70

Анонимен

преди 2 месеца

От много лапане на Африкански бежански чурки какво може да каже хенерала от Германистан.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно вярно! Спрос одобрява това.

68

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов - Бил е велик войн. Върнал се е с един буркан вражески зъби ..хе хе хе

67

Христо Христов

преди 3 месеца

До 48 ", КОЕТО АЗ ДЕМОНТРИРАМ, Е, ЧЕ ХОРАТА(МЛАДИТЕ) НЕ ИСКАТ ДА УЧАСТВАТ В НИКАКВИ ВОЙНИ" - абе про'с'так неграмотен, младите гласуват ли за ЕС, НАТО и евроценности, които да защитават?! Марш на фронта тогаз!

66

Анонимен

преди 3 месеца

До 66. Може би е така: Имаше една приказка, че за десет годиШНИТЕ всичко се променя, но за 100 годиШНИТЕ нищо ! :)):)):))

65

Анонимен

преди 3 месеца

Имаше една приказка, че за десет години всичко се променя, но за 100 години нищо !

64

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е за истинско равенство, жените да подлежат на наборна служба, мъжете да почват да раждат!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е да има равенство между мъже и жени, и без това от съвременните жени няма голяма полза, поне да служат на държавата.

62

Атмаджа

преди 3 месеца

Не знам Германия да е във война,освен ако сама няма желанието да се включи.Изглежда САЩ и Великобритания искат да хвърлят в огъня още държави,за да спасят себе си.

61

Гризел

преди 3 месеца

Немците се връщат към времената на Хитлер,което значи,че този път ще бъдат заличени окончателно.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Я стига, казарма само платена и по желание.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Десетилетия наред в Европа, особено в Германия се възхваляваше пацифизма и се учеха децата, че да си слаб е супер. Но ето че сега имаме война и се започна голямото умуване и мърморене кой и как ще ни защити. Европейците нямало да воюват, те не били такива хора - много добре, тогава ще сте роби на цар Путин и великия вожд Си. С нихилизъм и антипатриотизъм толкова, слабаци който ще бъдат мачкани от всички.

58

Анонимен

преди 3 месеца

И тук имаме нужда от казарма за мъже и жени

57

ПИТАМ

преди 3 месеца

ЗАЩО НИ БУТАТ ТУК В БЪЛГАРИЯ ТОВА ИНФО, ЧЕ ОФИЦИАЛНО НАРКОМАНИЗИРАНА ГЕРМАНИЯ (КАТО НЕ НИ ГО НАПОМНЯТ, АЗ ВИ ГО НАПОМНЯМ, ЧЕ ЕМОЦИИТЕ ВИ ЗАМАГЛЯВАТ АКЪЛА БЕТЕР ЖЕНИ, ПОРАДИ ОЗЛОБЕНОСТТА ВИ, ЧЕ ЖЕНИТЕ НЕ ВИ ХОДЯТ ПО АКЪЛА), ЩЯЛА ДА ПРАВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВОЕННА СЛУЖБА? ЗАЩО, ЗАЩО НИ ГО БУТАТ НА НАС? ЗАЩО? МИСЛЕТЕ БЕ!

56

Анонимен

преди 3 месеца

Му ха ха....всички да помагаме ме на диктаторската държава Украйна. А децата от детските градини, и те да подлежат. И бабите от хосписите изкарайте. Метайте телата.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Е тия от четвъртата възраст са много мъдри, младите да воюват, а те на живота да се любуват.:))

54

та това е абсурдно

преди 3 месеца

Все едно партиите - 7бр. да станат женски . Лидер жена, всеки ден мнение в сайтовете от партиици - жени . Получаваме бойка, ахмеда, пееска, плевелиева, божанкова, петкова , ами женско царство . Мъжете в ъгъла . Жените да се партиосват и военосват . Няма акъл в такива замени .

53

Анонимен

преди 3 месеца

Които са родили не, но които не искат да раждат айде казарма. А не като сега само търсат богаташи.

52

Анонимен

преди 3 месеца

До до До АбеТрябва да си много простовато хипи, за да си мислиш, че на някой му дреме дали искаш да воюваш или не. Когато врага нахлуе в дома ти, какво ще направиш? Ще заемеш поза партер със свалено долно бельо ли? Кой си ти че ще говориш от името на младите хора? Няма такива време в което да не се налага да воюваш, това че ти си разглезен и живееш в твой измислен розов свят си е изцяло твой проблем. Едно разумно общество винаги трябва да е в максимална готовност да защити интересите си!

51

Анонимен

преди 3 месеца

"Това са нови и коренно различни времена , макар че войните явно се завръщат, малко млади хора ще жертват живота си за тоя дето духа" - TAKA E! Частни групи, обаче - виж там е ДА! Дядо и татко едно време ходиха в Косово. Първо бяха на заплата от сърби, после от НАТО-вци. Кой както се уреди. За пръв път ми донеосха нинтендо тогава и доста натики и играчки.... бранни ;) ... Абе доходоносно си е!