12

glavniq

преди 15 години

te nikoga ne stigat kadeto trqbva,do kato se nagushat parite svarshvat,i ne stigat kadeto trqbva

11

муспи

преди 15 години

Скъпи сънародници, ако има някъде останали европейски пари, моля ви, преведете ги на корпорацията 'Мойсееви плочи', за да не се губят и Вашето благосъстояние да продължава да расте. Благодаря Ви. Итсак & Соломон Паси, Президент на коорп. МП, Наместник на Синедриона в Югоисточноевропейската Гарнитура.

10

преди 15 години

Е, че нали това е целта на занятието. И все сме иненадани. Аман от андрешковщина. И на крадльовците все демокрацията им била крива.

9

франци

преди 15 години

айде, франци, айде моето момиче, тръгвай към боровец, чакат те елитните ученички

8

Бачо

преди 15 години

След като не можаха да накарат българските политици да говорят като европейските- европейските започнаха да говорят като българските, че даже ги и надминават, хе-хе!Гооооолям напредък, подобрена комуникация и т.н. ОБАЧЕ нещо не ни харесва и нема да ви пуснем паричките. От което сме още по-доволни защото в тази криза за Брюксел е необходимо всяко евро и не може да си позволи лукса да губи пари. Точно обратното правят нашите политици- държат се като клошар в луксозен магазин- по парцалите му личи, че е влязал само да се сгрее от студа, но гледа нагло и в очите му се чете "Какво като съм ром/ракия/водка/бира, да не си мислите, че не мога да си купя половината магазин, ама ха"След като вече сме сигурни, че няма да ни пуснат парите, можем да гледаме с насмешка на цялата тая "футболна драма".

7

преди 15 години

Топ ядат тематични торти, а ЕК им плющи шамарите

6

преди 15 години

Депутатът Кирил Добрев подари торта-трамвай на премиера Сергей Станишев 20 ноември 2008 | 16:12 | Агенция "Фокус" София. Заради силния медиен и обществен интерес към предконгресния клип на БСП, депутатът от Коалиция за България и член на ИБ на БСП Кирил Добрев подари на председателя на БСП Сергей Станишев тематична торта във форма на трамвай. Това съобщиха от пресцентъра на партията. Надписът на тортата е провокиран от дискусиите в интернет и гласи: Кучетата си лаят, трамваят си върви!

5

преди 15 години

samo 4e v tozi slu4ai ne se pi6epone ia mahnaha

4

анонимен

преди 15 години

ако поостанеш в България, ще видиш, че не много, а всички пари от европейския съюз не са попаднали където трябва. Всички са раздадени на партийните обръчи от фирми и затова нищо не е направено тук...

3

преди 15 години

Сложена е, защото пред "където" се пише запетая!

2

преди 15 години

Da go tulkuvameli, che bulgarite sa po-hutri ot evreite!?

1

преди 15 години

taz zapetaika v zaglavieto s kakva cel e slojena