Т лъстата кадъна си търси обещаното. " феноменална" е тя .Ще занули Д( п)С . Най - големият успех на шиша.

10

Toni Ivanov

преди 3 месеца

Това дали групата на ДПС ще се разцепи няма никакво значение,защото след няколко месеца няма да я има,както няма да го има цялото Народно събрание.

9

Стамат

преди 3 месеца

Ама по-бързо, че Президентът ще вземе да даде втория мандат и цялата работа ще отиде на халос...

8

Aliosman

преди 3 месеца

Дпс отдавна нямаше да го има, ако българските партии слагаха турци на значими постове. Те обаче, дали от страх от дпс, или да не загубят избиратели, 35 години и къорав турчин/мюсюлманин никъде. Все едно ни няма. Аз никога не съм глaсувал за дпс, защото знам какво е. Корпорация. Осигурени гласове, които после се търгуват за благоденствието на сараите. Българите трябваше да влязат в тези райони, да ангажират местни хора и дпс отдавна нямаше да го има, но тях не ги беше еня. 40 години бездействие.