44

А пък с Русия

преди 2 месеца

Са много "смислени" ли? Русия настоява да й се признаят за нейни завоюваните от Украйна територии безусловно, на което никоя държава в положението на Украйна няма да се съгласи! Никоя уважаваща себе си държава няма да се съгласи да съкрати армията си и да стане послушно кученце на Русия, което само да лае по нейна заповед.Това са налудничави мисли, бълнуване на болен мозък и НИКАКВИ конструктивни предложения!

43

Да преговарят за мир

преди 2 месеца

До Анонимен 49: Рано или късно Украйна ще трябва да преговаря за мир. И колкото по-рано започнат да преговарят, толкова по-малко ще загубят.

42

Анонимен

преди 2 месеца

А с участието на Русия - още по-безсмислени!

41

БАНко

преди 2 месеца

НАТООВЦЕ , ПОСЛУШАЙТЕ КРЪЧМАРЯ !!! ПУТИН , ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА !!!

40

Абе

преди 2 месеца

До Га4е Много "православни" станахте. До оня ден комунистите разрушаваха църкви, а днес са най- набожните! Единия комунист от КГБ, другия комунист от БКП! Възпитаваха ни в атеизъм и вярност на партията, сега са вече набожни. Може и да не съм вярващ, но не съм и позьор, че да се правя на най- хрисимия! Тяхната религия пък са властта и парите и ако някой мисли, че е Бог, много бърка!

39

offf

преди 2 месеца

Действали за собствените си интереси , не срещу чужди държави, но когато интересът е друга държава , това си е интереса....

38

И

преди 2 месеца

До Кисел Какво си мислиш? Че от кисело ще ти стане сладко ли? И ти ще ядеш хурката, или си мислиш, че като се умилкваш на руснаците и им говориш, че си бил стях ще ти простят? Те прощават, когато имат интереси!

37

марчела

преди 2 месеца

Фашистът Шолц вдяна, че Германия, победена Хитлерова страна от Червената Армия във ВСВ,трябва да не участва с помощи за Бандеровска Фашитска Окраина.Ако го направи, Германия,този път ще беде ликвидирана да последния немец!

36

Га4е

преди 2 месеца

За Православните България и Русия! За Президентите Румен Радев и Вл. Вл. Путин!!!Слава!!!

35

Кисел

преди 3 месеца

След ликвидацията на остатъците от Бандеровска Фашистка Окраина,на ред е ликвидация на съединените наркомански щати, и най-паче на предателска България,която про100Киро,кокорчо, Магарев, плъхоДенков, ГАРГАмел, Пуевски и предателя-комунист Бойко М. Борисовизтъргуваха с наркоманскте щати за 30 гроша.Нови избори! Президентска Република с Президент Румен Радев.А, в Парламента да има 80 дупутата.

34

Така е ..

преди 3 месеца

Да сравняваш Русия със САЩ е като да сравняваш магаре с кон. И когато магарето се опитва да захапе коня , получава мощен ритник.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Да си мислиш, че може да воюваш с мечока и да го победиш на бойното поле и да го завърнеш обратно е синдром. И кой досега го е направил. Франсето и мустакатият са опитали някога и пак същото се е получило.

32

Анонимен

преди 3 месеца

До до 27...Суто не е 5то поколение...рашките си мислят чре е пето...да ама не..

31

Анонимен

преди 3 месеца

До до 27....Можеш ли да сравниш Мерцедес 1960 и Мерцедес 2024 год...все е Мерцедес нали само че разликата е от Небето до Земята....Ф16 от 1980 до 024 год има развитие което ТИ с промитият си мозък едва ли някога ще разбереш...

30

до 27

преди 3 месеца

ефките бяха супер самолети през 80 г....сега са подходящи за скрап! СУ-57 пето поколение ги яде на закуска!

29

Барселона

преди 3 месеца

Собственият интерес на Русия е да заграбва нови територии...но....това не е насочено срещу други държави...как да го тълкуваш...

28

абе

преди 3 месеца

ако путин поиска китайски наемници - ще наводнят цяла украйна!

27

Хаха

преди 3 месеца

Едно джудже , може да казва , само в магазина

26

Паню Баирски

преди 3 месеца

Руските въшкарници не разбират от преговори, а само от бой по *** глави!

25

Възхвала за Путлер

преди 3 месеца

Матрьошки, я кажете нещо за фантастичния гаф на руската пропаганда с "Патриотичния поет Генадий Ракитин". Оказа се, че е измислица на анонимна група майтапчии и неговите 18 римувани оди за великия Вова и славната война са точни преводи на германска нацистка поезия, само съответните имена са променени. Хората от групата просто искали да изтъкнат стряскащите прилики. А северните фашизирани зомбита толкова си го харесваха. Абсолютен трепач.