286

Мариан Томов

преди 15 години

Мюсюлманите в София са над 30 000, докато православни християни - практикуващи вярата си, няма повече от 2 - 3 000. Колко от четещите тези редове въобще ходят на църква и постят? Ако въобще знаят що е то Литургия? С построяването на този център ще спрем капсулирането на мюсюлманите в София /която е град с преобладаващо мюсюлманско население/ и те ще бъдат лоялни граждани които спазват законите и обичат България.

285

Алексей

преди 15 години

Ислям не е религия, която би трябвало да се уважава или толерира. Това е средновековна култура, агресивно окупираща целия свят точно сега. В Афганистан и Пакистан унищожават се древни будистки статуи, в Европа и целия свят строят се джамии... Британски закони допускат избиването на жените в ислямски семейства.Тази агресивна експанзия цинично експлоатира европейските ценности като демокрация и религиозна толерантност само в своята полза.Това не е български, не е софийски въпрос, колеги, умолявам ви мислете по-глобално и по-широко! Това е световна окупация на една свободна цивилизация от една култура, не приемаща никакви свободи и не смятаща жените за хората.Това е нова форма на фашизма, криеща се зад това, което европейските общества щат да толерират религията.Без толерантност към нетолерантността. Без извинения за да си свободен!

284

Sham

преди 15 години

Християнска била държавата,да бе...и вие сте едни християни,думи нямам :) примирете се :) в страни,където исляма е официална религия има повече църкви от цяла България, християни били :)

283

fuks

преди 15 години

Събориха паметника (мавзолея) на половинвековно комунистическоробство. КОГА ЩЕ СЪБОРИМЕ ПАМЕТНИКА НА ПЕТВЕКОВНОТО ТУРСКО РОБСТВО В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА (а и в цяла БЪЛГАРИЯ).

282

fuks

преди 15 години

ДО КОГА ТАЯ ТУРСКА *** ПОСТРОЕНА ПРЕДИ ВЕКОВЕ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ (тогава в покрайнините на София), СЕГА21ВЕК ЗАЕЛА ЧАСТ ОТ БУЛ."М.ЛУИЗА" В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА ЩЕ ПРЕЧИ НА ДВИЖЕНИЕТО И ЩЕ ТОРМОЗИ СТОЛИЧАНИ??????????

281

наивник

преди 15 години

Убеден съм,че никой в България не е против сънародниците ни-българи с ислямско вероизповедание!Държавата ни отдавна вече е пренаситена с джамии!!Откъде толкоз пари за тях??!Вече джамиите са сигурно повече от вярващите и още напират за други!Не е ли вече и за слепците очевидно-даже ОЧЕВАДНО,че се касае за тенденция,дори и за провокация към търпеливият ни народ?!!Дори и за децата вече е ясно,а за политиците ни...!!!

280

Важна периция

преди 15 години

Не мога да постна линка с петицията, затова използвайте гоогле за да го намерите, напишете бгпетишън и ще ви излезе. Според мен е важно и си заслужава да отделите няколко минути за това. Благодаря ви

279

Ivan

преди 15 години

Според мен е важно да се гласува http:// . .com/anti-islamizatzia/index.html

278

Пак глупости

преди 15 години

Всеки има правото да вярва в каквото си иска и да си се кланя на каквото си иска. Обаче вече има една джамия в София където да се кланят на техния си бог защо е необходима втора? Това не е тяхната държава, а нашата и тя е Християнска. Хайде стига сме се правили на много демократични и мислещи за онези дето с радост биха ни резнали главите само защото не мислим като тях и не се кланяме на алаха.

277

x

преди 15 години

Kazvash,che si semeen tova e dobre,kazvash,che si chukal turkinq v chujbina i tova e dobre.Ne kazvash,zashto turtsite otivat na mineralni izvori v BG kogato Turtsiq e nomer-1 v sveta s mineralnite izvori.Az shte ti kaja-ne zabravqi,che i tvoqta e jana

276

преди 15 години

az vi kazvam direktno ako ima djamiq tam vlizam vatre i s ak-47 6te gi razpileq si4ki rqzani pi.ki

275

преди 15 години

Срам и позор за България.Каква джамия ве майка ви грозна.Бг пропада.Доло турците майка им ***

274

наблюдател

преди 15 години

Значи вече е направено преразпределението на София. Южната част ще стане турси район. ДПС иска електорат в София.Има и риск ако турците не живеят в един район, някои от тях да се българизират, което ще е вредно за партията. При население 2млн през 2050г и население на БГ 5,5 млн, които управлява София, ще управлява и България. С годините мюсулманите ще започнат да изкупуват жилищата в района, а българите ще бягат.

273

наблюдател

преди 15 години

Жалко е да се чуват такива думи от устата на един българин, потурчен преди години. Не забравяй, че баба ти е била българка. Една туркиня не е минала Босфора. Опомни се, еничарю! Последвай делото на Отец Боян Саръев и открий Бог!

272

bg

преди 15 години

и на софиянци им доиде на главата краино време беше.след като виждат само до табелата софия.сигурно си мислият че това не се случва в бг а ниакаде другаде.а в разградско карджалииско силистренско и т.н. знаят ли там как живеят българи.по важното е какво ще направим. нищо както обикновенно все чакаме някои друг 500 г руснаците сега чакаме eu а всичко зависи от нас сами сме си виновни.за това които си ресхи мойе да си пражи каквото иска в бг.американците бази турците джамии гърците шивашки фабрики. p.s помогни си сам за да ти помогне бог

271

Димитър

преди 15 години

КОЙТО НЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ Е ДОШЪЛ, НЕ ЗНАЕ НАКЪДЕ ОТИВА! НЕ СЛУЧАЙНО ПРЕЗ СРЕДНИТЕ ВЕКОВЕ ГЪРЦИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАЛИ ИСТОРИЯТА НИ... РЕЗУЛТАТА Е ТРАГЕДИЯ СЛЕД ТРАГЕДИЯ... ТЕЗИ ОБЕЗУМЯЛИ, ПОКВАРЕНИ НОВОБОГАТАШИ И НЕДЪГАВИ УПРАВНИЦИ ЩЕ ДОКАРАТ ОТНОВО РЕКИ ОТ КРЪВ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!!!!ТЕХНИТЕ ГЛАВИ ЩЕ ПАДНАТ ПЪРВИ-КАКТО НАВРЕМЕТО ВЪВ ТЪРНОВО!

270

Димитър

преди 15 години

НИКОЙ НЕ ДАВА ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО Е НУЖНО ПОСТРОЯВАНЕТО НА УЧИЛИЩЕ! Храмът ще е част от Българската Медина- проект на мюфтийството за Културно-образователен и конгресен център в квартал "Малинова долина". ТОВА НЕ Е ПОВОД! КОГО ПИТАХТЕ КАТО ПРОДАВАХТЕ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА Г-ДА ПРЕДАТЕЛИ -ПОЛИТИЦИ! НА НИКОГО НЕ МУ Е ПРИТРЯБВАЛО МЮСЮЛМАНЩИНА! КАК СМЕЕТЕ !КАК ЩЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ХОРАТА В ОЧИТЕ!!!!Е И ДА

269

saskatchewan

преди 15 години

Волен казваше,че ако Гоце стане президент отново, България ще бъде потурчена, но никой не го послуша.

268

Zhivko

преди 15 години

бийте турците ........ биийте турцитеее!!! биййте турцитее!!!

267

HAHA

преди 15 години

do 265 DPS SI E NA VLAST BE GOVEDO.. i pak shte si e na vlast.. nauchi veche turskiq kade jiveesh ? i az taka she govorq shtom vie ste protiv nas