7

VladTepes

преди 2 месеца

Дано самобитните английски творци с черни гащета блеснат с интуиция и въображение.

6

Фен

преди 3 месеца

Съдияяята, съдияяята, съдията - Елтън Джон!

5

хехе

преди 3 месеца

народа е ГОЛА-ВОДА !

4

бг смешки 2

преди 3 месеца

за разбиването на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА и икономика вина имат САЩ , ЕС ,бъгларските "политици " и най-вече българският " народ " който 35 години дреме и нищо не прави да си оправи държавата ! жалко

3

До 1:

преди 3 месеца

Еми да ти сepа в уcтeнцата уpoд. Всичко беше редовно в мача и "германците" заслужено си спечелиха, ама за чий кyp ти си фен на тия тъпaнaри? Германия има най-голяма роля в разбиването на българската икономика в последните 35 години, а Ангела Меркел умишлено натресе на България като най-дълго управлявал политик мутрата-пpocтак Б. Борисов, който опpocтачи държавата и вместо да инвестира присъединителните фондове на ЕС в икономиката ни подобно на Унгария, ги изнесе обратно в Германия.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Уж европейско първенство, а англичаните,които напуснаха ЕС ще свиpят? Съответно 50 000 евро директно заминават за Англия само от двата четвърт финала със съдиите и още около 100 000 евро за VAR и помощниците на съдиите. Санкции няма ли за съдиите от Brexit?

1

BG СМЕШКИ 2

преди 3 месеца

така написаното изглежда че съдията е помогнал на Германия а това изобщо не е е вярно.е статията удобно пропуска факта че на Германия бяха отменени 2 напълно редовни гола - срещу Швецйария и Дания в началото на мачовете . иначе англисйките съдии никога не са били на ниво очаквам още дискусионии решения да има !