53

Кажете истината!

преди 2 месеца

Не корупцията ,а Русия решава не само дали Окрайна ще бъде в НАТО , но и дали въобще ще продължи да съществува като държава !!!Не-много хитрите и нагли натовци отново се оказаха с криви сметки без кръчмар за кой ли път, и сега търсят отчаяно някаква причина да изоставят официално -Окрайна. Неофизиално - вече са я изоставили.

52

Анонимен

преди 2 месеца

В свободни и демократични страни като Украина и България корупция НЕМА!!!

51

до 45

преди 2 месеца

защото нивата на нашата корупция спрямо тези в Украйна са направо клонящи към нула :) Работя с украинци, които разказват за олигарсите от различните райони и за това как нещата стават, по-скоро вече - са ставали, по втория начин на всички ешалони във властта и по държавните институции. Понеже и в Русия съм живял, украинската корупция май и руската бие до колкото разбирам :)

50

до 49

преди 2 месеца

никога няма да стане член на НАТО, това се използва за даване на фалшиви надежди и поддържане на по-нагорещена обстановка... и на едните и на другите им трябва буферно пространство, и от двете страни си имат достатъчно голям фронт богат на военни бази и прочее... то и за ЕС малко така ще се получи в последствие

49

Анонимен

преди 2 месеца

Тия продължават да си мислят, че укропия ще стане член на нато....ама дали са питали големия съсед?

48

Анонимен

преди 2 месеца

В Украйна корупция винаги е имало, при това на всички нива. Сега изведнъж някой се сетил, че това е проблем! До сега защо не беше? Всичко е въпрос на интереси !!!

47

А как така корупция

преди 2 месеца

Да не би да е защото жената на Зеления Н а р ко шм ър ко к о ка и но ман си е купила последен модел Бугати ТОРБИЛИОН ЗА 4млнл евро. Не вярвам да е за това. Иначе докато тя кара Бугати укропчетата стават на кайма в разни Брадлита и Хъмвита а Зелния проси пари за касапницата си и за още едно Бугати

46

Джо

преди 2 месеца

Хм, абе май имаше още някаква пречка. Чакай да помисля каква беше, че нещо ми се губи... о да, май се сетих - това че са ВЪВ ВОЙНА точно заради потенциалното им влизане в НАТО. Докато в НАТО се правим на интересни с тази показна абсурдица да примеме Украйна вътре Путин няма никаква ползва да спира войната и ще си взима малко по малко от нея. Математиката е проста - едни те ще свършат по-бързо от другите. Тогава ще е страшно, тогава ще видим кой ще замести привършилите Украинци

45

Ако

преди 2 месеца

корупцията е проблем за НАТО, тогава защо ние сме в него?!

44

ама тия

преди 2 месеца

още ли сънуват и мечтаят да влезнат в нато,

43

Анонимен

преди 2 месеца

Корупция? В Украйна? Неее...абсурд! Такова нещо в най-демократичната страна в наше време, е напълно невъзможно!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Xa! Aм'чu, oтkora cтaнa тъй, бe?!

41

Корупцията?

преди 3 месеца

До сега не ги спираше. Въпреки че е съвсем официална и чудесна като инструмент за стратегическото сломяване на РФ. Да не би да са се повлияли от развитието на събитията в последно време? Подозирам, че са питали Путин, може ли, а той им е отговорил -НЕ.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Една /42/, замислих се. На първо приближение от бойните действия печели Пиндостан, но Президентът Путин поведе дълга битка за пълен суверенитет на Русия и за равни права със самозабравилия се, смятащ себе си за изключителен, Хегемон.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Глупости , НАТО поощрява и се радва даже. Нали така се купуват държави, чрез корумпирани държавни глави, както у нас вече 30 гд. За НАТО е важна само печалбата на корпорациите които инвестират в този войни.

38

Една

преди 3 месеца

братоубийствена война...............буквално............единият брат се бие за Русия , другия - за Украйна.............или мъжът в семейството се бие за Украйна, а жената - за Русия!!Кой печели от тая война.............??Замислете се.................................Украйна губи хора и територия, Русия също губи хора на фронта!!!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Тия сега се сетиха ,зелето краде милиарди от ЕС и сащ сте се правят че не виждат)))

36

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна си беше най-корумпираната държава в Европа и преди войната..............нищо ново под Слънцето!!!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Докато млади мъже - руснаци и украинци по на 20 - 25 години умират на фронта................жената на зеления наркоман Олена пазарува скъпа козметика от Париж, Милано и Венеция!!!!

34

Анонимен

преди 3 месеца

*Жeничкaтa на Еленски.На сайта незнайно защо тази дума е забранена.