22

Сем. Хоремагчиеви

преди 5 дни

Вместо да седнат на масата и се набръскат яко, тръгнали да се катерят. Пфу, дори и да паднат от масата, няма да се претрепят - ще са на пода. Каква е тая вманяченост да покориш върхове, а когато се изтрещиш от няколко километра разбираш, че си превзел не върхове, а низини, гушвайки букета.

21

Изладналяци

преди 5 дни

За това си оставят замразените тела там тези комплексари. За една минута споменаване (евентуално) в новините и една снимка.

20

Игра на полове

преди 5 дни

100% са бал6анци или турци.

19

Математик

преди 5 дни

Това са македоноиди, койито се мислят за китайци!

18

Анонимен

преди 5 дни

Герои са шерпите, за стотинки с багаж на гърба, водят всевъзможни ^герои^ до върха всеки път, но те са без значение.:))

17

Анонимен

преди 5 дни

Значи не са се сбили на Еверест.

16

Анонимен

преди 5 дни

Нищо, шерпите после ще разчистят останките.

15

Анонимен

преди 5 дни

много са ми смешни китайчетата как са правят на маже а са с едни такива нюню пишчuцu. обичам да гледам nopнo стях 10 санта чоканчета, незнам що *** ме възбужда да ги гледам какви са недагави и бързо се увлажнявам и сваршвам мисля че ме кефи как са непалноцени маже

14

Анонимен

преди 5 дни

Има ли снимка?

13

Анонимен

преди 5 дни

"на мястото на инцидента пристига граничната полиция на Еверест и прекратява боя" , това някаква шега ли е, изобщо цялата статия прилича на разказ по картинка. Имате ли представа какво означава Еверест, това да не ви е Витоша, Тодорка или връх Ботев?

12

Съвет

преди 5 дни

До Анонимен 6 А твоята колтОра китайска ли е или българска ?Като напишеш нещо , поне го прочети .

11

Я па я..!

преди 5 дни

Готино. Ха,ха...

10

Психолог

преди 5 дни

Това се случва, само когато и двамата мъже са слаби или отскоро с девойките си. Когато единият иска да покаже доминантност пред момичето - защото още не се е наложил, го показва пред друг мъж, че иска да го смачка, но другият ако е слаб също иска да покаже ,че е силен и започва бой. Тази доминантност е заради жените, явно са отскоро с тях, и на единият е била накърнена честта пред жена. Затова е боят не за снимката. Ако единият беше по-силен, щеше да отстъпи, но когато са в същата ситуация-боят.

9

Анонимен

преди 5 дни

Ех, що ли навремето горския не изгони немците от Ардените?

8

Анонимен

преди 5 дни

Комунисти китаюги, те са най напреднали.

7

Анонимен

преди 5 дни

Перничани са се засекли с врачани на Еверест и са се сбили, защото не са могли да се разберат "голфо" или "баварецо" е по-добрия автомобил.

6

Анонимен

преди 5 дни

В Китай има обичай да се събират голяма рода на ядене и пиене Много често тези сбирки завършват с мадови боеве между роднини заради манджата.Кво да се прави китайска колтора.

5

Алекс

преди 5 дни

Не са алпинисти,а най-обикновени туристи до тибетския базов лагер.През юли Еверест не се катери.

4

Анонимен

преди 5 дни

Не е горе на Еверест, някъде по-надолу по пътя е, щом са дошли съответните полицаи след малко. А и най-вече, откъде въздух за такива интензивни натоварвания като бой, там горе.

3

Анонимен

преди 5 дни

Ами той човекът по природа си е същият - дали ще се сбие за парко място, отнемане предимство на пътя или снимка на Еверст, няма голяма разлика.