71

Анонимен

преди 4 дни

Пенсията е за това, да се почива та време е и то отдавна и на двамата дъртофелници!

70

не може да бъде!

преди 5 дни

Гледах дебата от начало до край +коментарното студио на СНН след това!Считам че това обяснение на г-н Байдън няма да мине,защото оправданията с умора не обясняват някои озадачаващи моменти по време на дебата!Според мен се налага да се даде ясно и разбираемо обяснение за здравословното си състояние,за способността да изпълнява трудните си задължения !И да разсее съмненията че омразата му към Тръмп го е подбудила да превърне съдебната система в наказателен орган!

69

71

преди 5 дни

До дедо ТашункоМогат, но повреденият мозък им е удобен. Някой трябва да го отнесе, че войната в Украйна е персонално на семейство Байдън!

68

Анонимен

преди 5 дни

Най-скандалното е че Байдън е получил въпросите предварително, само е трябвало да каже заучените отговори, не да спи.

67

Джо побъркания

преди 5 дни

Ама байчо, ти и на тътуванията в чужбина спиш, та чак хъркаш! Като не ти понасят пътуванията, наш Ник Денков ще те смени с удоволствие! Само му дай пълномощно, да не е у деменцията!

66

Анонимен

преди 5 дни

То ти спиш перманентно. Такъв саморезил дори САЩ не си е позволявал преди теб, макар че за тях резилите са ежедневие.

65

дедо Ташунко

преди 5 дни

Байдън е кауза пердута. Бита карта, поради напредналата си възраст. Толкова ли не могат да намерят демократите млад и енергичен кандидат за президент? Считам, че този цирк не е случаен.

64

Анонимен

преди 5 дни

По повод обвиненията в ДЕМЕНЦИЯ, Джо Байдън заяви, че не помни нищо подобно!

63

Анонимен

преди 5 дни

хаха какви посещения в чужбина бе деменция, 8 дена те държаха затворен и с ежедневна подготовка за дебат, и на деня те надрусаха като за последно и пак едвам изкряка

62

Анонимен

преди 5 дни

Почти заспал,че ти кога си бил буден ве, робо-коп

61

Анонимен

преди 5 дни

така е с възрастните хора, непрекъснато дремят, затова се пенсионират, пътуват по света и се радват на внуцитя

60

Анонимен

преди 5 дни

Миналта година, като се изплюща на една сцена, наораво беше ... Имало било, на сценатя, торба с пясък, от някъде си..ю на сценатя, дето 60 човека преди това я инсоектират за бомби, за отрови и капани от всякакъв вид. Разбурате ли, че проверяват масъилото в химикала, далонне е отровно, преди да го дадът на президента? А после докторът му казал, *** Джо е 80 годишен мъж в перфектно здраво ... Защото оредния месец издържал да лети в самолет до Европа и после спал във влака до Украйна.

59

Анонимен

преди 5 дни

На президенското събиране беше бая по-свеж, ама там беше на яко стимуланти, давани от няколко доктора зад сцената. Нямаше, как да стане в CNN, не инкато Тръмо е там. Освен това си пролича, че говори и по сценарии. Беюе репетирал и гласът му беше прегракнал.

58

Анонимен

преди 5 дни

Ааа ... Почти заспа на най-важната среща, лоято има за годината. Не можа, да прати негови хора в чужбина, *** да се наспи предния ден....

57

bb

преди 5 дни

Щом не си умрял е постижение!

56

Дрт Пъън

преди 5 дни

Луксозната му лимузина спира на 3 крачки от входа на Белия Дом , возят го до летището и спират на още три крачки от самолета. Там има също меко удобно кресло , лична стюардеса и възможност за някоко часа дрямка. В чужбина е по същия начим Каца, три крачки, правителствена лимузина, три крачки , събитие/ офис/резидденция. три крачки, лимузина, летище, самолет.... КЪДЕ точно се измори, Заспалия Джо? Автобуса спрял далеко от летище ? Полета му е имал закъснение?Мъкнал е тежки куфари по терминалите?

55

Изберете Байдън пак

преди 5 дни

Много е важно Байдън да спечели изборите. Давай Джо!

54

Анонимен

преди 5 дни

Тоя дълбоката държава го държи в будна кома на конци още от началото на мандата, а сега - бил задрямал?! Забравили са да му бият дозата адреналин преди дебатите ....

53

Анонимен

преди 5 дни

Заспала Гана

52

Байчо

преди 5 дни

Време му е да предава щафетата на някой друг...Като гледам как му се влошава здравословното състояние може да не искара и до изборите...