49

Габи

преди 4 дни

Най-честно и желано от нормалните и отговорни хора е ПП,Лена, Киро, Асен и Денков да изчезнат от политическият хоризонт. България и българите нямат нужда от лъжци, шарлатани и българопродажници.

48

Анонимен

преди 5 дни

Бай Ставри не подбира...

47

Шаро

преди 5 дни

Браво педи, обратен и на Левски-ако пешелиш, пешелиш само ти, ако загубиш-губи цял народ!

46

Да напомня:

преди 5 дни

Това Ококорено нещо добара бюджета на РБ след като наляво-надясно обещаваше как само със спестените от кражби на ГЕРБ осем милиарда ГОДИШНО, ще построи безплатно за бюджета и Хемус, и много дунавмостове, и няколко планински тунела. После хората му гласуваха доверие,а Кокорко ни Хемус, ни мостове, ни планински тунели построи, а и парите за пътно строителство изчезнаха до стотинка. А сега обяснява, че не обичал котки в чувал, този собственик на чували, пълни с ЛГБТИ-котета.Смях с педалистите!...

45

Анонимен

преди 5 дни

Най-провалилото се управление на България раздава акъли и оценки. Тия не се знаят какво дъно са. Прав е пенсионер, не се усещат увеличенията им, защото инфлацията ги изяде. Ама Васильов само за увеличения говори, инфлацията я игнорира. Големи спецове се извъдиха, харварди.

44

Анонимен

преди 5 дни

Пенсионер съм и с пенсията преди увеличението купувах доста повече, отколкото с пенсията след увеличението и за това е виновно това недоразумение на снимката.

43

дедо ви

преди 5 дни

Борисов , остави ги да правят квото искат , ние ше им покажем къде им е мястото

42

Анонимен

преди 5 дни

Поведението на променкаджиите ги отдалечава от властта. Няма да помиришат власт през следващите 100 години.

41

ъъъъъ

преди 5 дни

асенчо резко се е напрегнал , да не би прашките да го стегат :)

40

Чичо Пейо

преди 5 дни

Благодарение на Кирчо и Асенчо, разбрахме какво е нивото на Харвард.

39

Пловдив

преди 5 дни

Пак се опитваш да се кокорчиш .

38

Карачанаков

преди 5 дни

Асанчо котаците в чувал ги докара онова недоразумение с юмручето и ти си един от тях

37

Анонимен

преди 5 дни

Асенчо ,теб те видяхме патерица на БСП ,теглеща милиарди дългове и раздаваща пари на калпак ,инфлацията ни разказа играта

36

wer ty

преди 5 дни

До МайораТи гласува за Герб, нали! Хахах. Айде покажете какви сте можачи!

35

Майора

преди 5 дни

Жалко и страхливи Харвардски мошеници , уж евроатлантици , а подкрепящи Путин и Русия! Котка в чувал сте вие , довели страната до фалит и искащи овладяване на службите и цялата власт в страната , прочули се с парапет гейт , пудела с пачките , кеша , спечелените с ала бала с машините избори, подарили 7 млд долара от дерогацията на Путин и Русия! Отивайте там откъдето сте дошли мошеници!

34

ох на батя

преди 5 дни

Пухкавелко малък сладък. Разнежен се е и разцъфнал ми се чини

33

Анонимен

преди 5 дни

До 33 Ще те разочаровам - не принадлежа към нито едно от двете съсловия! И има много като мен. Хората гласуват за ГЕРБ по убеждение, пък ти си дъвчи опорните.

32

Анонимен

преди 5 дни

Скъпи гербери, всички знаем защо гласувате за ГЕРБ. Или работите в някоя администрация, където ви е уредил някой ваш роднина и знаете, че ако не управляват ГЕРБ ще останете без работа, защото сте толкова квалифицирани, че за друго освен за администрацията и то уредени по другия начин не ставате, или имате "бизнес", който не би съществувал, ако чрез връзки не ви уреждат обществени поръчки. Всъщност бедността в България се дължи на тези практики, които вие подкрепяте с две ръце. Имате келипир!!!

31

Анонимен

преди 5 дни

И ГЕРП и ПП са престъпници и нишо добро за бг. ПП и ДБ са малък ХЕРП но са били изгонени от ГЕРП и са още по-зли.

30

Кръчматъ

преди 5 дни

Тоъ ч::::убанин кво каза???