253

Анонимен

преди 2 месеца

Е, ясно, ще ни управляват служебни правителства. Но това не е чак толков лошо, защото ще държи алчните пепета далече от властта. Важното е повече да не им се дава никаква аванта на тези псевдоевроатлантици.

252

Радослав

преди 2 месеца

До избирател: по твоята логика след като 70% от избирателите са заявили, че не искат никой от предложените кандидати, защото не са гласували, значи никой не трябва да управлява и е редно да се пристъпи към нови избори което се и случва, значи всичко е ок.

251

Радослав

преди 2 месеца

До избирател: първият управлява когато има повече от 50% подкрепа, а избори са легитимни когато са гласували повече от 50% от избирателите. А сега нито едно от двете не е вярно. Да искаш да управляваш с 7% подкрепа е смехотворно. Ако не знаеш, ако на избор за президент кандидат не събере 50+1% се ходи на балотаж, за разлика от партиите. При избор за президент може да си президент само 2 пъти, а за депутат може колкото си пъти искаш. За парадна фигура имаме повече изисквания от тези за депутат.

250

Един Българин

преди 3 месеца

Гласуването показва, че и в редиците на Герб има депутати, спазващи клетвата си и гласуващи в името на народа. Вярно само трима за сега, но и това е прецедент за отцепване от слугата на Тодор Живков. Да се надяваме че още хора ще гласуват в името на народа и против ОПГ герб и Делян.

249

Един Българин

преди 3 месеца

За първи и надявам се не за последен път някой от дпс послуша съвестта си (или може би Доган) и гласува против мафи ята. Браво на 14тте гласували за България!

248

Анонимен

преди 3 месеца

Този Желязков как ще е MП? Да идеш в ***, да вдигнеш юмрук и да кажеш "Слава Усраине!" Та ти не си казал Слава на България, а отиваш да казваш за друга държава Слава? Правителство няма да има дълго време още. Първо тока се вдигна от завчера, второ Бължария ше влезе в еврозоната и това ще е от 01 януари 2025 г, колкото и България да не е готова, и за да не се носи отговорност от партиите - да я носи служебното правителство!? Най-вероятно това ще е сценарият. Може и 5 -6 пъти да има избори

247

Анонимен

преди 3 месеца

Няма ни харизма, ни интелигентност, парашутист

246

Чакаме

преди 3 месеца

правителство на коалиция "Решетников".

245

избирател

преди 3 месеца

До Анонимен 248 Патология и то психопатология е когато гласуваш не за нещо, а против някого! Ако това не беше патология, щеше да го има и в други страни. В Америка, Британия, Франция, Испания. След като това явление го има само тук, значи точно то е патология, предизвикана от избиратели с ментални проблеми и психопатология. Които не си го признават и да се лекуват при съответните специалисти, а гласуват за все нови и нови партийки-еднодневки. Щото бръмбарите им бръмчат в главите, празни.

244

Анонимен

преди 3 месеца

Ама 6 милиона овце не разбират

243

само питам!

преди 3 месеца

Този, който не подкрепи първия мандат, няма как да иска подкрепа за третия или четвъртия. С какви очи ще иска подкрепа за своя мандат?

242

Анонимен

преди 3 месеца

Желязков щом иска да помага на Украйна- да заминава там и лично да им помага, а не с народните пари!

241

Анонимен

преди 3 месеца

До избирател Патологията е ГЕРБ. Вижда се ! лесно и забележимо.

240

избирател

преди 3 месеца

До Анонимен 250 Не виждам повече смисъл да водя дискусии със смаххнати хора. Дискусии се водя с нормални хора, не с патологията!

239

Анонимен

преди 3 месеца

До избирател Може и да не знаеш, но да... Не винаги този с най-много гласове става президент, но ти си и двойно вдлъбнат, ако не разбираш, че ние изобщо не сме пРезидентска република.

238

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам за какво разцепление в ДПС се говори тук! ДПС, напротив, прогледна! Защо да дават безусловна подкрепа на правителство което е изцяло ГЕРБ и изцяло срещу някои от тяхнтие избиратели? Напротив. ДПС вече не е маша на крадливото управление на ГЕРБ и при следващи избори ще набере обороти, ако има такива.

237

избирател

преди 3 месеца

До Анонимен 242 В Америка и Франция, кой става президент? Човекът получил най-много гласове? Или този с най-малко гласове? Днес валя дъжд, но все пак да запитам? Нещо да си слънчасал?из

236

Анонимен

преди 3 месеца

Ех,Желязков,костинбродски фалшификаторе,нямаш ли поне малко достойнство в тая глава,приличаща на пъпеш?Не ти ли стигна това,че те свалиха от шеф на НС,та сега и тоя резил?

235

избирател

преди 3 месеца

До Анонимен 242 Кое е герберски фантазии? Ти нормален ли си? Или си излязал скоро от някоя лудница? Ако не управлява партията получила най-много гласове на избирателите, тогава КАКЪВ Е ИЗОБЩО СМИСЪЛЪТ НА ИЗБОРИТЕ? Защо въобще да има избори? Мнозинството избиратели имат ли думата според теб, да определят кой да управлява или не? Ами да образуват правителство тогава партиите, които останаха под бариерата и не влязоха в парламента? Ти нова парламентарна система ли измисли? Откри колелото и топлата

234

Сега

преди 3 месеца

Няма визия човекът ,те гербавистите цял следобед се плюнчиха и накрая ДПС ги пусна по пързалката какъв кеф