268

End

преди 4 дни

Като се правиш на много отворен и велик накрая си намираш майстора... а тая корупционна издялкана дебела пръчка е много отворена

267

ДПС

преди 4 дни

е една мафиотска и етническа партия ...............наследник на Турското национално-освободително движение - една терористична организация..............Ахмед Доган е бил съден за терористична дейност, а ДПС са извършвали терористични акции на територията на България!!!

266

ДПС

преди 4 дни

се разцепват на две фракции..............едната на Ахмед Доган- Сокола.............другата- на Пеевски..................това е добре за България!!!!

265

Ангелина

преди 4 дни

"Хората ",не искат това . Те искат Правова държава и справедливост,чрез задкулисните правителства няма да я получат.Понякога създателите на чудовища навсякъде в институциите и най- вече сред правораздавателните и правоохранителните органи ,в чиито правомощия са защита правата на гражданите и справедлив процес , а не на престъпниците и още по - лошото ,да са част от тях ,биват "убивани" от тези,които са ги създали. Да не им се наложи да получат същото"правосъдие" от зависимите техни престъпници

264

Батя ви

преди 4 дни

Май ми мирише на "само*убийство" в някой от сараите. Май ше цвърчи чевермето!

263

Анонимен

преди 4 дни

Като не гласувахте какво, аджеба очаквахте да се случи?

262

Анонимен

преди 4 дни

Искам да попитам нещо - като си се записал на шофьорски курс и си платил таксата можеш ли да се откажеш?

261

Анонимен

преди 4 дни

70% от хората не гласуват, съответно не ви искат да сте част от правителство, камо ли да съставяте такова. Нито вас, нито герб.

260

Тиквата и Свинята

преди 4 дни

При Нашата наглост и корупция има работеща държава. Въпроси

259

Свинчо

преди 4 дни

Показах че съм най-голямата сви...ня и най-големия Българин защото искам работеща държава

258

Искам Работещо

преди 4 дни

Правителство . Работеща Държава Подкрепям Пеевски

257

Новият Премиер

преди 4 дни

Ще Бъде Пеевски. Давай Деляне

256

Магнитски

преди 4 дни

Магнитските сили на Доган се оказаха с по-висока притегателна мощност от магнитските сили на Пеевски. Железният Росенчо от дет се появи там и отиде - от коша в коша.

255

Анонимен

преди 4 дни

ДПС е етническа партия,трябваше друга партия да си избереш,има и структури по места от етнически турци,от Турция също контролират ,ама като си *** така е,нищо ,че имаш пари,нямаш полит.опит.най-много да предизвикаш етнич.конфликт.

254

До 252

преди 5 дни

Влез в "19 минути" и ще разбереш какво е свободно изразяване без цензура ! Днес.бг. и Факти.бг. са контролирани медии от мутри и политици ! Тези медии са срам и позор за демокрацията каквато явно в България липсва !

253

Анонимен

преди 5 дни

Браво, Пеефски! ДПС са отговорна и държавническа партия. Очакваме кабинет "Беров 2".

252

Пловдив

преди 5 дни

Затвор иска народа за теб. .

251

Анонимен

преди 5 дни

Емигрант, много сте прав! Но Dnes.bg не е най-фрапантният пример за цензура в България, този сайт може би даже е единственият, който дава възможност на читателите си да споделят честно какво мислят по различни проблеми и дава обективна информация за случващото се у нас и по света. Иначе и моето усещане е, че хората тук все още ги е страх да изразят мнението си в други медии, ако въобще им позволят!.

250

Хората

преди 5 дни

Искат свински пържоли!

249

Прав си емигрант

преди 5 дни

В бг свобода няма и нее имало колония това е бг продадена