28

Анонимен

преди 3 месеца

При другаря Тодор Живков като чавдарчета, пионерчета, комсомолчета пушехме съветската "Карьочка" и се криехме като я пафкахме! Като поотраснахме преминахме на българското "Слънце"! Като станахме малко по-големи се отказахме да пушиме и понеже комунистите си присвоиха предприятията за производство на тютюн и цигари продават цигарки и тютюн на децата!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Днеска нямаше интересни новини и почнахме пак с моралните паники - райския гас, снуса, дето в Швеция го мелят от 200 години и ако си спомянм добре, бяха "перлата на ЕС"...

26

Така е

преди 3 месеца

До Друсан кебапАбсолютно си прав. Виновен е! И то много!

25

Гландрагор

преди 3 месеца

Ха!Че то дрога се продава около училищата,та снус ли!Мислите ли,че щом обикновените граждани го знаят и виждат,че полицията не го знае?Хайде всички да не се правят на гламави,а да започнат да проверяват повече около столичните училища,градинките,парковете,по-закътаните места и т.н.Разни младежи фучат с електрически тротинетки,дават скришом пакетчета на потребители,а полицията спи и ги покровителства.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Всички наркотици по цял свят като станат легални, тогава ще разберем, че мафията е загубила. Иначе сега идват големите легални отрови дето са 100 пъти по-вредни от всякакви познати досега наркотици. Отвори се цял един нов бранш на т. нар. дизайнерски дроги където всякакви химици си играят с формули и произвеждат всякакви гадости.

23

Много са удобни

преди 3 месеца

за пушачите при дълги полети със самолет.

22

IQ 3.14

преди 3 месеца

снуса и енфието са тютюневи продукти които са съвсем легални за продажба ако притежаваш съответния лиценз. пиян петю пак е спал на течение, не само в каснаково а из цялата страна

21

Друсан кебап

преди 3 месеца

Путин е ВИНОВЕН.

20

Анонимен

преди 3 месеца

A ха ха ха .. ОХхйаххай олеле...хахах много сте зле ве

19

Анонимен

преди 3 месеца

Въпроса е защо се продава на непълнолетни, трябва контрол. Следващата новина ще е деца шмъркат енфие и припадат.

18

Анонимен

преди 3 месеца

при бай тошо си имаше и престъпност и наркомани, просто всичко беше скрито-покрито, та разни мозъчно кастрирани след време да повтарят измишльотините им, дори наследниците на комунистическите шефчета доста са се гаврили с млади момичета, без да се афишира в работническо дело

17

Анонимен

преди 3 месеца

1 грам марихуана - една седмица обществено полезен труд.Даже в Холандия вече затягат мерките със наркотиците..

16

лечението е едно

преди 3 месеца

Вдигане на лихвите по всякакви кредити. На родителите им е прекалено широко около врата.

15

Не са бедни

преди 3 месеца

Семействата не са бедни. Няма нужда от данъчни облекчения и други безплатни неща за ученици.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Начин за отказване на цигарите като става по-опасен от самите цигари? Що за глупост.

13

при Тодор Живков

преди 3 месеца

При Тодор Живков децата ходеха на училище. Сутрин в 7 часа, един такъв фъстък по малко от метър още по тъмно, с чантата на гърба, и сам си ходеше на училище, през целия град. И вече сами се връщаха по тъмно ако учеха следобяд. А смее ли сега някой при демокрацията да пусне детето да ходи на училище!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Какви майки са това снимайте ги и ги поствайте по групите във фб по квартали, докога такива майки?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Пуша 40 години, но за пръв път чувам за такова нещо като "Снус"!!! От 6 години съм на Вайп и се чувствам прекрасно, практикувам планинско колоездене в Австрия, не екстремалното разбира се, дишането е прекрасно, благодарение на Вайпа!!!

10

Българин

преди 3 месеца

Трудните времена раждат силни хора. Силните хора градят силна държава. После идват лесните времена, където се раждат такива "свободолюбиви" "евронаркоманчета" ... и те е*ават майката на държавата, която техните бащи и дядовци са изградили.

9

Анонимен

преди 3 месеца

НРБ времена, в които охранител в училище бе извращение! Най-страшна бе леля Пена с паpцала за миене.