9

Подсказвам

преди 6 дни

До Питам само? А, ако чекмеджетата са фотошоп, а магнитски го поръчват Прокопиев и Бобоков, тогава чии пудел се хили на писанията ти?

8

Анонимен

преди 6 дни

А през управлението на герберите, НАП се беше превърнала в политическа бухалка срещу обикновените граждани и през същото това управление, изчезнаха 16 милиона от НАП!

7

Реалист

преди 6 дни

Още като го назначаваха Гюров се знаеше, че има конфликт на интереси, това са фактите. Ако има съд ще го накара да върне всички заплати взети до момента, а те не са никак малко.

6

Eмигрант

преди 6 дни

Ха ха ха все едно Тиквуний Банкянски да успее да докаже, че не е мутра от 90-те, че не е бил охрана на автопарковете на СИК, че не е бил крадец на луксозни возила от Запада и, че не е лежал в чешки затвор за това ? КОНПИ не била политическа бухалка, че те и децата няма да повярват ? А от къде започва корупцията да отговори КОНПИ, ако не е бухалка ?

5

Анонимен

преди 6 дни

Неудобно му е на Гошко Ганев от партийното обкръжение, ама нали се е хванал на "шарлатанското" хоро,ще го играе! Когато станеш за резил,все е късно!

4

Анонимен

преди 6 дни

На онези от жълтите павета все политически бухалки им се привиждат. Сигурно нещо ужасно е станало в детството им. Обаче това КОНПИ точно те си го направиха, нарочно закон приемаха. И те си назначиха хората вътре. така че не знам за какви бухалки пак мечтаят.

3

Питам само?

преди 6 дни

До 1. А кой има място в държавата, спящия с кюлчета злато и пачки евраци или оня, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? Тези ли двамата ще "коват" законите в България??..

2

Реалист

преди 6 дни

До 1. Ей, само тия "шарлатани" са ви в устата! Все повече се убеждавам, че те са истинската алтернатива, макар и пълна с кусури. Останалите в тоя цирк са нагли простаци, мафия и върли путинофили. Продължавайте да плюете ППДБ за всичко в същия дух и без нищо да правят на следващи избори ще си удвоят гласовете.

1

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 6 дни

нямат място в държавата още по-малко в институциите !!!! ШАРЛАТАНИ ВЪН !!!!