18

Спонсор

преди 3 месеца

Недоразумението, наречено БЪЛГАРИН, спазва законите само в чужбина, щото там не питат, а глобяват на място! Няма актове и фишове, неплатени с години! На запад се кара с олеко тена КАСКА за велосипеди и по простите слагат жилетка, или светли дрехи, а недуразуменията в ТИКВОСТАН карат с черни! Оная КИФЛА, дето падна, имаше ли КАСКА?

17

Анонимен

преди 3 месеца

В нашия евроатлантически приятел на Запада Индия има бой с пръчки по улиците на нарушителите. Ще въведем евроатлантическата практика.

16

Анонимен

преди 3 месеца

10 лева едва ли ще ги спрат, ако не отпадне в съда защото къде са обозначени пешеходни зони примерно и къде е знака забранено за тротинетки?

15

до долу

преди 3 месеца

Аз пък карам колело и никъв проблем не е да си караш плътно вдясно. Никой няма да те бутне. Това да се качват да карат по тротоарите си е мерзост отвсякъде. Да им отнемат бричките и глоба 2000 лв. Да видим дали ще се качат втори път. На тротоароте има деца, стари хора, детски колички. Как не те е срам да се качиш тамм? Освен това е стресово някой да ти изкача отстрани по тротоара. Дано всички кметовв въведат жетстоки глоби за подобни мерзавци.

14

Анонимен

преди 3 месеца

В България по начало инфраструктурата не е проектирана за велосипеди и това е проблем. По добре да карат в пешеходните зони отколкото между колите. Щото като го бутне кола изкарват шофьора на колата виновен. А пък ако си кара внимателно между пешеходците няма какво да стане. Просто трябва да се научат да карат бавно и внимателно. Аз като карам колело също си карам по тротоарите в участъците където има много трафик. Да не съм луд да изляза на булеварда. Там карат като изтървани. Минават на 20 см.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До На Бах *** - Тройчице - стига си приказвал глупсоти, мизерна долна плюнко, гнида неигверната, изчадие пъклено!

12

Анонимен

преди 3 месеца

И като ми донесе 300 лева глоба, ще го оставя в сиропиталището ...

11

Анонимен

преди 3 месеца

Затова съм с фашливата лична :) ... Хе хе хеееееее!

10

Майор Костов КАТ

преди 3 месеца

Ако за тротинетка глобата е 300, то колко трябва да бъде глобата за водач на лек автомобил навлязъл в същата тази пешеходна зона. Или несчпазващ велоалеите. Или паркирал върху тротоар, което по същество си е пах пешеходна зона.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Обществено порицание-ша му закачат тротинетката на врата, и ША го преведат през площада да го видят СИТЕ. Едно време така са прекарвали айдуците.

8

до 7

преди 3 месеца

Елементарно. Връщам се след 12-часов работен ден с бутилка студена бира в чантата. Бабите пред блока, на по 80+ години даже не си снижават гласа: "Абе тоя от къде има пари да си купува бира всяка вечер". Това е обществено порицание.

7

Анонимен

преди 3 месеца

АМА НАЛИ ТАКИВА ДО 250 ВАТА МОЩНОСТ И СКОРОСТ ДО 25 КМ. МОГАТ ДА СЕ ДВИЖАТ. КАКТО СЕ ДВИЖАТ И ВЕЛОСИПЕДИТЕ.

6

Спокоен

преди 3 месеца

Простете, може ли да ми разясните понятието на наказанието "Обществено порицание". Благодаря предварително.

5

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Ти не си в ред - това да те ни е тон кошница, която може да се движи с 200 - съвсем изкуфя

4

Анонимен

преди 3 месеца

Тротинетките са си МПС отвсякъде и трябва да има изисквания като за МПС - шофьорска книжка, застраховки, технически преглед и ограничения на скоростта примерно наполовина или на 1/3 на тази на автомобилите. И т.н. Само дето на Г..ань..о трудно му се налива акъл в главата.

3

На Бах Ганьо

преди 3 месеца

На *** му пречат тротинетките, но обича да диша ****а, децата му да дишат ****@, да ги ядат, да ги хранят с тях, да слушат музика със същите тези ****а, на *** тези неща не му пречат, тротинетките са проблема!. За това на запад живеят добре, а *** тук, не!

2

Анонимен

преди 3 месеца

кат немам номер и лична карта и у мевере вече наемат дебелаци, как ше ме фане ушев :)))

1

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да важи за всички населени места. Курсове за пътните знаци също да изкарат, защото карат навсякъде.