14

Американ

преди 2 месеца

До Гepманистaн Убepалec: A бе има си го, ама либераститe на шopoш разбраха че законът като не може да се смени може просто да не се прилага от властта( докато е "наша" )

13

Анонимен

преди 2 месеца

До anonimen - Наистина е сензация, ако някое семейство е дало дъщеря си за 500 крави. При повечето тамошни сватби 10 крави се счита за висока цена и не се дава за всяка мома.

12

Алекс

преди 2 месеца

Драскачът Банкси е купил на безценица старото корито и печели добре от трафик на мигранти.Италия да издаде международна заповед за арест и по етапния ред да си получи съответната присъда.

11

Анонимен

преди 2 месеца

То да ги спасяваш и като дойде в Европа да се адаптира, а той не го интересуват безплатните курсове за език и професия, а да *** помощи и да се оплаква, колко е зле там и да иска повече пари. Е защо са ни такива *** ? Да правят един мост на Гибралтар и да започват, който не го е еня за европейските ценности на автобуса и от другата старна на Испания.

10

Гepманистaн Убepалec

преди 2 месеца

Абе, в италия нямаше ли закон според който плавателни съдове изпозвани за "спасяване" на мигранти се потопяват?...

9

Анонимен

преди 2 месеца

кораба що не ходи да превозва мигранти на Ламанша, а броди из средиземно море.

8

anonimen

преди 2 месеца

Връщайте тия мамуни бе, стига сте ни пълнили..фейксът непрекъснато ми предлага африкански постове, изостнала работа - многоженство, ранни бракове, уредени бракове, семейсва, продали дъщеря си за 500 крави; един с 10 жени, 100 деца, живеят в мизерия, не им знае имената, обаче всички мъже - браво, бро, велик си. Кое ти е великото да създадеш тия същества да страдат в такава мизерия? Редовно някой твърди, че баща му имал 6 жени. Ще ни съсипят в съглашение с нашите управници

7

Реалист

преди 2 месеца

A защо не ги "спасиха" до отсрещният бряг?Но след като си гласуват за малоумното правителство значи си заслужават съдбата.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е ли международен трафик на хора? Такива човечета като Банкси трябва да се разтрелват за държавна измяна и тероризъм.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Спасиха докторите и инженерите, браво.

4

Анонимен

преди 2 месеца

банкси е член на педофилска група ? нормално то от клошар който драска по стените и спи по пейките кво може да се очаква . винаги рисува давещи се бежанци. но никога не рисува намушкани изнасилени и пребити хора от бежанци. английски ппеерас.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Продължават да прииждат.

2

Анонимен

преди 2 месеца

А Банкси може ли да обясни, какво правят 17 непридружени деца в централната част на Средиземно море? И къде са ги карали ?

1

Зевс

преди 2 месеца

Хаха, хуманитарен, спасителен, друг път, чист каналджия на незаконни мигранти.